Mustafa Karasu

Mustafa Karasu

Son dakika mustafa karasu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa karasu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa karasu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Karasu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa karasu gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 mustafa karasu haberi bulunmuştur. Tüm mustafa karasu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan...
PKK kampı kuşatıldı! An meselesi! Cemil Bayık, Duran Kalkan... Irak’ta peşmergeler, Kandil’deki Berdenazi Kampı’nı kuşattı. Bu kampta terör örgütü PKK’nın çekirdek kadroları, Türkiye’ye yönelik sürekli tehditler savuruyordu.
10.06.2021 Gündem
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
'Çocuğumun mağarada yaşamasını istemiyorum'
'Çocuğumun mağarada yaşamasını istemiyorum' Dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır anneleri, terör örgütü PKK elebaşlarından birinin kendilerine yönelik sözlerine tepki gösterdi.
10.09.2019 Gündem
Pençe Harekatı başladı, terör örgütünün sözde yöneticileri kaçtı
Pençe Harekatı başladı, terör örgütünün sözde yöneticileri kaçtı PKK'lı teröristlerin Kandil bölgesinden bomba ve silahları getirip Türkiye'ye saldırı hazırlığı yaptığı Hakurk Vadisi'nin temizlenmesi amacıyla başlatılan "Pençe Harekâtı" devam ediyor.
15.06.2019 Gündem
Son dakika... 'Kırmızı Bülten' çıkarıldı!
Son dakika... 'Kırmızı Bülten' çıkarıldı! Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 12 sanık hakkında 'Kırmızı Bülten' çıkarılmasına karar verildi.
7.12.2018 Gündem
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası
Son dakika... Güvenpark saldırısında sanıklara müebbet hapis cezası Başkentte, 13 Mart 2016'da Kızılay'daki Güvenpark otobüs duraklarında bomba yüklü otomobille düzenlenen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği, 344 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili 8'i tutuklu 55 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
21.11.2018 Gündem
Bu kare PKK'yı korkuttu!
Bu kare PKK'yı korkuttu! Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'ye karşı operasyon an meselesi. Örgütün elebaşlarından Mustafa Karasu, Putin ile Erdoğan'ın anlaşarak YPG'yi hedef almasının yanlış bir adım olacağını söyledi.
4.09.2018 Dünya
İşte PKK'nın son durumu: Perişan haldeler
İşte PKK'nın son durumu: Perişan haldeler Amanoslar'da 8 ayda 52 terörist öldürüldü. Ölü ele geçen sözde bölge sorumlusu Seyithan Sinet’in“Fare gibi bir deliğe sıkıştık” yazdığı e-mail de PKK'nın düştüğü durumun kanıtı.
20.08.2018 Gündem
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Güvenpark bombacılarına 37’şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Güvenpark patlaması davasında 4 sanık hakkında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
5.06.2018 Gündem
Ağar'dan çok çarpıcı açıklama
Ağar'dan çok çarpıcı açıklama Güvenlik Uzmanı Ağar, "PKK/YPG ile beraber hareket eden çok önemli bir payda var. O da yasa dışı silahlı sol terör örgütleridir. Güneydoğu Anadolu'daki alanlarda PKK, başta rol oynamak üzere Türkiye'yi 'sözde' dört ana terör alanına ayırdılar" dedi.
18.04.2018 Gündem
Son dakika haber... Afrin'i kaybeden PKK zor döneme giriyor
Son dakika haber... Afrin'i kaybeden PKK zor döneme giriyor Afrin sürecinin Türkiye lehine tamamlanması, Suriye - Irak - Türkiye ve İran'da konfederatif bir yapı kurmayı hedefleyen çatı yapı PKK'nın zor bir döneme girmesine neden olacak. Afrin'i kaybetmesi sonrasında, PKK'nın Suriye ve Irak'ta kazandığı "biz alternatifiz" algısı yıkılma noktasına gelecek. Fırat'ın doğusunda bile varlığını korumak bu kapsamda yeterli olmayacak.
19.03.2018 Gündem
"YPG ile PKK’yı savaştırabiliriz" demişti! Asıl amaçları...
"YPG ile PKK’yı savaştırabiliriz" demişti! Asıl amaçları... ABD Savunma Bakanı James Mattis’in Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye sunduğu "YPG ile PKK’yı savaştırabiliriz" teklifinin perde arkası ortaya çıktı.
16.02.2018 Gündem
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi!
Listedeki 193 terörist etkisiz hale getirildi! İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan terör aranan listesinde bu zamana kadar 193 terörist etkisiz hale getirildi. Bu teröristlerin başına konulan ödül miktarı ise 95 milyon 300 bin lira
29.09.2021 Gündem
Teröristlerin telsiz konuşmaları her şeyi ortaya çıkardı!
