Münbiç

Münbiç

Son dakika münbiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan münbiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını münbiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Münbiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan münbiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.362 münbiç haberi bulunmuştur. Tüm münbiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi MİT, "terörden arananlar" listesinde yeşil kategoride bulunan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
22.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin Münbiç bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş etkisiz hale getirildi.
19.09.2023 Gündem
MİT'ten Münbiç'e operasyon: 40 sivilin katili etkisiz hale getirildi
MİT'ten Münbiç'e operasyon: 40 sivilin katili etkisiz hale getirildi MİT'in Münbiç'teki operasyonunda, 2020'de Afrin'de bomba yüklü tankerle düzenlenen ve 40 sivilin hayatını kaybettiği saldırının sorumlusu Heysem Cuma etkisiz hale getirildi.
15.07.2023 Gündem
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten sınır ötesi operasyon: 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te düzenlediği operasyonla PKK/KCK-PYD/YPG'li 11 teröristi etkisiz hale getirdi.
26.06.2023 Gündem
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu baronunun 53 milyon liralık saatleri! Kritik operasyondan yeni görüntüler ve detaylar ortaya çıktı Hollandalı uyuşturucu baronunun 1 milyar liralık mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. İstanbul merkezli 5 ilde uyuşturucudan elde edilen paraları akladığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyona ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin adreslerinde ele geçirilen 2 saatin toplam değerinin 53 milyon 390 bin 478 lira olduğu ortaya çıkmıştı.
15.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terörist Zeki İlmin yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terörist Zeki İlmin yakalandı Bakan Yerlikaya: 11 gün önce Cizre’de şehit edilen güvenlik korucumuz Mustafa Erdem’in faili Mehmet Zeki İlmin adlı terörist, Mersin'in Akdeniz ilçesinde yakalandı.
15.06.2023 Gündem
MSB: Tel Rıfat ve Münbiç'te 16 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Tel Rıfat ve Münbiç'te 16 terörist etkisiz hale getirildi MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Rıfat ve Münbiç bölgesindeki terör hedeflerini yerle bir eden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 16 teröristi daha etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
15.06.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 41 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 41 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.06.2023 Gündem
Türkiye'ye geçmek isteyen terörist sınırda yakalandı
Türkiye'ye geçmek isteyen terörist sınırda yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından yapılan operasyonla Suriye sınırından Türkiye'ye girmeye çalışan PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde Münbiç istihbarat yapılanmasında yer alan Sterk/Amara, Amed/Sena kod isimli Helin İşenme yakalandı.
12.06.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Helin İşenme yakalandı
MİT'ten Suriye'de operasyon! Helin İşenme yakalandı MİT'in gerçekleştirdiği operasyonda PKK/PYD'nin Münbiç yapılanması içerisinde yer alan Sena kod adlı, Helin İşenme'nin Türkiye'ye geçmek üzereyken gözaltına alındığı bildirildi.
9.06.2023 Gündem
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı
DEAŞ terör örgütünde üst düzey görevlerde bulunan şüpheli yakalandı DEAŞ terör örgütü içerisinde üst düzey görevlerde bulunduğu belirlenen "Abu Huzeyfe" kod adlı M.M.B. İstanbul'da yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar
Bakan Çavuşoğlu’ndan İsveç’e sert tepki: Sadece kınayarak bundan kaçamazlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te PKK/YPG'nin gösterisine ilişkin, "Bu eylem şehrin merkezinde, belediyenin hemen önünde, herkesin gözünün önünde gerçekleşti. Dolaysıyla İsveç’in burada sorumluluğu var, bu sorumluluktan kaçamazlar. Hele hele sadece kınayarak kaçamazlar" dedi.
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023 Gündem
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı
Cerablus ve El Bab bölgesinde 18 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığı, Suriye Cerablus ve El Bab bölgesinde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı takip ve koordinesinde 13 DEAŞ ve 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını duyurdu.
4.12.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6'lı masanın anayasa çalışmasına tepki göstererek "6'sı birden dizilmiş anayasa takdimi yapıyorlar. 6'sını bir araya getirsen bir milliyetçi hareket yapmaz. Bunların yapacağı anayasa yıkım anayasası, yenilgilerin egemen olduğu toplum sözleşmesidir" dedi. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5'er yıllık 3 dönem olsa da tamamen lider ülkeye doğru hızla götürsek" diyerek "Bu sistemden geri dönüş yoktur" ifadelerini kullandı. Bahçeli, muhtemel kara operasyonuna ilişkin, "Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak." diyerek, "Münbiç Tel Rıfat ve Ayn El Arab'ta terörist bırakılmamalıdır." açıklamasında bulundu.
29.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Taksim'deki bombalı saldırının arkasından 'NEL' çıktı
Taksim'deki bombalı saldırının arkasından 'NEL' çıktı İstiklal Caddesi’ndeki saldırının arkasındaki yapının terör örgütü PYD/YPG’nin sözde istihbarat yapısı ‘NEL’in olduğu belirlendi. Failin eğitim aldığı yapının başındaki ismin ise ‘Hacı’ kod adlı Hasan Şerif olduğu tespit edildi.
21.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/KCK/YPG'li teröristler tarafından Türkiye'ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini açıkladı. Türk Silahları Kuvvetleri'nin Suriye'de; "Tel Rıfat, Maranez, Derbesiye, Malikiye, Ayn el Arap, Karaçok , Ayn Dagne," bölgelerine, Irak'ta ise; "Sincar, Süleymaniye, Kandil" bölgelerine hava harekatı düzenlediği bilgisi verildi.
20.11.2022 Gündem
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Münbiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki münbiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.