Nazlı Çelik

Nazlı Çelik

Son dakika Nazlı Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazlı Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazlı Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 nazlı çelik haberi bulunmuştur. Tüm nazlı çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor?
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor? Deprem ortak yayını 15 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak amacıyla gerçekleştirilecek Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm kanallarda canlı olarak ekrana gelecek. Peki deprem ortak yayını hangi kanallarda olacak?
14.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Bakan Bilgin açıkladı! Sözleşmeliye kadro düzenlemesi Kabine'nin gündeminde
Bakan Bilgin açıkladı! Sözleşmeliye kadro düzenlemesi Kabine'nin gündeminde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmelilere kadro düzenlemesinin pazartesi günkü Kabine toplantısının gündeminde olacağını açıkladı.
24.11.2022 Ekonomi
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Haber spikeri Nazlı Çelik'in acı günü!
Haber spikeri Nazlı Çelik'in acı günü! Ekranların tanınan spikeri Nazlı Çelik'in babası bu sabah hayata gözlerini yumdu.
5.01.2020 Magazin
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), TRT Genel Müdürlüğü ve haber spikerleri işbirliğinde gerçekleştireceği 'Önce Türkçe Projesi' ile öğretmenler, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimine tabi tutulacak. 2 yılda 400 bin öğretmenin, bu eğitimi alması hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğretmenlerimize ne yapsak, ne tür katkıda bulunsak, onların gelişmeleri ve kariyer gelişimleri için ne tür destekte bulunsak azdır" dedi. Selçuk, "Sözün ustaları burada. Her bir kelimeyi nasıl konuşacağım konusunda hiç bu kadar tedirgin olmamıştım" ifadelerini kullandı.
30.04.2019 Eğitim
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin sinema, müzik ve televizyon alanında en prestijli ödüllerinden biri olan ‘VI. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nin (VI.Turkey Golden Palm Awards) halk oylaması sona erdi. Birbirinden önemli isimler arasında kıyasıya rekabetin olduğu halk oylamasında ‘Sinema, televizyon ve müzik’ alanında 28 kategoride kazananlar açıklandı.
14.03.2019 Kültür Sanat
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Beklediğimiz sonucu elde edeceğiz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Beklediğimiz sonucu elde edeceğiz CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz sonucu elde edeceğiz. Ankara'yı, İstanbul'u, Bursa'yı, Adana'yı, Mersin'i alacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Atmosfer, toplum ve saha bize bütün bu gerçekleri gösteriyor." dedi.
12.03.2019 Siyaset
Münbiç’ten YPG’nin çıkarılması başarıdır!
Münbiç’ten YPG’nin çıkarılması başarıdır! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli NTV-Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı, “Münbiç’te ABD ile diplomasi yoluyla YPG’yi oradan uzaklaştırmak başarıdır, siyasi iktidarı tebrik ediyorum” dedi. Bahçeli’nin yanıtlarından satır başları şöyle:
18.06.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu canlı yayında İnce'nin oy oranını açıkladı
Kılıçdaroğlu canlı yayında İnce'nin oy oranını açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Danıştay hakiminin yaptığı olay. Bu kişi hakim midir? Değildir artık. Tweetini silmesi yetmez. Görevinden istifa etmesi lazım." dedi.
12.06.2018 Siyaset
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi!
Meclis’te ‘çözüm komisyonu’ vaadi! Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Van mitinginde Kürt sorunuyla ilgili, “Çözüm yeri TBMM’dir, orada temsil edilen siyasi partiler aldıkları oya, milletvekili sayısına bakmadan eşit üyeyle komisyon kuracağız. TRT kanallarından birini bu soruna tahsis edeceğiz” dedi
4.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Kamuoyu araştırmalarında herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Birinci turda biteceği burada çok açık, net görünüyor." dedi. Bedelli askerlik ile açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim sonrası oturacağız, konuşacağız." dedi.
2.06.2018 Siyaset
UBER işi bitti!
UBER işi bitti! Erdoğan, son zamanlarda taksiciler ile UBER’ciler arasında çıkan tartışmalara son noktayı koydu: Taksicilerimizin hakkını kimseye yedirtemeyiz. Uber işi bitti, artık öyle bir şey yok
1.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim birinci turda bitecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim birinci turda bitecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine ilişkin, "Kamuoyu araştırmalarında herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Birinci turda biteceği burada çok açık, net görünüyor. Şahsım üzerinde halkımın ciddi bir ittifakı var ve parlamentonun oluşumunda da hamdolsun diğer partilere mukayese edilemeyecek derecede orada da önemli bir fark söz konusu." dedi.
1.06.2018 Siyaset
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi
Alişan düğünden sonra orada görüntülendi Sinema, televizyon ve müzik alanında 28 kategoride adayların yarıştığı Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Yılın girişimci iş adamı ödülünü İbrahim Yılmaz alırken, yılın en iyi yerel yöneticisi ödülüne ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta layık görüldü.
7.05.2018 Yaşam
3 ilde aynı acı! Şehitler uğurlandı
3 ilde aynı acı! Şehitler uğurlandı ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerin saldırısında terhisine bir hafta kala şehit olan Piyade Er Baki Afşar (21), memleketi Çorum'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Aynı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muğdat Çelik için de Van'ın Erciş ilçesinde tören düzenlendi. Yine Şırnak'da terhisine 10 gün kala şehit olan Onbaşı Mehmet Volkan'ın (25) cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi.
17.04.2018 Gündem
Engin Öztürk kimdir?
Engin Öztürk kimdir? Engin Öztürk gündemin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya başladı. Nazlı Çelik ile aşk yaşamaya başladığı haberleri yer alan Engin Öztürk'ün hayatına dair bilgiler merak edildi. İşte Engin Öztürk biyografisi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.