Mustafa Ataş

Mustafa Ataş

Son dakika Mustafa Ataş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Ataş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Ataş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Ataş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa ataş gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 mustafa ataş haberi bulunmuştur. Tüm mustafa ataş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kur korumalı mevduat açıklaması! 349 milyar liraya ulaştı
Kur korumalı mevduat açıklaması! 349 milyar liraya ulaştı Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Kur korumalı mevduat hesaplarına ilgi beklediğimizden çok daha büyük. Kur korumalı mevduat büyüklüğü 349 milyar liraya ulaştı" dedi.
14.02.2022 Ekonomi
Koronavirüs gözyaşından da bulaşıyor
Koronavirüs gözyaşından da bulaşıyor Kayseri Şehir Hastanesi Göz Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Ataş, gözyaşında da korona virüsün tespit edildiğini söyleyerek, "Korona virüs solunum yolu ile bulaşıyor fakat gözün dış zarlarında da bu enzimler bulunmuş" dedi.
4.12.2021 Sağlık
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte liste dışı kalan isimler...
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte liste dışı kalan isimler... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 50 kişilik MKYK üye sayısı 75'e yükseltildi. AK Parti’nin mevcut MKYK listesindeki 22 isim liste dışı kaldı.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
Kentsel dönüşüm açıklaması! Pazartesi günü...
Kentsel dönüşüm açıklaması! Pazartesi günü... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de incelemelerde bulundu. Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
21.02.2021 Ekonomi
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yık’ dediği o ev!
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yık’ dediği o ev! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki gün vekillerle yaptığı kahvaltıda, Üsküdar’da kentsel dönüşüm bölgesindeki evinin durumunu sorarak “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” dediği Mustafa Ataş, binanın durumunu anlattı.
8.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Engel çıkaran var ise gereği yapılsın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Engel çıkaran var ise gereği yapılsın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin “bürokraside verdiğimiz notlar yerine ulaşmıyor” şikâyetlerine ilişkin de, “Bürokraside sıkıntı var ise bunu söyleyin, engel çıkartanlar var ise gereği yapılsın” dedi.
7.02.2020 Siyaset
Binali Yıldırım: Anlayışımda hizmette siyaset olmaz
Binali Yıldırım: Anlayışımda hizmette siyaset olmaz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Hayatımda hiçbir zaman hizmet ile siyaseti birbirine karıştırmadım. Anlayışımda hizmette siyaset olmaz. Hizmet, herkes için olur. Yapılan hizmetler, hayata geçirilen projeler, 'Bunlar şu partiye, bu etnik kimliğe sahip' diye asla aklımızın köşesinden geçirmedik" dedi.
26.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak yeri yok hesabı daha ağır olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak yeri yok hesabı daha ağır olacak! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in o sözlerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı şaka değil, komiklik değil. Olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Mahkemede hesaplaşacağız. Hanımefendinin kaçacak yeri de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak" dedi.
9.03.2019 Siyaset
Bakan Varank, yerli elektrikli otobüsün direksiyonuna geçti
Bakan Varank, yerli elektrikli otobüsün direksiyonuna geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni nesil toplu ulaşım araçlarıyla Türkiye`de ve dünyada adını duyuran Bozankaya AŞ tarafından üretilen elektrikli otobüsle test sürüşü yaptı.
7.12.2018 Ekonomi
Tekirdağ'da trafik kazası: 2 ölü
Tekirdağ'da trafik kazası: 2 ölü Marmaraereğlisi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
11.10.2018 Yaşam
Oktay, Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulundu
Oktay, Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulundu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yapımı devam eden Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulundu.
7.09.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım İstanbul'da Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı
TBMM Başkanı Yıldırım İstanbul'da Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı TBMM Başkanı Binali Yıldırım, inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı.
20.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresinde “Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız” dedi
18.08.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Olağan Kongresi öncesi salon dışında toplanan partililere seslendi. Buradan dünyaya önemli mesajlar vereceğiz diyen Erdoğan, "Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonda da çökertemeyecekler" dedi.
18.08.2018 Siyaset
"Büyük kongremizde bir sürprizimiz olacak"
"Büyük kongremizde bir sürprizimiz olacak" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yarın yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde bir sürpriz olacağını bildirerek "Sayın Genel Başkanımızın konuşmasından sonra bir sürprizimiz olacak. Türkiye'nin içinden geçtiği bu önemli süreçte o sürprizi buradan ifade etmeyeceğim, açıklamayacağım ama yarın o sürprizi hep birlikte göreceğiz. Bütün dünyaya da buradan bir mesaj vermiş olacağız. Genel Başkanımızın konuşmasından sonra tüm dünyaya vereceğimiz mesajımızı da izlemiş olacağız." dedi.
17.08.2018 Siyaset
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci üç yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. Temurci'nin yerine daha önce Avcılar Belediye Başkanlığına aday olan Bayram Şenocak getirildi.
9.02.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha çok ağlayacaksınız çok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha çok ağlayacaksınız çok! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'te il kongresinde konuştu. Erdoğan; 'Avrupa Parlamentosunda bazı kendini bilmezler, istikametini kaybetmiş olanlar paçavraları boynuna takarak, PKK'yı terör örgütü olarak tanıdıkları halde, terör örgütünün paçavralarıyla parlamento binasının içinde ağlıyorlardı. Daha çok ağlayacaksınız çok.' dedi.
3.02.2018 Siyaset
AK Partili eski milletvekillere yeni görev
AK Partili eski milletvekillere yeni görev AK Parti'de devam eden 6. Olağan Büyük Kongre süreci kapsamında belirlenen 28 il başkanlığından 6'sına eski dönem milletvekili atandı. İl başkanlığına atanan milletvekillerinden üçünün aynı zamanda AK Parti il başkanlıklarında kurucu olma özelliği taşıması dikkati çekti.
5.01.2018 Siyaset
AK Parti’den taşeron işçi üyelerine uyarı
AK Parti’den taşeron işçi üyelerine uyarı AK Parti, taşeron işçiyken son çıkan kanun hükmünde kararname (KHK) ile kadroya geçecek parti üyeleri için teşkilatlara yazı gönderdi
5.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Ataş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa ataş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.