Muradiye

Muradiye

Son dakika muradiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muradiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muradiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muradiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muradiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 694 muradiye haberi bulunmuştur. Tüm muradiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi. İlk yangında tesise 7 milyon 330 bin lira ceza kesilmiş ve mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertarafı için süre verilmişti.
9.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'da pizzacıda cinayet: 1 ölü, 1 yaralı Pizzacıda kan donduran olay! Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, bir pizza restoranına gelen motosikletli şahsın silahlı saldırısında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Bursa'da 200 yıllık çınar, caddeye devrildi! Ulaşım felç oldu
Bursa'da 200 yıllık çınar, caddeye devrildi! Ulaşım felç oldu Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gövdesi kuruyan 200 yıllık çınar yola devrildi. Ağacın bulunduğu cadde, bir süre ulaşıma kapandı. Tedbir alan ekipler, ağacın dallarına keserek yoldan kaldırdı. Kapanan cadde de çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.
5.07.2023 Gündem
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı  Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde dün başlayan yangın, 19 saat sonra kontrol altına alındı. Tesiste itfaiye ve orman ekipleri tarafından soğutma çalışmaları devam ediyor.
23.06.2023 Gündem
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm'
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm' Konya’da 2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen cezaların gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanık Abdullah Başdemir'in sevgilisi Esra Taş'a ‘için rahat olsun ben onları öldürttüm’ dediğine yer verildi.
6.06.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Düğün konvoyunun önünü kestiler, iskambil oynayıp bahşiş aldılar
Düğün konvoyunun önünü kestiler, iskambil oynayıp bahşiş aldılar Rize’de 4 arkadaş düğün konvoyunun önünü kesme amaçlı iskambil oynayarak damattan bahşiş aldı.
25.04.2023 Yaşam
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı Van’da jandarmanın durdurduğu ve 'ev eşyası var' denilen kamyonun kasasında 60 göçmen yakalandı.
23.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
Van TOKİ sonuçları açıklandı!  Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
Van TOKİ sonuçları açıklandı! Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar çekiliyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre Van TOKİ kuraları bugün çekildi. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri belli oldu. Peki, Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız'
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Allah’ınız izniyle 2035 yılına kadar ülkemizde afetlere dirençsiz tek bir sağlıksız yapı, tek bir çöküntü alanı bırakmayacağız” dedi.
12.11.2022 Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cezayir Yatırım Konferansı için geldiği Cezayir’de Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun tarafından kabul edildi.
10.11.2022 Siyaset
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme Konya'da komşularının adresine benzetilerek 4 yıl önce yanlışlıkla öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile olaya yardım ettiği belirtilen, tutuksuz Zekeriya Okşen'in (40) yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen adres karışıklığı nedeniyle annesi ile babası Büyükşen çiftine benzetilen  Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K., ''Öldürme olayıyla ilgili herhangi bir bilgim yok. Esra ile aramızda çıkan dedikodularla ilgili bir tehdit almadım. Sadece Esra Taş ile birlikteliğim vardı'' dedi.   
24.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muradiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muradiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.