Namlu

Namlu

Son dakika namlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan namlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını namlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Namlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan namlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 namlu haberi bulunmuştur. Tüm namlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek' operasyonu! Gözaltılar var
Silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde silah imalatı yapanlara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-10' operasyonlarında 12 şüphelinin gözaltına alındığını ve 93 ruhsatsız tabanca ele geçirildiğini açıkladı.
21.01.2024 Gündem
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Devlet Bahçeli Niğde'de: Çözülmesi gereken ilk sorun muhalefet sorunudur
Devlet Bahçeli Niğde'de: Çözülmesi gereken ilk sorun muhalefet sorunudur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Niğde'de "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde konuştu. Bahçeli, "Türkiye’nin öncelikli çözülmesi gereken sorunu siyasi muhalefet sorunudur. Her güzel hizmeti karalamanın adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Türkiye zillete müstahak değildir." dedi.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
'Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu'
'Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu' Zonguldak'ta ağabeyi Engin Tunçdemir ile çıkan tartışmada araya giren yengesi Derya Tunçdemir'i (42) av tüfeği ile öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ersin Tunçdemir (42) duruşmada, "Elimden tüfeği almıştı. Nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde, bir anda ateş aldı" dedi. Derya Tunçdemir’in annesi Ayten Kaya ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, "Damadıma zarar vermek için kızımı vurdu" dedi.
20.02.2023 Gündem
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek üretilen yerli ve milli uçaksavar envantere girdi. CANiK, TSK ve kolluk kuvvetlerine tek seferde 750 adet milli uçaksavar teslim etti. Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan platform makineli tüfeği projesi (PMT 12.7) kapsamında geliştirilen yerli ve milli 12.7 x 99 mm uçaksavar CANiK M2 QCB (Quick Change Barrel), Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı hizmetine girdi.
2.01.2023 Ekonomi
Durdurulan minibüste 10 tabanca ele geçirildi; 2 gözaltı
Durdurulan minibüste 10 tabanca ele geçirildi; 2 gözaltı Samsun'da polisin durdurduğu minibüste yapılan aramada 10 tabanca, 5 şarjör, 102 mermi ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.
17.11.2022 Gündem
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi 16 ilde eş zamanlı yapılan Müsilaj Operasyonu’nda İstanbul’da gözaltına alınan 41 kişiden 36’sı adliyeye sevk edildi.
2.06.2022 Gündem
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar
Pençe Kilit Harekatı! MHP lideri Devlet Bahçeli: Doğduklarına bin pişman olacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Pençe Kilit Harekatı'na ilişkin "Terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Teröristlerin ülkemize sızma sahaları kapatılmıştır. Pençe-Kilit harekatıyla bu bölgede de bayram temizliği yapılmaktadır. PKK/YPG için emniyetli hiçbir bölge yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve hepsinin sonu gelmiştir. Teröristlerden 8'inin Ermeni, 5'inin Fransız, 7'sinin ABD'li, 5'inin İngiliz 3'ünün Alman olduğu anlaşılmıştır" dedi.
26.04.2022 Siyaset
İstanbul merkezli 6 ilde silah kaçakçılarına şafak operasyonu: 76 gözaltı
İstanbul merkezli 6 ilde silah kaçakçılarına şafak operasyonu: 76 gözaltı İstanbul merkezli 6 ilde yapılan operasyonda 76 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda silah ve muhimmat ele geçirildi. 
30.03.2022 Gündem
Milli tüfekte '15 bin atım' garantisi
Milli tüfekte '15 bin atım' garantisi KCR556 Piyade Tüfeği, "Türkiye’nin 15 bin atım namlu ömrü garantisi verebilen ilk ve tek piyade tüfeği" olarak Jandarma Genel Komutanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi.
