Musa Orhan

Musa Orhan

Son dakika Musa Orhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Musa Orhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Musa Orhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musa Orhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musa orhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 musa orhan haberi bulunmuştur. Tüm musa orhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada...
Markette müşterinin etek altı görüntüsü çekti! Taciz anları kamerada... Taciz olayı Bursa'da yaşandı. Zincir market şubesinde çalışan R.S. (23), müşteri olarak gelen Y.G.'nin (48) etek altı görüntüsünü çektiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Taciz anı, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
21.09.2023 Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı
Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha! İfadesi ortaya çıktı Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Ezgi Mola para cezasına çarptırıldı. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açıldı. Ünlü oyuncunun ifadesi ortaya çıktı.
21.09.2023 Yaşam
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi
Hazal Kaya hakkında Uzman Çavuş Orhan'a hakaretten 2 yıl 4 ay hapis istemi Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
19.04.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı
Ezgi Mola'dan sonra Farah Zeynep Abdullah'a da ceza! İfadesi ortaya çıktı Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada Farah Zeynep Abdullah ile ilgili karar çıktı. Ezgi Mola’nın da yargılandığı davada Farah Zeynep’in ifadesi dikkat çekti.
18.03.2023 Magazin
Melek Mosso hakkında 'Musa Orhan'a hakaret' davası!
Melek Mosso hakkında 'Musa Orhan'a hakaret' davası! 2020 yılında intihar eden 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan eski Uzman Çavuş Musa Orhan, 'tutuksuz yargılanmak üzere tahliye' kararına sosyal medyadan tepki gösteren ünlü oyuncular Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya'ya dava açmıştı. Dava listesine giren son isim şarkıcı Melek Mosso oldu.
20.02.2023 Magazin
Hazal Kaya Musa Orhan'a hakaretten ifade verdi!
Hazal Kaya Musa Orhan'a hakaretten ifade verdi! Genç bir kıza cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Hazal Kaya karnı burnunda ifade verdi. O anları sosyal medyada paylaşan oyuncu "Musa Orhan bana da hakaret davası açmış da olay o" dedi.
13.01.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah hastalıklarını sıraladı!
Farah Zeynep Abdullah hastalıklarını sıraladı! Umut Evirgen ile birlikte olduğu konuşulan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Abdullah, son olarak sağlık sorunlarından dolayı dert yandı.
14.12.2022 Magazin
Oyuncu Ezgi Mola taciz davasında ifade verdi! 'Beni tanıyormuş gibi mesajlar atmış'
Oyuncu Ezgi Mola taciz davasında ifade verdi! 'Beni tanıyormuş gibi mesajlar atmış' Oyuncu Ezgi Mola, tanımadığı bir şahsın kendisini yıllarda takip ederek taciz ettiği iddiasıyla açtığı davada ifade verdi. Müşteki Mola ifadesinde, ‘’Herhalde bir fan, beni çok seven biri diye anlayışla karşıladığım şey taciz olayına döndü’’ dedi.
8.12.2022 Magazin
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı Şarkıcı Çağatay Akman geçen yıl tartışma sırasında eski sevgilisi Öykü Uslu ve arkadaşını darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Ünlü şarkıcı, duruşmanın ardından "On numara geçti" açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'a 'Musa Orhan' davası! 2 yıla kadar hapis istemi
Farah Zeynep Abdullah'a 'Musa Orhan' davası! 2 yıla kadar hapis istemi Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek olmak için paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah hakkında, Musa Orhan'a 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
2.12.2022 Magazin
İkinci el araba almayı düşünenler dikkat! Motoru parçalanmış şekilde...
İkinci el araba almayı düşünenler dikkat! Motoru parçalanmış şekilde... Arabası olanlar ya da araba almayı düşünenler dikkat! Sizin de başınıza gelebilir. Antalya’nın tanınmış bir galerisine kendi otomobilini satıp, üstüne verdiği parayla ikinci el otomobil alan genç kadın, 5 gün sonra aracının motor arızası vermesiyle hayatının şokunu yaşadı. Büyük umutlarla aldığı otomobilin motor parçalarını aracın bagajında gören genç kadın, zararının karşılanması için yargı yoluna başvurdu.
