Mustafa Gül

Mustafa Gül

Son dakika Mustafa Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.148 mustafa gül haberi bulunmuştur. Tüm mustafa gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan kararlara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Zeliha Sağlam, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Ayşe Ayşin Işıkgece atandı.
9.01.2021 Gündem
Kadıköy'de hareketli anlar! Genç kadın bir anda...
Kadıköy'de hareketli anlar! Genç kadın bir anda... Kadıköy’de iskeleden denize düşen kadını zabıta kurtardı.
6.07.2019 Yaşam
FETÖ'nün sözde 'bölge imamına' hapis cezası
FETÖ'nün sözde 'bölge imamına' hapis cezası Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada örgütün sözde "İskenderun bölge imamı" olduğu öne sürülen sanığa 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
24.05.2019 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor Türkiye'nin birçok ilinde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde tek tek tatil haberleri geliyor.
30.12.2018 Gündem
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim
Son dakika: CHP'de toplantı sona erdi! İşte aday olan 140 isim CHP Parti Meclisi sona erdi. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'un da mevcut başkanları yeniden aday gösterildi. CHP, bugünkü Parti Meclisi toplantısında 140 adayı daha belirledi.
14.11.2018 Siyaset
Tunceli şehitlerine Elazığ'da tören
Tunceli şehitlerine Elazığ'da tören Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında, operasyonda şehit olan uzman çavuşlar Ferruh Dikmen (26) ve Asım Türkel'in (23) cenazaleri, Elazığ'da düzenlenen törenin ardından memleketleri Mersin'e gönderildi.
27.10.2018 Gündem
İYİ Parti'de 5 istifa
İYİ Parti'de 5 istifa Elazığ'da aralarında İYİ Parti kurucu üyeleri Mustafa Gül ve Resul Kırılmaz'ın da yer aldığı 5 kişi partiden istifa etti.
12.09.2018 Siyaset
Mucize anne!
Mucize anne! İzmir'de, Tip 1 diyabet tanısıyla 12 yıl önce insülin kullanmaya başlayan, 2013 yılında da böbrek yetmezliği gelişip nakil olmak zorunda kalan Gözde Gül Koç, 38 yaşında doğum yapıp, anne oldu. Riskli bir gebelik sürecinden sonra minik kızı Nehir'i kucağına alan Koç, "Bir mucize yaşıyorum, çok mutluyum" dedi.
18.08.2018 Yaşam
Kleopatra Koyu isyanı
Kleopatra Koyu isyanı Kemer’de Kleopatra Koyu’nun özel bir şirkete 29 yıllığına tahsis edilmesine tepki gösteren çevreciler “Burası son kalan yerlerden biri. Bari buraya kıymayın” diyerek eylem yaptı.
11.06.2018 Gündem
Afrin'e 100 küçükbaş hayvan gönderildi!
Afrin'e 100 küçükbaş hayvan gönderildi! Antalya'nın Kemer ilçesinden, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'de terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla 100 küçükbaş hayvan gönderildi.
6.03.2018 Gündem
Çocuklarımızın çığlığı TBMM koridorlarında
Çocuklarımızın çığlığı TBMM koridorlarında CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TBMM Başkanlığı’na verdiği dilekçede, Şiddeti Önleme Derneği’nin 2016 raporuna göre, çocuk istismarında 10 yılda 700 kat artış yaşandığını belirtip araştırılmasını istedi
19.02.2018 Gündem
Mahmut Tuncer öğretmenleri coşturdu!
Mahmut Tuncer öğretmenleri coşturdu! Antalya'nın Kemer ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede sanatçı Mahmut Tuncer sahneye çıktı.
25.11.2017 Kültür Sanat
Gazinoya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı
Gazinoya silahlı baskın: 1 ölü, 2 yaralı Mersin'in Mut İlçesi'nde 48 yaşındaki Mustafa G., av tüfeğiyle bastığı gazinoda işyeri sahibi 65 yaşındaki Hüseyin Sarı'yı öldürürken çalışan yabancı uyruklu 2 kadını yaraladı.
8.08.2017 Yaşam
Elif Buse Doğan sahnede bayıldı
Elif Buse Doğan sahnede bayıldı Antalya'da bir festivalde konser veren Elif Buse Doğan, bir anda sahnede bayıldı.
28.06.2017 Magazin
Kemer Belediye Başkanı Gül, CHP'ye geçti
Kemer Belediye Başkanı Gül, CHP'ye geçti Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı bağımsız Mustafa Gül, CHP'ye geçti. Başkan Gül'e rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında taktı. Mustafa Gül ile birlikte 5 meclis üyesi de CHP'li oldu.
29.09.2021 Gündem
Rus turist hedefi 1.5 milyon
Rus turist hedefi 1.5 milyon Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer'in 1 milyon 80 bin olan yıllık Rus turist rekorunu bu yıl 1.5 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
28.03.2017 Ekonomi
İki sanık hakim karşısına çıktı
İki sanık hakim karşısına çıktı Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in kızını kaçırma planı yaptığı öne sürülen iki sanık hakim karşısına çıktı.
15.12.2016 Fenerbahçe
CHP Kemer İlçe'den Mustafa Gül'e veto
CHP Kemer İlçe'den Mustafa Gül'e veto KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün CHP'ye geçme kararının görüşüldüğü CHP İlçe Yönetim Kurulu toplantısından 'hayır' kararı çıktı...
29.09.2021 Gündem
MHP'den istifa eden başkan CHP ile anlaştı
MHP'den istifa eden başkan CHP ile anlaştı RUS uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi sonrası kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiği MHP'den istifa eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP ile anlaştı. Başkan Gül, "Yetiştiğimiz yerde, bundan sonra siyasetimizi devam ettireceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
MHP'den CHP'ye sürpriz transfer
MHP'den CHP'ye sürpriz transfer MHP'den ihracı gündeme gelince de istifa eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP'ye geçiyor.
29.09.2021 Gündem
Kemer Belediyesi ’paralel’ iddiasıyla 4 işçinin iş akdini feshetti
Kemer Belediyesi ’paralel’ iddiasıyla 4 işçinin iş akdini feshetti ANTALYA’nın Kemer İlçe Belediyesi tarafından paralel devlet yapılanmasıyla irtibatlı olduğu iddiasıyla 4 işçinin görevine son verildi...
29.09.2021 Gündem
Ersoy güreş ağası mı olacak?
Ersoy güreş ağası mı olacak? Sanatçı Bülent Ersoy'a Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağalığı teklif edildi. Ersoy ise kabul etmeyeceğini belirtti.
11.07.2016 Magazin
Bülent Ersoy'a Kırkpınar daveti
Bülent Ersoy'a Kırkpınar daveti Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 655'incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali'ne ünlü sanatçı Bülent Ersoy da davet edildi...
11.07.2016 Magazin
"O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik"
"O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik" MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile ilgili, "O istifa etmeseydi, zaten ihraç edecektik" dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.