3.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Ambargolara karşı geliştirildi, ABD'ye ihraç ediliyor
Ambargolara karşı geliştirildi, ABD'ye ihraç ediliyor REPKON'un geliştirip ürettiği namlular Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alıyor.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Ses ve sarsıntı düzeyi düşük susturucu geliştirdiler
Ses ve sarsıntı düzeyi düşük susturucu geliştirdiler Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden iki araştırma görevlisi, ateşli silahlarda benzerlerinden daha sessiz ve stabil atış imkanı sunan susturucu sistemi tasarladı.
12.10.2021 Bilim ve Teknoloji
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Boğaziçi tepkisi: Bunlar öğrenci değil ajan provokatörlerdir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Boğaziçi tepkisi: Bunlar öğrenci değil ajan provokatörlerdir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na konuştu. Bahçeli, "Türkiye devleti temel insani istekleri karşılamakla mükelleftir, yapılan da budur ancak yurt diyerek banklarda yatmak neyin nesidir. Bunlar ajan provokatörlerdir. PKK'nın DHKP-C'nin tasması boğazlarına geçiren bunlardır. Çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır" dedi.
9.10.2021 Siyaset
Üretime başlayan ASELSAN Konya kapılarını öğrencilerine açtı
Üretime başlayan ASELSAN Konya kapılarını öğrencilerine açtı Konya'da eğitime başlayan ve fen lisesi yerine ASELSAN Konya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ni (MTAL) tercih eden 60 öğrenci, ASELSAN Konya fabrikasını gezdi.
16.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Güvenlik güçleri için geliştirilmiş yerli tüfekler geliyor
Güvenlik güçleri için geliştirilmiş yerli tüfekler geliyor Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen yeni tüfekler operasyon sahasında güvenlik güçlerinin elini güçlendirecek.
27.08.2021 Bilim ve Teknoloji
IDEF'te ilk kez görücüye çıkan 6 silah ilgi görüyor  -
IDEF'te ilk kez görücüye çıkan 6 silah ilgi görüyor - Yerli ve milli imkanlarla üretilen, tabanca, makineli tüfek, piyade tüfeği ve uçaksavar sınıfında 6 yeni silah 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) görücüye çıktı.
20.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Hain teröristlerin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kimlere ve hangi ülkeye güvenirse güvensin son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız" dedi.
15.07.2021 Gündem
Her mermi çekirdeği çıktığı namlunun imzasını taşıyor
Her mermi çekirdeği çıktığı namlunun imzasını taşıyor Adli Tıp Kurumu (ATK) Balistik Şube Müdürlüğü, adli makamlardan gönderilen her bir mermi çekirdeğinin izini sürerken, elde ettikleri bulgularla gerçek zanlıların ortaya çıkarılmasında yoğun mesai harcıyor.
2.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Bangladeş'in top mermilerinde Türk imzası
Bangladeş'in top mermilerinde Türk imzası Türk savunma sanayisi firmalarının ürün ve hizmetleriyle silahlı kuvvetlerini güçlendiren Bangladeş, mühimmat alanındaki ihtiyaçları için aradığı çözümü de Türkiye'de buldu.
24.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Namlu ömrünü uzatan karışım elde edildi
Namlu ömrünü uzatan karışım elde edildi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) yerleşkesindeki Kapadokya Teknopark'ta, silahların namlu ömrünü uzatmak amacıyla geliştirilen özel karışımın prototiplerdeki ön testinde başarı sağlandı.
5.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli ve milli makineli tüfek güvenlik güçlerinin destekçisi olacak
Yerli ve milli makineli tüfek güvenlik güçlerinin destekçisi olacak Düzce'deki bir silah fabrikasında yerli ve milli imkanlarla üretilen SAR 762 MT makineli tüfek, güvenlik güçlerinin terörle mücadelesinde kullanılabilecek.
27.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi Türk savunma sanayisi firmaları, ürün ve kabiliyetleriyle Birleşik FuarArap Emirlikleri'nde düzenlenen 15. IDEX Uluslararası Savunma Fuarı'na (IDEX 2021) katıldı.
25.02.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Namlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki namlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.