Teröristlerin telsiz konuşmaları her şeyi ortaya çıkardı! Son dönemde peş peşe gelen operasyonlar terörist başlarının sesini de kesti. Bu sessizlik telsiz konuşmalarına da yansıdı. Teröristler telsizden şu konuşmayı yaptı: "Cemal (Murat Karayılan), Cuma (Cemil Bayık), Abbas (Duran Kalkan) başkanların sesini duydun mu bugünler de? Sesleri kısılmıştır"
29.09.2021 Gündem
Kırmızı listedeki teröristin korumasından şok itiraflar!
Kırmızı listedeki teröristin korumasından şok itiraflar! Adana'da, terör örgütü elebaşlarından "kırmızı" kategoride aranan terörist Mustafa Karasu'nun yakın korumalığını yapan ve yargılandığı davada etkin pişmanlık yasasından faydalanarak 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Ç.A, örgüt içinde geçirdiği dönemlere ilişkin bilgiler paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu'dan CHP'ye eleştiri
Süleyman Soylu'dan CHP'ye eleştiri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bizim şu anda insansız hava aracı konusundaki kabiliyetimiz, dünyada bizle beraber ancak iki ülkede var. Bu çok önemli bir şey. Hakkari veya diğer noktalardaki meseleye çamur atmaya çalışanlar, ABD'nin çürük predatörleri bir taraftan Akçakale'ye, Şanlıurfa'ya, bir taraftan da Adana'da Ceyhan'a düştü, seslerini çıkarmadılar." dedi.
15.09.2017 Siyaset
Kandil’e ‘son dakikalı’ uyarı
Kandil’e ‘son dakikalı’ uyarı Terör örgütü PKK, şemsiyeyle İHA’ya, folyoyla termal kameraya karşı aldığı önlemlerine, canlı yayından uyarıyı da ekledi. Örgüt TV ve radyoları, Diyarbakır’dan havalanan savaş uçaklarını son dakika gelişmesi olarak duyurmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası
Kandil’de PKK elebaşlarının 'kız' kavgası Hakkari'de örgütün elinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Berivan kod adlı teröristin anlattıkları şok etti. İşte Duran Kalkan ve Mustafa Karasu'nun Kandil'de ettiği o kavga...
29.09.2021 Gündem
PKK elebaşıları için istenen ceza belli oldu
PKK elebaşıları için istenen ceza belli oldu Vezneciler'de, 6'sı polis 12 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda, terör örgütü PKK elebaşıları Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın da arasında bulunduğu 20 sanık hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Akşener açıklaması! 'Olamaz'
Akşener açıklaması! 'Olamaz' Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan son dakika açıklaması geldi. Kaynak, "Recep Tayyip Erdoğan'a tabanca dayayarak 'hayır' mitingi yapanlarla, ülkemize İçişleri Bakanı olarak hizmet etmiş olan saygıdeğer Meral Akşener hanımefendi ve onu destekleyenler aynı çizgide olamaz. Herkesin yerini belli etmesi lazım" dedi. Açıklamanın tümü haberimizde...
3.04.2017 Siyaset
Kandil'den 'hayır'a bir destek daha!
Kandil'den 'hayır'a bir destek daha! PKK'nın sözde yöneticisi Mustafa Karasu, referandumla ilgili itirafta bulundu
29.09.2021 Gündem
Özgür Gündem'in 9 yöneticisine örgüt davası açıldı
Özgür Gündem'in 9 yöneticisine örgüt davası açıldı PKK'nın kapatılan yayın organı Özgür Gündem'in 9 yöneticisi hakkında örgüt davası açıldı.
29.09.2021 Gündem
Hava harekâtlarını önceden PKK’ya bildirmişler!
Hava harekâtlarını önceden PKK’ya bildirmişler! Terör örgütünün bombalamadan nasıl kurtulduğu darbe girişimi sonrası ortaya çıktı. Marmaris'te Erdoğan'a suikast planlayan ekibin başındaki FETÖ'cü Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş PKK'nın üst kadrosuyla iş birliği içerisinde olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sisi yönetimi PKK ile Kahire'de 3 görüşme yaptı!
Sisi yönetimi PKK ile Kahire'de 3 görüşme yaptı! Mısır’da Sisi yönetiminin geçen yıl aralık ayında terör örgütü PKK ile temasa geçtiği ve son altı ay içinde başkentte üç kez bir araya geldiği ileri sürüldü...
27.06.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Karasu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa karasu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.