Gazete Vatan Logo

Nerdesin Birader 2. yeni bölümde Yunus köşeye sıkışıyor!

Nerdesin Birader 2. yeni bölüm fragmanı komik olaylara sahne oldu. Fox'un yeni dizisi Nerdesin Birader'de bu akşam tine eğlence dorukta olacak. Peki Yunus, Duygu'ya nasıl bir açıklama yapacak? İşte Nerdesin Birader dizisinde yaşanacaklar...

Nerdesin Birader 2. yeni bölümde Yunus köşeye sıkışıyor!

Nerdesin Birader ilk bölümüyle oldukça sevildi. Fox'un eğlenceli dizisi Nerdesin Birader Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Yunus'un köşeye sıkışıp kalması komik sahnelerin yaşanmasına neden olacak.

NERDESİN BİRADER 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yanan kulübede bir cesetle karşılaşan Yunus, Yiğit'e verdiği kolyenin de olay yerinde bulunmasıyla kardeşinin öldüğünü düşünür. Ceset otopsi için adli tıpa götürülürken Yunus’un aklında artık tek bir şey vardır: Gerçekleri Yiğit’in emniyetteki arkadaşlarına anlatmak. Fakat ansızın karşısına çıkan gizemli biri, Yiğit’in Kara El denen karanlık bir yapı tarafından öldürüldüğünü ve eğer intikam almak istiyorsa bir müddet daha polis olarak devam etmesi gerektiğini söyler. Yunus duydukları karşısında ne yapacaktır? Yiğit gerçekten öldürülmüş müdür? Yunus Kara El'in peşine mi düşecektir yoksa olanları emniyete bir bir anlatacak mıdır? Polis olarak geçirdiği her saniye Yunus’un başına türlü türlü belalar açarken her şeyden önemlisi Yunus, Yiğit’in kızı Duygu’ya bütün bu olanları nasıl açıklayacaktır?

Haberin Devamı