Mustafa Erdoğan

Mustafa Erdoğan

Son dakika Mustafa Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.862 mustafa erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte,, kardeşi Mustafa Erdoğan’ın oğlu Usame Erdoğan’ın nikah törenine katıldı.
30.09.2023 Gündem
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu 190 bin lira tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası' iddialarının ardından Yargıtay'ın bozma kararına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun toplam 190 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
6.07.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı Depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilen 163 şüpheliden 48’i gözaltına alınırken, 8’i tutuklandı. Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan ise Antalya’da depremzedelerin kaldığı otelde yakalanarak tutuklandı.
14.02.2023 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi. 
15.09.2022 Siyaset
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi
Kılıçdaroğlu 489 bin lira tazminata mahkum edildi  Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı ‘Man Adası’ davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu’nun Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine toplamda 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.
22.06.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi
Kemal Kılıçdaroğlu 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınları hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle 100 bin lira manevi tazminata mahkum edildi. 
26.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın topladığı sigara paketleri sergileniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın topladığı sigara paketleri sergileniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sigarayı bırakma sözü aldığı vatandaşlardan topladığı sigara paketleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Sergi Salonu’nda sergilenmeye başlandı.
10.02.2022 Gündem
Başakşehir’in satranç şampiyonları belli oldu
Başakşehir’in satranç şampiyonları belli oldu Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında Başakşehir’deki ortaokullar arasında düzenlenen satranç turnuvası, final karşılaşmalarıyla tamamlandı. 980 öğrencinin katıldığı turnuvanın erkekler kategorisinde TOKİ Kayaşehir Ortaokulu’ndan Ataberk Kırcan, kızlarda ise Emlak Konut Abdülhamid Han Ortaokulu’ndan Mina Şekerci birinci oldu.
13.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Anadolu Ateşi, Kuruçeşme'yi yaktı
Anadolu Ateşi, Kuruçeşme'yi yaktı Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
18.10.2021 Magazin
Man Adası kararı! Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve yakınlarına tazminat ödeyecek
Man Adası kararı! Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve yakınlarına tazminat ödeyecek CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Aralık 2017'de Man Adası konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına yönelik iddiaları üzerine istinaf mahkemesinin bozarak yerel mahkemeye geri gönderdiği davada, Kılıçdaroğlu'nun yeniden 142 bin lira tazminat ödemesine hükmedildi.
20.05.2021 Siyaset
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Tepesi'nde bayrak çekme töreninde konuştu. Erdoğan, "Bugün burada ülkemizin en uzun direğinde dalgalanacak olan bayrağımızı bu vizyonun sembolü olarak çocuklarımıza armağan ediyorum.." dedi.
23.04.2021 Siyaset
Bakan Varank'tan flaş AB açıklaması!
Bakan Varank'tan flaş AB açıklaması! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Avrupa Birliği (AB) ile ilişkileri güçlendirmenin, tam üyelik yolundaki çalışmalara odaklanmanın her zamankinden daha elzem olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, "AB ile uyum sürecinde başvurduğumuz başlıca mali araçlardan olan Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) ve Birlik programlarından önümüzdeki dönemde çok daha fazla istifade etmek istiyoruz." dedi.
15.03.2021 Ekonomi
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı
Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci yazar Ahmet Kekeç son yolculuğuna uğurlandı. Yakalandığı koronavirüse nedeniyle yaşamını yitiren Kekeç için Eyüpsultan Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri Kekeç'in ağabeyi Nusret Kekeç, kardeşi Hüseyin Kekeç ve amcası Derviş Kekeç kabul etti.
16.11.2020 Yaşam
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek
'Man Adası' davasında flaş gelişme! Kılıçdaroğlu 359 bin TL tazminat ödeyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Man Adası" açıklamaları nedeni ile bir kez daha manevi tazminat ödemeye mahkum edildi. Mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ve yakınlarına 359 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, daha önce aynı tutar üzerinden oluşturduğu tazminat kararı, İstinaf Mahkemesi tarafından usulden bozulmuş olup, bozma sonrası yapılan yeniden yargılamada aynı karar verildi.
16.07.2020 Gündem
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek
Man Adası davasında karar: Kılıçdaroğlu 197 bin lira tazminat ödeyecek İstinaf mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen Man Adası davasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına 197 bin TL tazminat ödemesine karar verildi.
14.07.2020 Siyaset
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Anadolu Ateşi, Harbiye'yi büyüledi
Anadolu Ateşi, Harbiye'yi büyüledi Dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi, önceki akşam Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında izleyicisiyle buluştu.
26.08.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni atama kararlarını imzaladı. İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Metin Eker, aynı kurumda açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ise Ertan Tosun’un atandı.
6.07.2019 Siyaset
Şoke eden kaza! Motor fırladı!
Şoke eden kaza! Motor fırladı! Topkapı, D-100 Karayolu Cevizlibağ Mevkii'nde otomobilin başka bir otomobile arkadan çarptığı kazada 2 sürücü yaralandı. Çarpmanın etkisiyle bir aracın motoru yola fırladı.
30.03.2019 Gündem
Sahnelerin ‘Mareşal’i
Sahnelerin ‘Mareşal’i Neslihan Demirtaş, yeni şarkılarını beğeniye sundu. Sanatçı, “Mareşal” adlı maxi single’ını müzikseverlerle buluşturdu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Atlas'ın yeni yaşını kutladılar
Atlas'ın yeni yaşını kutladılar Şarkıcı Gülben Ergen ile eski eşi Mustafa Erdoğan, oğulları Atlas’ın 12'inci yaş gününü kutladı.
19.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.