Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü

Son dakika muhtarlar günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhtarlar günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhtarlar günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhtarlar Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhtarlar günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 muhtarlar günü haberi bulunmuştur. Tüm muhtarlar günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu?
Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtarlar Günü nedeniyle 2022 muhtar maaşları merak konusu oldu. 19 Ekim tarihi, 2015 yılında Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri oluşturmak amacıyla, 'Muhtarlar Günü' olarak ilan edilmişti. Peki, Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? İşte detaylar…
19.10.2022 Gündem
Türkiye’de kaç muhtar var? İşte Türkiye genelinde muhtar sayısı!
Türkiye’de kaç muhtar var? İşte Türkiye genelinde muhtar sayısı! Muhtarlar Günü kutlanırken köy ve mahallelerin idari işlerinde yetkili olan muhtarlar ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Pek çok kişi Türkiye’de muthar sayısını merak ediyor. Peki, Türkiye’de kaç muhtar var? İşte Türkiye genelinde muhtar sayısı!
19.10.2022 Gündem
Muhtarlara müjde! Yasal düzenleme geliyor! Doğum, analık izinleri ve ödeneklerini kapsıyor!
Muhtarlara müjde! Yasal düzenleme geliyor! Doğum, analık izinleri ve ödeneklerini kapsıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan muhtarlara müjde! Yeni düzenleme yolda! Muhtarların özlük haklarında yeni düzenleme yapılacak. Gözler düzenlemeye çevrilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara yaptığı açıklama gündem oldu. İşte muhtarların doğum, analık izinleri ve ödeneklerini içeren düzenlemenin detayları…
19.10.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtara müjde: Ödenekleri kesilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Muhtarlarımızın izin, hastalık veya başka sebeplerle görev başında bulunamadıkları zamanlarda ödenekleri kesilmeyecek" dedi.
19.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İhmali görülen hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağından da milletimiz emin olsun" dedi. Konuşmasında asgari ücretle ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "Yükselen enflasyon sebebiyle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yıl başında yeni bütçemizle birlikte daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
Muhtarlar Günü mesajları 2022 en güzel muhtarlık sözleri! Resimli 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama mesajı Facebook, WhatsApp, Instagram için burada!
Muhtarlar Günü mesajları 2022 en güzel muhtarlık sözleri! Resimli 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama mesajı Facebook, WhatsApp, Instagram için burada! 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak 7 yıldır kutlanıyor. Köy ve mahallelerin yönetiminin başında bulunan Muhtarlar, yasaları ve hükûmet emirlerini halka duyururken köy içinde dirlik ve düzeni de sağlamakta görevlidir. Biz de muhtarlar gününde sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak ya da muhtarlara gönderilecek “muhtarlar günü mesajları ve sözleri” derledik. İşte Facebook, WhatsApp, Instagram için Resimli, 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajları ve sözleri…
19.10.2022 Gündem
Muhtarlar Günü ne zaman 2022, hangi gün kutlanıyor? Muhtarlar Günü’nün ilan edildiği ve kutlanmaya başlandığı tarih ne zaman?
Muhtarlar Günü ne zaman 2022, hangi gün kutlanıyor? Muhtarlar Günü’nün ilan edildiği ve kutlanmaya başlandığı tarih ne zaman? Muhtarlar Günü ne zaman ilan edildiği ve kutlanmaya başlandı? Kamu yönetiminde kurulan ilk sandık ve millet oyuyla yapılan ilk seçimin öznesi olan muhtarların gününün 7. Yılı kutlanacak. Muhtarlar Günü kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın belirlediği esas ve usuller kapsamında etkinlikler düzenlenecek. Peki, Muhtarlar Günü ne zaman 2022? İşte Muhtarlar Günü’nün ilan edildiği ve kutlanmaya başlandığı tarih…
19.10.2022 Gündem
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi?
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi? Muhtar maaş 2022 araştırması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. “Muhtar maaşlarının asgari ücret altında kalmasına gönlümüz razı olmadık” diyen Erdoğan, muhtarlara müjde verdi. Peki, muhtar maaşları ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2022 muhtar maaşı…
19.01.2022 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuşma yaptı. Muhtarlara maaş müjdesini veren Erdoğan, 'Muhtar maaşlarının asgari ücretinin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık. ' dedi.
19.01.2022 Siyaset
Muhtarlar Günü ne zaman ilan edildi? 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama mesajları ve Muhtarlar günü tarihçesi…
Muhtarlar Günü ne zaman ilan edildi? 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama mesajları ve Muhtarlar günü tarihçesi… Muhtarlar Günü ne zaman ilan edildi? Kamu yönetiminde kurulan ilk sandık ve millet oyuyla yapılan ilk seçimin öznesi olan muhtarların günü bugün kutlanıyor. Yaklaşık iki yüz yıldır, demokrasinin, millet iradesinin organı olan 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama mesajları ve Muhtarlar günü tarihçesi…
19.10.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Osman Kavala tepkisi!
