Nato Zirvesi

Nato Zirvesi

Son dakika NATO zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NATO zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NATO zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nato Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nato zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 583 nato zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm nato zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya'ya giderken yaptığı açıklamalar dünyada ilk haber oldu. Erdoğan, Vilnius'ta 10-12 Temmuz'da düzenlenecek olan NATO Zirvesine katılmak üzere Litvanya'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın 'Türkiye'nin AB üyeliğinin önünü açın' mesajı dünya basınında geniş yer buldu.
10.07.2023 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
NATO zirvesi ne zaman bitecek, NATO zirvesi görüşmeleri bitti mi?
NATO zirvesi ne zaman bitecek, NATO zirvesi görüşmeleri bitti mi? NATO zirvesi bitti mi, ne zaman bitiyor? Sorularına asgari ücret zammı nedeniyle yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında asgari ücret zammına yönelik açıklamalarda bulunmuş ve NATO zirvesi sonrasına işaret etmişti. Peki, NATO zirvesi bitti mi?
29.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile NATO Madrid Zirvesi marjında bir araya geldi.
29.06.2022 Siyaset
NATO’da liderler bir arada! Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı
NATO’da liderler bir arada! Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı Madrid'de gerçekleşen NATO Liderler Zirvesi'nde kritik başlıkların görüşüleceği birleşim için liderler bir araya geldi. NATO üyesi 30 ülkenin katıldığı aile fotoğrafı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk sırada ABD Başkanı Joe Biden ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın yanında poz verdi. Erdoğan ile Biden arasındaki samimi diyalog ise dikkatlerden kaçmadı.
29.06.2022 Gündem
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Erdoğan Nato görüşmesi ne zaman? Nato Zirvesi ne zaman, nerede? İsveç ve Finlandiya NATO’ya üye olacak mı?
Erdoğan Nato görüşmesi ne zaman? Nato Zirvesi ne zaman, nerede? İsveç ve Finlandiya NATO’ya üye olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nato Zirvisi öncesi basın mensuplarıyla biraraya geldi. İsveç ve Finlandiya NATO'ya üyeliği konusunda değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nato üyelikleri konusunda Türkiye’nin tutumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Erdoğan Nato görüşmesi ne zaman? İsveç ve Finlandiya NATO’ya üye olacak mı? Nato Zirvesi ne zaman, nerede? İsveç ve Finlandiya’nın Nato üyeliği ile ilgili Erdoğan ne dedi? İşte detaylar…
28.06.2022 Dünya
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere...
NATO’da tarihi zirve! İsveç ve Finlandiya'nın üyeliği için son dakikaya kadar müzakere... Soğuk Savaş’ın sona ermesinden sonra en kritik zirvelerden biri İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşecek. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in daveti üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Madrid’de NATO’ya üye olmak isteyen, ancak Türkiye’nin veto kartıyla karşı karşıya olan Finlandiya ve İsveç liderleriyle dörtlü bir zirvede bir araya gelecek. Türkiye, bu iki ülkeyle ilgili güvenlik kaygılarının giderilmediğini belirtiyor.
28.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için İspanya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için İspanya'ya gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e gidecek.
27.06.2022 Siyaset
Asgari ücret zammı ve Kurban Bayramı tatili! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Asgari ücret zammı ve Kurban Bayramı tatili! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 saat süren Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücret artışıyla ilgili olarak, "Çalışma Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Böylece yapılan artışın istihdam herhangi olumsuz bir etkiye yol açmasına izin verilmeyecektir. İnşallah kısa bir sürede müjde vereceğiz" ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Siyaset
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü!
NATO zirvesi öncesi İsveç'ten PKK açıklaması: Bizim için de terör örgütü! İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeleri, "iyi ve yapıcı" olarak nitelendirdi. Andersson 'Avrupa Birliğinin terör örgütü listesindeki PKK bizim için de terör örgütüdür' ifadelerini kullandı.
27.06.2022 Dünya
NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak?
NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı zirvenin detayları merak ediliyor. 30 ülkenin liderinin katılacağı zirvede Erdoğan'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, tahıl koridoru, Rusya – Ukrayna savaşı, Yunanistan ile yaşanan adalar sorunu, Suriye'nin kuzeyinde yapılması planlanan operasyon ve küresel ekonomi konuları olmak üzere 6 başlığı gündeme getireceği öğrenildi. Peki, NATO zirvesi ne zaman, Nato zirvesi 2022 saat kaçta, hangi ülkede yapılacak? 2022 NATO zirvesi nerede yapılacak?
27.06.2022 Gündem
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…
Ukrayna ve Rusya’nın müzakere ettiği 6 başlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek duyurdu…  NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dönüşünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Rusya ile Ukrayna arasında müzakere edilen 6 başlık var. Ama bu 6 başlığın 6’sını da her iki taraf kabullenmiyor. Özellikle 4 başlık üzerinde bir mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu” dedi. Sıkıntı yaşanan iki başlığa da vurgu yapan Erdoğan, “Ukrayna Kırım ve Donbas konularında rahat değil” ifadelerini kullandı. Asgari ücrete zam ve emeklilere bayram ikramiyeleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erdoğan, yılın ortasını işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kanunun da hızlıca yasallaşacağını söyledi.  
