Mustafa Keser

Mustafa Keser

Son dakika mustafa keser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa keser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa keser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Keser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa keser gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 mustafa keser haberi bulunmuştur. Tüm mustafa keser haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Türkücü Mustafa Keser, depremzedelere moral gecesinde havuza düştü
Türkücü Mustafa Keser, depremzedelere moral gecesinde havuza düştü Aydın’ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürürken ayağı zemine takılan türkücü Mustafa Keser, dengesini kaybedip havuza düştü. Keser, üzerine değiştirdikten sonra sahneye çıktı.
26.02.2023 Magazin
Mustafa Keser depremzedelere moral gecesinde havuza düştü!
Mustafa Keser depremzedelere moral gecesinde havuza düştü! Aydın’ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürürken ayağı zemine takılan türkücü Mustafa Keser, dengesini kaybedip, sırt üstü havuza düştü. Geceye katılanların havuzdan çıkardığı usta sanatçı, kuliste üzerini değiştirdikten sonra yeniden sahneye çıktı.
26.02.2023 Magazin
Mustafa Keser 1 liralık dava açmıştı! Bülent Ersoy beni küçük düşürdü
Mustafa Keser 1 liralık dava açmıştı! Bülent Ersoy beni küçük düşürdü Geçen yıl yayınlanan “Benzemez Kimse Bize” adlı TV programını beraber sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in birbirlerine açtığı dava, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü.
24.06.2022 Magazin
Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a karşı yeni hamle! 'Beni aşağıladı'
Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a karşı yeni hamle! 'Beni aşağıladı' Bülent Ersoy’un kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 1 TL'lik tazminat davası açtığı Mustafa Keser’den karşı hamle geldi. “Canlı yayında bana ‘Kürdo’ diye seslenerek beni aşağıladı” diyen Keser, Ersoy’a 1 TL’lik dava açtı.
22.12.2021 Magazin
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı
Yaylada birden üzerine atladı! Dehşet anlarını anlattı! Ayı saldırısı Tunceli'de ayı saldırısı sonucu yaralanan askeri helikopterle kaldırıldığı Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınan Mustafa Keser (59) yaşadığı korku dolu anları anlattı. Keser, “Yere yatırıp kaşımdan ve başımdan tırmalamaya başladı. Yalnız bana pençe vurmadı. Sonra ayağa kalktı, ben de kendimi toparlayıp ayağa kalktım. Bir daha üzerime gelince ben elimi ağzına ittim. Elimi itince elimi bayağı parçaladı” dedi.
7.10.2021 Yaşam
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor...
Bülent Ersoy-Mustafa Keser arasında sular durulmuyor! Mahkemeye veriyor... Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, açıklamaların ardından Bülent Ersoy'un Mustafa Keser'e tazminat davası açacağını duyurdu.
7.10.2021 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy açıklaması
İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy açıklaması Meslektaşı Bülent Ersoy ile sunduğu ‘Benzemez Kimse Bize’ isimli müzik programı iki haftada yayından kaldırılan Mustafa Keser, kapris yaptığını iddia ettiği usta sanatçıyı hedef alan açıklamalar yaptı. Aynı şekilde geçtiğimiz yıllarda Diva ile programı sadece dört hafta yayınlanan İzzet Yıldızhan, "Mustafa Keser'den daha sabırlı çıktım" dedi.
6.10.2021 Magazin
Mustafa Keser'den olay yaratacak açıklamalar! 'Bütün Türkiye şok olacak'
Mustafa Keser'den olay yaratacak açıklamalar! 'Bütün Türkiye şok olacak' Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV ekranlarında sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programının yayın ömrü kısa oldu. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, partneri Bülent Ersoy'u suçladı.
3.10.2021 Magazin
Kuruçeşme’de devlerin gecesi! Ustalar aynı sahnede
Kuruçeşme’de devlerin gecesi! Ustalar aynı sahnede Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Müziği’nin usta yorumcusu Mustafa Keser’i ağırladı.
2.09.2021 Kültür Sanat
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor!
Bülent Ersoy ekranlara dönüyor! Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un, yeni bir televizyon programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.04.2021 Magazin
Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Keser ile bir araya geldi
Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Keser ile bir araya geldi 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle ünlenen Damla Ersubaşı, geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile bir araya geldi. Eski eşlerin keyiflerinin yerinde olduğu görüldü.
7.11.2020 Magazin
Melek Aslan cinayeti! Melek Aslan olayı nedir? Azmettirici Orhan Vatansever yakalandı mı?
Melek Aslan cinayeti! Melek Aslan olayı nedir? Azmettirici Orhan Vatansever yakalandı mı? Diyarbakır'da erkek kardeşi Mustafa Aslan (21) tarafından silahla vurulan Melek Aslan'ın (24) öldürülmesinde azmettirici olan eski sevgilisi Orhan Vatansever, Sakarya´nın Serdivan ilçesinde yakalandıktan sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Orhan Vatansever’in, eski sevgilisi Melek’in ailesini sürekli Almanya’dan “Kızınız kötü yola düştü” diye tahrik ettiği ve ailenin yaşadığı yerin Facebook sayfasında uygunsuz mesajlar paylaştığı ortaya çıktı. Melek Aslan olayı nedir? Melek Aslan cinayeti detayları…
24.10.2020 Gündem
Aralarındaki buzlar eridi!
Aralarındaki buzlar eridi! Geçtiğimiz haftalarda eşini sosyal medya hesabından silen oyuncu Damla Ersubaşı, "Küsmedik ama sıkıntılarımız var" demişti. Bu açıklamadan günler sonra ikili, birbirlerini yeniden takibe aldı.
22.05.2020 Magazin
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, Muazzez Abacı ve Mustafa Keser olacak. Sanatçılar 40 yıl sonra aynı sahnede buluştukları konserlerinin öncesinde canlı yayında bir araya gelecek.
18.04.2020 Kültür Sanat
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, arabesk müziğin 4 temsilcisi; Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici olacak. İlk kez aynı sahnede buluşan sanatçılar, bu konserin yayını öncesinde, canlı bağlantıyla hayranlarıyla buluşacak.
17.04.2020 Kültür Sanat
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.
15.04.2020 Kültür Sanat
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle yayınlanan ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Berkay olacak. Genç şarkıcı, yazın gerçekleşen Harbiye Açıkhava konseri yayınından önce canlı olarak müzik severlere seslenecek.
14.04.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Keser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa keser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.