Mustafa Yeneroğlu

Mustafa Yeneroğlu

Son dakika mustafa yeneroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa yeneroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa yeneroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Yeneroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa yeneroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 mustafa yeneroğlu haberi bulunmuştur. Tüm mustafa yeneroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlık seçiminde kendi adaylarını çıkaran DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erol, "Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.
8.06.2023 Gündem
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Babacan: Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz
Babacan: Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz. Haddine değil. Kamu gücünü kullanan hiç kimse hukuka aykırı davranamaz" dedi.
21.06.2022 Siyaset
EGM'den milletvekili ve polis arasındaki tartışmaya ilişkin açıklama
EGM'den milletvekili ve polis arasındaki tartışmaya ilişkin açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Ankara'da bir iş yerine tabelası ile ilgili işlem yapılırken Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ile polis arasında yaşanan tartışmaya ilişkin, "Teşkilatımıza yönelik düşmanlığı herkesçe bilinen milletvekili, denetim esnasında polisimize hem fiziksel hem sözlü hakaretlerde bulunmuştur. Milletvekilinin hakaretlerini ısrarla devam ettirmesi ve parmak sallayarak personelimizi tehdit etmesi üzerine bir polis amirimiz istemediğimiz bir şekilde karşılık vererek, nahoş bir kelime kullanmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmış ve ilgili personele gerekli uyarılarda bulunulmuştur. Bununla birlikte söz konusu milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır" açıklamasını yaptı.
19.06.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz '6'lı masa' diyoruz. Bazen Türkiye masası, demokrasi masası, milletin masası. Adı neyse bizi birleştiren tek bir konu var; bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirmek. Türkiye'ye demokrasiyi getirmek zorundayız" dedi.
16.06.2022 Siyaset
'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' mutabakat metni imzalandı
'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' mutabakat metni imzalandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' mutabakat metnini imzaladı.
28.02.2022 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı'nın bütçeleri kabul edildi
Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı'nın bütçeleri kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2021 yılı bütçeleri kabul edildi.
13.12.2020 Gündem
Mustafa Yeneroğlu kimdir?
Mustafa Yeneroğlu kimdir? AK Parti'den istifa eden Mustafa Yeneroğlu kimdir? Ne zaman milletvekili oldu? AK Parti'de görevi var mıydı?
30.10.2019 Siyaset
Mustafa Yeneroğlu AK Parti'den istifa etti!
Mustafa Yeneroğlu AK Parti'den istifa etti! AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "Parti MKYK üyeliğinde istifamı sayın Cumhurbaşkanına ilettim. Cumhurbaşkanı istifamı istedi, ben de partiden istifa ediyorum" dedi.
30.10.2019 Siyaset
Yeni askerliğe yeni celp sistemi
Yeni askerliğe yeni celp sistemi Askeralma Kanun Teklifi’nin ilk iki maddesi kabul edildi. Yeni sistemin hayata geçmesiyle üç ayda bir dört celp halinde yapılan asker alımları 12 aya yayılacak. Her ay düzenli asker alımıyla erken terhisler, personel sayısı ve güvenlik açısından risk olmaktan çıkarılacak
14.06.2019 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na saldırıya peş peşe tepkiler
Kılıçdaroğlu'na saldırıya peş peşe tepkiler Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir grup tarafından protesto edilerek yumruklu saldırıya uğramasına ilişkin siyaset dünyasından art arda tepkiler geldi.
21.04.2019 Gündem
Şehit cenazesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldırı
Şehit cenazesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldırı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilerek saldırıya uğradı. Güvenlik güçleri Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürdü. Kılıçdaroğlu bulunduğu evden zırhlı araçla çıkarıldı. Saldırıya siyasilerden peş peşe tepki geldi.
22.04.2019 Gündem
Almanya'dan skandal hamle! FETÖ'nün dahil olduğu projeye 10 milyon avro
Almanya'dan skandal hamle! FETÖ'nün dahil olduğu projeye 10 milyon avro Almanya'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) de içinde bulunduğu din evi projesine 10 milyon avro aktaracağı bildirildi.
23.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'dan ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'dan ayrıldı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 21.20'de Almanya'nın Köln kentinden Türkiye'ye hareket etti.
29.09.2018 Gündem
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine “ilk devlet ziyareti” için Berlin’e gitti. En son eski cumhurbaşkanı Gül, 2001’de Almanya’ya devlet ziyareti yapmıştı
27.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük resmi ziyarette bulunacağı Almanya'ya ulaştı.
27.09.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Almanya'da NSU davasında karar açıklandı!
Almanya'da NSU davasında karar açıklandı! Almanya’da 8’i Türk 10 kişiyi öldürmek, bombalı saldırılar düzenlemek ve banka soygunları gerçekleştirmekten yargılan Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü üyesi Beate Zschaepe, ömür boyu hapse mahkum edildi.Kararla ilgili ilk açıkmama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Çavuşoğlu, "Bu sanıkların ceza alması yetmez bu cinayetlerin arkasında kimler var ortaya çıkarılması ve onların da cezalandırılması gerekiyor" dedi.
11.07.2018 Dünya
Kriz çıkarır! Almanya'dan HDP kararı!
Kriz çıkarır! Almanya'dan HDP kararı! Alman makamlarının "Türkiye'deki seçimler için Almanya'da seçim kampanyası yasağı kararı" almasına rağmen, HDP'nin yarın Köln'de düzeleyeceği açık hava mitingine izin vermesi tepki çekti.
25.05.2018 Dünya
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Dövizle askerlikte ödeme kolaylaştı
Dövizle askerlikte ödeme kolaylaştı Dövizle askerlik yapacak gurbetçi vatandaşlar için ödeme işlemi kolaylaştı. Gurbetçiler bedeli artık muhabir bankaya gerek kalmaksızın başkonsolosluklara ödeyecek.
29.09.2021 Gündem
Düsseldorf havalimanında köpekli arama
Düsseldorf havalimanında köpekli arama Almanya'nın Düsseldorf Havalimanında İstanbul'dan gelen yolcuların valizleri polis köpekleriyle arandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Yeneroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa yeneroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.