25.03.2022 Siyaset
NATO toplantısı saat kaçta, NATO liderler zirvesi başladı mı? Gözler NATO zirvesinde!
NATO toplantısı saat kaçta, NATO liderler zirvesi başladı mı? Gözler NATO zirvesinde! Rusya Ukrayna krizi, 24 Şubat itibarıyla savaşa döndü. Gözler NATO’ya çevrilirken, NATO liderler zirvesinin toplanacağı duyuruldu. Peki, NATO zirvesi 2022 ne zaman, NATO toplantısı saat kaçta?
25.02.2022 Gündem
NATO zirvesi ne zaman, 24 Şubat NATO toplantısı saat kaçta? Gözler NATO liderler zirvesinde!
NATO zirvesi ne zaman, 24 Şubat NATO toplantısı saat kaçta? Gözler NATO liderler zirvesinde! NATO zirvesi 2022 ne zaman, saat kaçta başlıyor? NATO Zirvesi, Rusya Ukrayna savaşının ardından toplanıyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ‘Biz 30 demokrasiden oluşan bir İttifakız. İnsanımıza ve değerlerimize tek vücut olarak sahip çıkacağız’ dedi. Peki, Nato Zirvesi ne zaman, 24 Şubat NATO toplantısı saat kaçta? NATO liderler zirvesi hakkında merak edilenler…
24.02.2022 Gündem
NATO'dan son dakika Türkiye kararı! 'Yeni bir sayfa açtık'
NATO'dan son dakika Türkiye kararı! 'Yeni bir sayfa açtık' NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, 'Bugün ittifakımızda yeni bir sayfa açtık. Güvenliğimiz için kilit önemde konulara değindik ve geniş kapsamlı kararlar aldık' dedi. Öte yandan NATO Zirvesi Bildirisinde Türkiye için güvenlik tedbirlerine katkıların arttırıldığı vurgulandı.
14.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla düzenlenecek NATO Zirvesi'ne iştirak etmek ve zirve kapsamında ikili temaslarda bulunmak üzere "TC-TUR" uçağıyla Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'deki temasları kapsamında Macaristan Başbakanı Victor Orban, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ve Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits ile bir araya geldi.
13.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Macron görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Macron görüşecek Fransa Cumhurbaşkanı Macron "NATO zirvesi öncesi Erdoğan ile görüşeceğim" ifadelerini kullandı.
10.06.2021 Gündem
NATO Zirvesi'nin tarihi belli oldu
NATO Zirvesi'nin tarihi belli oldu NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Zirvesi'nin 14 Haziran'da Brüksel'deki NATO karargahında düzenleneceğini açıkladı.
22.04.2021 Dünya
Londra'da kritik dörtlü zirve!
Londra'da kritik dörtlü zirve! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın katıldığı Suriye konulu Dörtlü Zirve sona erdi. Görüşmeyle ilgili 4 ülkeden ortak açıklama geldi. Açıklamada, İdlib dahil Suriye’nin tamamında, sivilleri hedef alan saldırıların durdurulması konusunda mutabık kalındığı bildirildi.
3.12.2019 Gündem
NATO zirvesinde rezil oldu!
NATO zirvesinde rezil oldu! NATO Zirvesi’nin en dikkat çeken ve tartışmaya neden olan görüntülerinden birine AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker imza attı.
13.07.2018 Dünya
ABD basını: Trump, Erdoğan'la sohbet için Batılı liderleri başından savdı
ABD basını: Trump, Erdoğan'la sohbet için Batılı liderleri başından savdı NATO zirvesindeki fotoğraf çekimi öncesinde koyu bir sohbete girişen iki lider, Amerikan basınının gözünden kaçmadı.
12.07.2018 Dünya
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri!
İncirlik’e gelecekler için ‘terör’ kriteri! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel’e İncirlik’i ziyaret talepleriyle ilgili “Listedeki isimler uygunsa tabii olabilir... Zira Alman milletvekillerinin arasında bazen tero¨ristlere açıkça destek verenler de olabiliyor” dediğini aktardı
26.05.2017 Siyaset
Erdoğan Brüksel'e ziyareti öncesi konuştu
Erdoğan Brüksel'e ziyareti öncesi konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel ziyareti öncesi havalimanında konuştu. Erdoğan Almanya ve Avusturya'ya rest çekti.
29.09.2021 Gündem
NATO ve Rusya yine anlaşamadı
NATO ve Rusya yine anlaşamadı Büyükelçiler düzeyinde yapılan NATO-Rusya Konseyi'nde taraflar arasında yine fikir birliğine varılamadığı bildirildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nato Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nato zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.