Mustafa Demir

Mustafa Demir

Son dakika mustafa demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.835 mustafa demir haberi bulunmuştur. Tüm mustafa demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu Usta oyuncu Kadir İnanır'ın geçtiğimiz pazar günü geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi' olan bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ile ilk müdahalesini yapan ekipten Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Pazarcı ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Demir, usta sanatçının Beykoz'daki evinden hastaneye nakli ve acilde değerlendirilmesi sonrası tedaviye başlanmasının, toplamda 20 dakika gibi rekor bir sürede gerçekleşmesiyle büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekti. Uzmanlar inme şüphesinde hiç beklemeden 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini vurguladı.
26.03.2024 Magazin
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarına ilişkin konuştu. Bakan Tekin. "“Yaptıklarımızı başka ülke yapsa ‘eğitim devrimi’ yapılan bir ülke başlığında duyurulur” dedi.
20.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikkat ederseniz; kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında SOLOTÜRK'ten Samsun’da selamlama uçuşu
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında SOLOTÜRK'ten Samsun’da selamlama uçuşu Hava Kuvvetleri’nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde Samsun’da selamlama uçuşu gerçekleştirdi.
28.10.2023 Gündem
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek Samsun'un Havza ilçesinde yapımı tamamlanan Yeraltı Mekanik Katlı Otopark Hizmete Alım Töreni'nde konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş yapılan yatırımların önemine değinerek, "Havza, Samsun'un önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerliyor. Organize sanayi bölgesi var ve onun genişletilmesi yolunda ilerleniyor. Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demektir" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım
Milli eskrimci Nisanur Erbil: Tarih yazacağım Milli eskrimci Nisanur Erbil, "Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız madalya koleksiyonum var. Tek eksik olan olimpiyat şampiyonluğu, o da Samsun'a gelecek. Eskrimde tarih yazacağım" dedi.
31.05.2023 Diğer Sporlar
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul'dan seçilen AK Parti milletvekillerinden 33'ü mazbatalarını aldı.
30.05.2023 Gündem
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Sahte depremzedeye geçit yok
Sahte depremzedeye geçit yok Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, kendisini afetzedeymiş gibi tanıtarak vatandaşlardan para ve yardım talep eden kişiler tespit edilerek haklarında işlem yapıldı. Topladıkları malzemelere el konulup, gerçek afetzede vatandaşlara ulaştırıldı.
9.03.2023 Gündem
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol kuyusunda son durumu paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir"
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir" Türkiye, enerji arz güvenliği alanında dev bir yatırımı daha bugün faaliyete geçiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez Gabar Dağında bulunan petrolle ilgili de yeni detaylar paylaştı.
16.12.2022 Ekonomi
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Bir aile yok oldu
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Bir aile yok oldu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde, arızalandığı için sol şeritte duran TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Mustafa Demir ile eşi Hatice Demir, çocukları Mehmet Emin Demir hayatını kaybetti.
21.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Demir ile görüştü.
3.09.2022 Siyaset
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu
Toplu ulaşımda yeni dönem! İlk kez devreye girdi, ücretsiz oldu Türkiye'de bir ilk. Toplu ulaşımda ilk kez devreye alındı. Ücretsiz olarak başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan ultra hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüsleri bugün itibarıyla hizmete aldı. Çevre dostu 10 elektrikli otobüs, vatandaşları TEKNOFEST KARADENİZ’in gerçekleştirildiği Çarşamba Havalimanı’na ücretsiz taşıdı. İşte son dakika haberinin detayları...
30.08.2022 Ekonomi
Savaşan İHA Yarışması nefes kesti
Savaşan İHA Yarışması nefes kesti Samsun'da TEKNOFEST KARADENİZ çerçevesinde düzenlenen, zorluk derecesi ile festivalin en büyük ödülüne sahip yarışması olan "Savaşan İHA Yarışması" nefes kesti.
17.08.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 06 Ağustos 2022 tarihinde arama tarama faaliyeti sırasında meydana gelen EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Onb. Mustafa DEMİR, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 09 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
9.08.2022 Gündem
Karadeniz'in ilk Bilim Merkezi’nde inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı
Karadeniz'in ilk Bilim Merkezi’nde inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin şehre kazandıracağı ve Karadeniz’de ilk olacak “Bilim Merkezi ve Planetaryum” inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.
12.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Vali Dağlı: “Ses getirecek bir TEKNOFEST olacak”
Vali Dağlı: “Ses getirecek bir TEKNOFEST olacak” Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz'in ses getirecek bir festival olacağını söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Müsilaj ile ilgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu
Müsilaj ile ilgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu Musilaj sorununa çözüm bulmak için getirilen kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
23.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.