Neonazi

Neonazi

Son dakika neonazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neonazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neonazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neonazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neonazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 neonazi haberi bulunmuştur. Tüm neonazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesnetsiz iddiaların aksine Ukrayna bağlamındaki son gelişmeler NATO içinde Türkiye'nin önemini açıkça ortaya koymuştur. " dedi. Ukrayna - Rusya savaşında İstanbul sürecine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki komşumuz arasında önce ateşkesin ardından da kalıcı barışın tesisi, insanlık adına yapılan en hayırlı işlerden biri olacaktır. Diyalog yoluyla barışçı bir çözüm bulunacağına gönülden inanıyorum." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Fransız markalara itibar etmeyin bunları satın almayın." dedi.
26.10.2020 Siyaset
Yunanistan Başpiskoposu'ndan küstah sözler
Yunanistan Başpiskoposu'ndan küstah sözler Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Selanik kentindeki Türkiye Başkonsolosluğu yakınında Ayasofya’nın ibadete açılmasına yönelik protestolarda iki Türk bayrağının yakılmasına sert tepki gösterdi. Dışişleri Sözcüsü Hami Aksoy, eylemi şiddetle kınayarak, “Yunanistan 567 yıldır uyanamadığı Bizans rüyasından artık uyanmalı” dedi. Atina’da düzenlenen ayinde ise Yunan kilisesi lideri Yeronimos küstah sözler sarf etti.
26.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti’nin gençlik kollarında siyasete atılan arkadaşlarımızdan bugün genel başkan yardımcılığından milletvekilliğine, il başkanlığından belediye başkanlığına kadar her seviyeye gelmiş olanlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan İdlib'deki gelişmeler hakkında da konuşarak, "İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü. 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Siyaset
Almanya'daki saldırının görgü tanığı o anları anlattı
Almanya'daki saldırının görgü tanığı o anları anlattı Almanya’nın Hanau kentinde dün gece saat 22.00 sıralarında silahlı saldırıya uğrayan büfenin sahibi Kemal Koçak, o dehşet anlarını anlattı.
20.02.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Parlamentosunda gerçekleştirilecek Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumuna katıldı. "Kurtuluş Savaşı'na gönderdiğiniz yardımları unutmayacağız. Dün Çanakkale bugün Keşmir. Bizim için Keşmir o dur o olacaktır." diyen Erdoğan, 'Biz sizi sevmeyeceğiz size muhabbet beslemeyeceğiz de kimi seveceğiz kime muhabbet besleyeceğiz.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını yaparken Pakistan geleneklerine göre vekillerin alkış tutmak anlamına gelen masalara vurmaları dikkat çekti.
14.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışında konuştu. Erdoğan, "İnsanlık olarak sancılı bir dönemden geçiyoruz. Birçok ülkede ırkçı ve İslam karşıtı saldırılar artıyor. Irkçılık ve İslam düşmanlığı zehirli sarmaşık gibi yayılıyor" dedi.
5.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'de yaşayan Türklerle buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Suriye'nin topraklarında gözümüz yok ama gözü olanlar lütfen terk etsin" dedi.
5.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabı sorulacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabı sorulacak! İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir Alevi ailenin evinin duvarına yazı yazılarak, çarpı işareti konulması ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Bazı evlerin kapılarına bazı işaretler konuluyor, niye ülkemizi bölmek, parçalamak için açık ve net söylüyorum; Türkiye’de bizim devlet olarak, yönetim olarak böyle bir problemimiz, böyle bir sorunumuz yoktur. Bu kapılara bu işaretleri koyanların üzerinde tüm güvenlik teşkilatlarımız özellikle çalışmaktadır, bunları yakalandığı zaman da hesabı sorulacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Din Şurası Toplantısındaki açıklamalarının ardından bir taksi durağına giderek taksicilerle çay eşliğinde sohbet etti.
28.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse aramıza ayrılık tohumları ekemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiç kimse aramıza ayrılık tohumları ekemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında yaptığı konuşmada, "Suriyeli kardeşlerimizi kovamayız. Hani birileri diyor ya 'Suriyeliler gitsin.' Asla biz bunlara eyvallah edemeyiz. Onları bombaların altına gönderemeyiz. Cihanşümul İslam kardeşliğinin sınırı yoktur. Hiç kimse bizim aramıza ayrılık tohumları ekemez" ifadelerini kullandı.
8.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki! 3. Afrika Ülkeleri Dini Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ruanda Soykırımı'nda hangi sömürgeci devletin parmağı olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün bize silah ambargosu uygulayanlar o günlerde eli kanlı katillere silah verdi. Bugün bize hak, hukuk ve özgürlük dersi verenlerin neredeyse tamamının geçmişinde ya katliam ya işgal ya da sömürgecilikle lekesi vardır" dedi.
