Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüse yakalandı
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüse yakalandı Edirne’nin Keşan ilçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin evinde sürdüğünü açıkladı.
19.07.2021 Gündem
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı
Yeni evine taşınabilmek için bakın ne yaptı? İlçe halkı ayağa kalktı Edirne'nin Keşan ilçesinde 15 yaşındaki kokar ağacının kesilmesi tepki çekti. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Konuyu encümene taşıdık. Ağacı kesmeden önce keşke bize haber verselerdi dedi.
25.03.2021 Yaşam
Keşan Belediye Başkanı isyan etti: Gelmeyin...
Keşan Belediye Başkanı isyan etti: Gelmeyin... Edirne'nin Keşan İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Türkiye'de Corona Virüsü salgının görülmesi ve okulların da uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte, özellikle büyük şehirlerden Saros Körfezi'ndeki tatil beldelerine gelen ya da gelmek isteyenleri uyararak, "Sahillerimize gelen misafirlerimiz var. Ancak onlara temizlik ve su hizmeti dışında bir hizmet maalesef veremeyeceğiz. Bu süreçte lütfen hem kendi sağlığınız, hem de bölge halkımızın sağlığı için sahillerimize gelmeyiniz" dedi.
25.03.2020 Gündem
Keşan'da sonuçlara itiraz edildi; seçimi 11 oyla AK Partili aday kazandı
Keşan'da sonuçlara itiraz edildi; seçimi 11 oyla AK Partili aday kazandı Edirne'nin Keşan ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yapılan itirazlar sonucu belediye başkanlığını 11 oy farkla AK Partili Mustafa Helvacıoğlu kazandı.
1.04.2019 Siyaset