Gazete Vatan Logo

Nerdesin Birader 4. bölümü ile bu akşam final yapıyor!

Nerdesin Birader 4. bölümü ile son kez ekrana gelecek. Fox'ta yayınlanan eğlenceli dizi Nerdesin Birader reytinglere yenik düştü ve final kararı aldı. İşte Nerdesin Birader dizisinin final bölümünde yaşanacaklar...

Nerdesin Birader 4. bölümü ile bu akşam final yapıyor!

Nerdesin Birader 4. bölümüyle bu akşam Fox'ta yayınlanacak. Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi istediği başarıyı yakalayamadı. Ekranlara veda edecek olan Nerdesin Birader final bölümünde neler yaşanacak?

NERDESİN BİRADER FİNAL FRAGMANI

Kudret'in elinden kurtulan fakat hafızasını kaybeden komiser Yiğit evinin yolunu bulabilecek mi? İkizinin yerine geçen Yunus peşine düşen Kıbrıslı'dan nasıl kurtulacak? Emniyetin becerikli komiseri Cüneyt, Yunus'un çevirdiği dolapları ortaya çıkarabilecek mi? Duygu yıllar önce öldürülen annesinin katilinin izlerine ulaşabilecek mi? Hepsinin cevabı Nerdesin Birader'in yeni bölümünde.

NERDESİN BİRADER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Komiser Yiğit yaşıyor mu? Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Kıbrıslı’nın elinden son anda kurtulan Yunus bu sefer kendisini nasıl bir belanın içinde bulacak? Küçük ajan Duygu annesini öldüren Kara El’le ilgili ne gibi bilgilere ulaşacak?