19.10.2019 Siyaset
Almanya'da korkutan gerçek! Silahlanıyorlar
Almanya'da korkutan gerçek! Silahlanıyorlar Almanya'da geçen yıl 563 suça karışan aşırı sağcılardan bin 91 silah ele geçirildiği, bir önceki yıl ele geçirilen silah sayısının ise 676 olduğu açıklandı.
28.09.2019 Dünya
Almanya'da her iki günde bir camiye bombalı tehdit
Almanya'da her iki günde bir camiye bombalı tehdit Almanya'da geçen ay, her iki günde bir caminin bombalı tehdit aldığı belirtildi.
7.08.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadele gedeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadele gedeceğiz... Türkiye'deki uluslararası medya mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizlere hak, hukuk, özgürlük dersleri verenler Mısır halkının özgür iradesiyle yüzde 52 oyla seçtiği cumhurbaşkanının, darbe mahkemelerinde ölümüne sessiz kalsa da biz, sessiz kalamayız. Merhum Cemal Kaşıkçı cinayetinin unutulmasına nasıl rıza göstermemişsek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin dramının da birileri tarafından unutturulmasına asla izin vermeyeceğiz. Uluslararası hukukun verdiği imkanları sonuna kadar kullanarak, meselenin aydınlığa kavuşturulması için mücadele edeceğiz" dedi.
20.06.2019 Gündem
İstanbul'da tarihi gün! Büyük Çamlıca Camisi açıldı
İstanbul'da tarihi gün! Büyük Çamlıca Camisi açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönlünü bu şehre kaptıran aşıklar için bulundukları yerin önemli olmadığını belirterek, "İstanbul sevdalıları için koltukların, makamların hiçbir kıymeti yoktur. Biz de hangi görevde olursak olalım, eserimizle yatırımlarımızla birbirinden önemli projelerimizle İstanbul'u ilmek ilmek dokuyacağız." dedi. Erdoğan konuşmasında, "Aynı anda camimizde 65 bin mümin ibadetini gerçekleştirebiliyor. Her ne kadar birileri nasıl dolduracaksınız deseler de elhamdülillah doluyor" ifadelerini kullandı.
3.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda’da iki camiye yönelik terörist saldırı ve Müslümanlara karşı nefret ve tahammülsüzlükle mücadele konusunda İslâm İşbirliği Teşkilatı (İTT) Acil İcra Komitesi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Golan Tepeleri açıklamarına sert tepki gösterdi.
22.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yıla kadar çözeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 yıla kadar çözeceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar mitinginde halka hitap etti. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına seslenen Erdoğan "2 yıla kadar Üsküdar'daki tüm tapu ve imar meselelerini birlikte çözeceksiniz" ifadesini kullandı.
19.03.2019 Siyaset
Almanya'da 467 neonazi kayıplara karıştı
Almanya'da 467 neonazi kayıplara karıştı Almanya'da haklarında yakalama kararı bulunan, dörtte biri şiddet eğilimli 467 neonazinin nerede olduğu bilinmiyor.
5.12.2018 Dünya
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu Çocuklarına Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler’in adını veren İngiliz çift, aşırı sağcı terör örgütü Ulusal Eylem'e üye olmaktan suçlu bulundu.
13.11.2018 Dünya
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
Almanya'da NSU davasında karar açıklandı!
Almanya'da NSU davasında karar açıklandı! Almanya’da 8’i Türk 10 kişiyi öldürmek, bombalı saldırılar düzenlemek ve banka soygunları gerçekleştirmekten yargılan Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü üyesi Beate Zschaepe, ömür boyu hapse mahkum edildi.Kararla ilgili ilk açıkmama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Çavuşoğlu, "Bu sanıkların ceza alması yetmez bu cinayetlerin arkasında kimler var ortaya çıkarılması ve onların da cezalandırılması gerekiyor" dedi.
11.07.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki Dünya Müslüman Azınlıklar Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'ya karşı sert tepkilerde bulundu. Erdoğan, "Batı dünyası İslam karşıtlığı üzerinden kendi ideolojisini güçlendirmek istiyor. İslam, proje mahsülü terör örgütleri üzerinden lekelenmeye çalışılıyor. Müslümanların iş yerleri, evler, ibadethaneleri her gün ırkçıların hedefi oluyor, bunun en önemli zemini de Almanya, Hollanda, Belçika ve Fransa." dedi.
16.04.2018 Siyaset
Berlin karıştı! Esad'ı...
Berlin karıştı! Esad'ı... Almanya’da yabancı ve İslam karşıtı açıklamalarıyla bilinen aşırı sağcı parti AfD’li bir grup milletvekilinin Şam’ı ziyaret etmesi, Berlin’i karıştırdı. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan hükümet, vekillerin Esad rejimine yakın isimlerle görüşmesine tepki gösterdi.
8.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Neonazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neonazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.