Bakan Soylu'dan Osman Kavala tepkisi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Osman Kavala için seferber olmuş Batı'ya diyeceğim şudur; Türk yargısı bitti demeden bitmez, bunu da herkes böyle bilsin. Türkiye, artık parmak sallanacak, iki satır açıklamayla istediğiniz gibi yönetebileceğiniz bir ülke değil" dedi.
19.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla video mesaj yayınladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla video mesaj yayınladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı video mesaj yayınladı. Erdoğan, "Hapis cezası aldığımda birileri güya kendi akıllarınca sizleri küçümseyerek "Muhtar bile olamaz" manşetleri atmışlardı. Biz kendimiz Cumhurbaşkanı olmakla kalmadık, muhtarlarımızı da hak ettikleri konuma getirdik" dedi.
19.10.2021 Siyaset
Muhtarlar günü ne zaman? Muhtarlar günü 2021 tarihi…
Muhtarlar günü ne zaman? Muhtarlar günü 2021 tarihi… Yerel demokrasinin en alt birimi olan muhtarlık müessesesi 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Köy ve mahallelinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı olan muhtarlar için, yılda bir gün Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor. Peki, Muhtarlar Günü ne zaman 2021?
12.10.2021 Gündem
Kovid-19 hastaları yaşadıklarını anlatıyor
Kovid-19 hastaları yaşadıklarını anlatıyor TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları anlatıp, tavsiyelerde bulundu.
5.12.2020 Sağlık
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi
Kılıçdaroğlu, MHP'nin 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP tarafından başlatılan 'askıda ekmek' kampanyasını eleştirerek, "Projeye bakın, ne proje ama? Çağ açan bir proje. Sayın Bahçeli'ye yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
20.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ile bir araya gelen muhtarlara seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ile bir araya gelen muhtarlara seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlara "Yerel yönetimlerde sizler bizim Türkiye'deki ilk elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimizsiniz." dedi.
19.10.2020 Siyaset
Bakan Soylu 'Karanlıkta girdik' diyerek açıkladı! 17 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu 'Karanlıkta girdik' diyerek açıkladı! 17 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Geçen hafta kamuoyuna Hakkari’de yaptığımız operasyondan bahsetmiştik. Bu operasyonun yeri çok manidar, karanlıkta girdik ve 17 teröristi etkisiz hale getirdik” dedi.
19.10.2020 Gündem
Muhtarlar günü ne zaman kutlanmaya başlandı? Muhtarlar günü ilan edilen tarih…
Muhtarlar günü ne zaman kutlanmaya başlandı? Muhtarlar günü ilan edilen tarih… Demokrasinin en temel taşlarından biri olan Muhtarlık görevi Türkiye’de Muhtarlar günü ile taçlandırıldı. 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdüren yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynuyor. Peki, Muhtarlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı? Muhtarlar günü ne zaman ilan edildi?
19.10.2020 Gündem
Bakan Süleyman Soylu'dan 'Muhtarlar Günü' mesajı
Bakan Süleyman Soylu'dan 'Muhtarlar Günü' mesajı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mesaj yayımlayarak muhtarların, '19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.
19.10.2019 Gündem
Muhtarlar Günü nedir? Muhtarlar Günü ne zaman…
Muhtarlar Günü nedir? Muhtarlar Günü ne zaman… Muhtarlar Günü, 2015 yılında dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu tarafından yürürlüğe konulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Başkanlığı tarafından 19 Ekim 2015 tarihinde yayınlanan bir genelge ile Türkiye’de Ekim Muhtarlar Günü olarak belirlenmiştir.
19.10.2019 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: Muhtarlar en önemli ve öncelikli hassasiyetimiz oldu
İçişleri Bakanı Soylu: Muhtarlar en önemli ve öncelikli hassasiyetimiz oldu Muhtarlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tam 300 yıl bu toprakları gerileme dönemine mahkum edenler bugün şaşkınlık içerisinde buraya bakmaktadırlar" dedi.
19.10.2018 Gündem
Antalya Valisi bu kez muhtarlara talimat verdi
Antalya Valisi bu kez muhtarlara talimat verdi Antalya Valisi Münir Karaloğlu, makamında kabul ettiği muhtarlara, "Hala kahvaltı yapan varsa, hala masasını bırakıp sigara içmek için kupasını alıp dışarı çıkan varsa resimleyin bana gönderin." dedi.
19.10.2018 Gündem
Bakan Işık: Şeytan taşlamaktan bazen tavaf yapmaya fırsat olmuyor
Bakan Işık: Şeytan taşlamaktan bazen tavaf yapmaya fırsat olmuyor Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, demode olan kanunların değiştirilmesi gerektiğini belirterek, "Şimdi diyeceksiniz ki bakansın,14 senedir de hükümettesiniz niye yapmadınız? Valla şeytan taşlamaktan bazen tavaf yapmaya fırsat olmuyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Süper ligi şampiyon olarak tamamladık'
'Süper ligi şampiyon olarak tamamladık' Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "12 Eylül rejimini kaldırıp bütünüyle çöp tenekesine atacağız. Bunun başka çaresi yoktur. Türkiye'nin ileri gitmesi için bu şart" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhtarlar Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhtarlar günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.