29.07.2022 Yaşam
Cinsel saldırı iddiası ile yargılanan Musa Orhan’dan Ezgi Mola’ya bir suç duyurusu daha!
Cinsel saldırı iddiası ile yargılanan Musa Orhan’dan Ezgi Mola’ya bir suç duyurusu daha! Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (25) sosyal medyadan hakaret ettiği suçlaması ile yargılanıp, para cezası alan oyuncu Ezgi Mola hakkında bir suç duyurusu daha yapıldı. Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, savcılığa verdiği dilekçesinde; açılan davada uzlaştırma görüşmelerinde talep edilen para miktarı ile diğer diyalogları açıklayan Ezgi Mola'nın 'gizli kalması gereken bilgilerin açıklanmasını ihlal' suçunu işlediğini belirterek, 5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılmasını istedi.
29.07.2022 Yaşam
Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu? SON DURUM!
Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu? SON DURUM! Ezgi Mola, Musa Orhan'a karşı 'hakaret' suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı. Peki, Ezgi Mola Musa Orhan’a ne dedi? Musa Orhan kimdir, Musa Orhan olayı nedir, dava ne oldu, son durum ne?
24.05.2022 Gündem
Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında karar çıktı!
Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında karar çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, Musa Orhan'a karşı 'hakaret' suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı.
24.05.2022 Magazin
Ezgi Mola, Musa Orhan davasında savunma yaptı! ‘Uzlaşma için 50 bin lira talep edildi’
Ezgi Mola, Musa Orhan davasında savunma yaptı! ‘Uzlaşma için 50 bin lira talep edildi’ Oyuncu Ezgi Mola, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Mola, davacı tarafın 50 bin TL karşılığında uzlaşma talebinde bulunduğunu, bunu kabul etmediğini söyledi. Savcı da mütalaasında Mola'nın 'hakaret' suçundan cezalandırılmasını istedi.
9.02.2022 Gündem
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Uzman Çavuş Musa Orhan (25) hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Er'in cinsel ilişkiye girme noktasında rızasının olmadığının kabul edilmesi gerektiğinin vurgulandığı kararda, "Alkolün etkisinde olan direnme ve idrak etme gücünü kaybeden mağdurun öncesinde ya da ilişki esnasında açıkça ilişkiye girme iradesi olmadığı sürece yapılan cinsel ilişkinin rıza dışı olduğunun kabul edilmesi gerekir" denildi.
19.12.2021 Yaşam
Musa Orhan kimdir, tutuklandı mı, kaç yıl ceza aldı? İpek Er Musa Orhan olayı, mektup ve yazışmalar…
Musa Orhan kimdir, tutuklandı mı, kaç yıl ceza aldı? İpek Er Musa Orhan olayı, mektup ve yazışmalar… Siirt'te 18 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verildi. Geçtiğimiz yıl tutuklanan, mahkeme kararı sonrası serbest kalan Musa Orhan olayında yaşanan son dakika gelişmesi sonrası Musa Orhan tutuklandı mı? Musa Orhan kimdir? İpek Er Musa Orhan olayı nedir? gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte mektup ve yazışmalar…
3.12.2021 Gündem
Musa Orhan'ın cezası belli oldu
Musa Orhan'ın cezası belli oldu Son dakika haberi... Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhana 10 yıl hapis cezası verildi.
3.12.2021 Gündem
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'ya, Musa Orhan'a hakaretten ceza
Ezgi Mola'ya, Musa Orhan'a hakaretten ceza Ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle , 5 bin 200 TL ceza verildi
1.10.2021 Magazin
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı
Siirt'te Musa Orhan'ın duruşmasına girerken yakalanan sahte avukatın 16 suç kaydı olduğu ortaya çıktı Son dakika haberine göre; Siirt'te duruşma salonuna avukat cübbesiyle girmeye çalışırken gözaltına alınan ve "dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle tutuklanan kişinin 16 suç kaydı olduğu belirlendi.
19.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musa Orhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musa orhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.