Narendra  Modi

Narendra Modi

Son dakika Narendra Modi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Narendra Modi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Narendra Modi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narendra Modi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narendra modi gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 narendra modi haberi bulunmuştur. Tüm narendra modi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var Hindistan’daki Bahanaga İstasyonu'nda iki trenin çarpışmasıyla en az 120 kişinin hayatını kaybettiği, 850'den fazla kişinin yaralandığı öğrenildi.
2.06.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı!
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı! Hindistan'ın Uttarkand eyaletinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 25 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya
Hindistan'da aşırı sıcaklarda 25 can kaybı
Hindistan'da aşırı sıcaklarda 25 can kaybı Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde sıcaklığın 46 dereceye yükselmesinin ardından 25 kişi hayatını kaybetti.
3.05.2022 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile görüşerek, dünyanın herhangi bir bölgesinde statükoyu zorla değiştirmeye yönelik tek taraflı girişimlerin kabul edilemez olduğu konusunda anlaştı.
20.03.2022 Dünya
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var Kuzey Hindistan’da bulunan Mata Vaishno Devi tapınağında yeni yıla dua ederek girmek isteyen kişiler arasında izdiham yaşandı. Yetkililer, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin ise yaralandığı bildirdi.
1.01.2022 Dünya
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti Hindistan'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de aralarında bulunduğu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
8.12.2021 Dünya
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı Fransa'nın Yunanistan'a satışıyla gündemde olan Rafale savaş uçaklarının, 2016'da Hindistan'a satışında yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı.
6.04.2021 Gündem
Hindistan’da katliam gibi kaza!
Hindistan’da katliam gibi kaza! Hindistan’ın Madhya Pradeş eyaletinde bir yolcu otobüsü kanala düştü. Kazada 40 kişi hayatını kaybetti.
16.02.2021 Dünya
Hindistan'da korkunç durum: Yaklaşık 150 kişi...
Hindistan'da korkunç durum: Yaklaşık 150 kişi... Hindistan’da Nanda Devi buzulunun bir parçasının kırılarak Dhauliganga Nehri'ne düşmesinin ardından meydana gelen selin bir elektrik santraline ve çok sayıda yerleşim yerine zarar verdiği ve yaklaşık 150 kişinin ölmüş olabileceği bildirildi.
7.02.2021 Dünya
Hindistan'da hastane yangınında 10 bebek hayatını kaybetti!
Hindistan'da hastane yangınında 10 bebek hayatını kaybetti! Dünya Hindistan'dan gelen korkunç haberle şoka girdi. Ülkenin batısındaki Maharaştra eyaletinde bir hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinde çıkan yangın sonucu 10 bebek hayatını kaybetti.
9.01.2021 Dünya
Ünlü iş insanı paylaştı! İşte ABD seçimlerinin şifresi
Ünlü iş insanı paylaştı! İşte ABD seçimlerinin şifresi Hindistan'ın önde gelen iş insanlarından Anand Mahindra'nın Amerikan seçimlerinin sonuçlarıyla ilgili Twitter'dan yaptığı bir paylaşım viral oldu. Mahindra'nın yayınladığı ve ABD Başkanı Donald Trump'ın rakibi Joe Biden'ı mağlup edeceğine dair astrolojik tahmin binlerce beğeni aldı ve tekrar paylaşıldı.
5.11.2020 Dünya
Hindistan'da bina çöktü! 8 kişi hayatını kaybetti
Hindistan'da bina çöktü! 8 kişi hayatını kaybetti Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde yer alan bir binanın çökmesi sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti.
21.09.2020 Dünya
Hindistan’da yıldırım isabet eden 116 kişi öldü
Hindistan’da yıldırım isabet eden 116 kişi öldü Hindistan’ın farklı bölgelerinde gök görültülü sağanak sırasında yıldırımların isabet etmesi sonucu 116 kişi yaşamını yitirdi.
26.06.2020 Dünya
Trump, Hindistan'a solunum cihazı bağışlayacaklarını duyurdu
Trump, Hindistan'a solunum cihazı bağışlayacaklarını duyurdu ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüs (Kovid-19) ile mücadele için Hindistan'a solunum cihazı yardımı yapacaklarını duyurdu.
15.05.2020 Dünya
Hindistan'da binlerce kişinin terminalde bir arada beklemesi endişeye  yol açtı
Hindistan'da binlerce kişinin terminalde bir arada beklemesi endişeye yol açtı Hindistan'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla ilan edilen 21 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle başkent Yeni Delhi'den evlerine dönmeye çalışan on binlerce kişinin terminallerde bir arada beklemesi endişeye sebep oldu.
28.03.2020 Dünya
Yıkım büyük! 2 milyon kişi...
Yıkım büyük! 2 milyon kişi... Bangladeş ile Hindistan'ı vuran Bulbul Kasırgası'nın yol açtığı şiddetli yağış ve fırtınada 14 kişi hayatını kaybetti. Bangladeş'te 2 milyon kişi tahliye edilirken en az 5 bin evin hasar ve 200 bin hektar tarım arazisinin zarar gördüğü kaydedildi.
10.11.2019 Dünya
Çarpıcı uyarı: Ortalık kan gölüne döner
Çarpıcı uyarı: Ortalık kan gölüne döner Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan'ın Cammu Keşmir'de sürdürdüğü abluka karşısında Birleşmiş Milletler ve uluslararası kamuoyunu harekete geçmeye çağırarak, "Burada söylüyorum; Keşmirliler karşılık verecek ve iki nükleer güç Hindistan ile Pakistan karşı karşıya gelecek. Bunun sorumluluğu BM'nin omuzlarında. 1,3 milyarlık Hindistan pazarının yanında mı olacaksınız adalet ve insan haklarının mı?" dedi.
27.09.2019 Dünya
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı
Türkiye dahil 50'den fazla ülkeden Hindistan'a çağrı BM'de Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 50'den fazla ülke, Cammu Keşmir'deki insan hakları ihlallerini durdurması için Hindistan'a çağrıda bulundu.
10.09.2019 Dünya
Chandrayaan-2 uzay aracı Ay'a inemedi
Chandrayaan-2 uzay aracı Ay'a inemedi Hindistan'ın Ay'ın Güney Kutbu'na yakın bir bölgesine robotik uzay aracı indirme girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. 'Chandrayaan-2 adlı uzay aracı ile bağlantı, yüzeye 2 kilometre kala koptu. Sonuç ile hüsrana uğrayan bilim insanlarını Başbakan Modi teselli etti.
7.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan hükümetinin "faşist taktiklerinin, Keşmirlilerin kurtuluş mücadelesini bastıramayacağını" ifade etti.
16.08.2019 Dünya
Pakistan Başbakanı Han'dan uluslararası topluma uyarı
Pakistan Başbakanı Han'dan uluslararası topluma uyarı Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan'ın Cammu Keşmir politikaları nedeniyle uluslararası toplumu uyardı. Pakistan Başbakanı Han, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Hindistan'ın son haftalarda Cammu Keşmir bölgesine yönelik kısıtlamalara tepki gösterdi.
15.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Narendra Modi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narendra modi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.