Muhittin Böcek

Muhittin Böcek

Son dakika Muhittin Böcek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhittin Böcek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhittin Böcek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhittin Böcek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhittin böcek gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 muhittin böcek haberi bulunmuştur. Tüm muhittin böcek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Seçimde, 34 farklı siyasi partinin yarışacağı, 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek oylamaya, toplamda 1 milyon 32 bin 610 genç ilk defa katılacak. Bu seçimde, Antalya gibi önemli illerin sonucu da büyük merak konusu. 31 Mart 2024 tarihinde Antalya'daki yerel seçim sonucu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğu, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları ve Antalya yerel seçim sonuçları 2024…
21.03.2024 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Altın Portakal  Film Festivali iptal edildi
Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, "Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan bu süreç sebebi ile 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum" dedi.
30.09.2023 Gündem
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2023 Gündem
Antalya’da ulaşıma yüzde 56 zam! Tam ücret 15 TL oldu
Antalya’da ulaşıma yüzde 56 zam! Tam ücret 15 TL oldu Antalya'da ulaşım ücretine yüzde 56 zam yapılması kararı alındı. Böylece 9 TL 60 kuruş olan tam ücret 15 TL’ye, 4 TL olan öğrenci 6,5 TL’ye, 8 TL 40 kuruş olan indirimli ücret ise 14 TL’ye yükseldi.
19.07.2023 Ekonomi
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçlarının 4 günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Rusya-Ukrayna savaşının ardından Antalya'ya iki ülkeden yaşanan göç, kentte birçok etkiye yol açtı. Son 11 ayda kiralarda yüzde 172, konut fiyatlarında yüzde 140 artış oldu. Yükselen kiralar nedeniyle kira tahliye davaları günde 60'a kadar yükseldi. Kamu görevlilerinin tayin kararı ise sektörün durumunu gözler önüne seriyor.
22.01.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde kişi başı gecelik ortalama harcamanın 90 dolara yükselmesini öngördüklerini belirtti. Turizmdeki en iyi yıl olan 2019'a göre İtalya, İspanya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinin gelirde geride kalırken, Türkiye'nin artış gösterdiğini ifade eden Bakan Ersoy, "İtalya yüzde 13, İspanya yüzde 6, Yunanistan yüzde 4 oranında 2019 rakamlarının gerisinde kalmış durumda. Biz Türkiye olarak turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık. Eğer yıl sonu tahminlerimiz gerçekleşirse, ziyaretçi sayısında 2019'la farkı neredeyse kapatmış olacağız. Turizm gelirlerinde ise 2019'un çok üzerinde bir artış yakalayacağız" dedi.
24.11.2022 Yaşam
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti, hedef 12 milyon
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti, hedef 12 milyon Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, “Bütün kötü başlangıçlara rağmen çok iyi bir rakama ulaştık. 9 milyon 200 bin civarında turist şu ana kadar kendimizi ziyaret etti. 12 milyon rakamı ile sezonu kapatabiliriz” dedi.
1.09.2022 Ekonomi
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat
'Hindi ordusu', istilacı çekirgelerin yarısını yok etti
'Hindi ordusu', istilacı çekirgelerin yarısını yok etti Antalya'nın yılkı atlarıyla ünlü İbradı ilçesindeki Eynif Yaylası'nda, 20 bin dekarlık meranın 9 bin dekarını istila eden çekirgelere karşı biyolojik mücadele için köylülere dağıtılan hindiler, 2 haftalık uyum süreci sonrası meraya salındı. 2 bin bireyden oluşan 'hindi ordusu', 1 haftada çekirge popülasyonunu yüzde 50'ye yakın azalttı.
23.06.2022 Yaşam
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan ve 200 hektarı aşkın alanda etkili olan orman yangınına ikinci günde, 20 helikopter ve 14 uçakla havadan, 1494 personel, 172 arazöz, 191 kamu kuruluşlarına ait araç, 17 dozer ve 39 iş makinesiyle karadan müdahale sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın çıkan bölgede helikopterle incelemede bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangına yönelik çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğlen saatlerinde meydana gelen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi CNN Türk canlı yayınında yangının kontrol altına alınma aşamasında olduğunu belirtti. Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangın etkisini artırarak devam ederken alevlerin tehdidi altındaki yangın kriz merkezi boşaltılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Gündem
Karavan işgaline yasak geliyor! Harekete geçildi
Karavan işgaline yasak geliyor! Harekete geçildi Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı sahil şeridindeki cadde ve sokaklarda karavanların oluşturduğu yoğun trafikle ilgili şikayetlerin artması üzerine Arapsuyu Mahallesi'nde yeni karavan parkı oluşturulması, cadde ve sokaklara karavan parkının yasaklanması için harekete geçti.
21.06.2022 Yaşam
Antalya’da toplu taşımaya zam geldi mi? Antalya yeni indirimsiz toplu taşıma ücreti ile emekli, öğretmen, öğrenci, aktarma fiyatları!
Antalya’da toplu taşımaya zam geldi mi? Antalya yeni indirimsiz toplu taşıma ücreti ile emekli, öğretmen, öğrenci, aktarma fiyatları! Antalya'da toplu taşımaya yüzde 20 zam geldi. Bu zamla birlikte 6 lira 70 kuruş olan toplu taşıma ücreti 8 TL'ye yükseldi. Yeni zamla öğrencilerinde ödeyeceği ücret 3 lira 40 kuruştan 4 TL'ye yükseldi. İşte Antalya yeni indirimsiz toplu taşıma ücreti ile emekli, öğretmen, öğrenci, aktarma fiyatları...
9.06.2022 Yaşam
Toplu ulaşıma yüzde 20 zam! Tam 8, öğenci 4 TL
Toplu ulaşıma yüzde 20 zam! Tam 8, öğenci 4 TL Toplu ulaşım zammı açıklandı. Yüzde 20 fiyat artışı olacak. Antalya'da ulaşım ücretlerine ortalama yüzde 20 zam yapılması kararı alındı. Böylece 6 lira 70 kuruş olan indirimsiz toplu taşıma ücreti 8 TL’ye yükseldi. Öğrenci ücreti ise 3 lira 40 kuruştan, 4 TL’ye çıkarıldı.
9.06.2022 Ekonomi
7 bin 500 lira maaşla çalışacak eleman bulamıyor! Şartları açıklayıp duyurdu: ‘Sıkıntı içerisindeyiz’
7 bin 500 lira maaşla çalışacak eleman bulamıyor! Şartları açıklayıp duyurdu: ‘Sıkıntı içerisindeyiz’ Antalya’da turizmciler, 2 saat üzerinden 3-4 sefere çıkacak ve 7 bin 500 TL maaşla çalışacak şoför bulamadıklarını duyurdu. Konu ile ilgili konuşan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, yaz sezonunun açıldığı kentte, otobüs esnafının sorunlarını anlatarak, çözüm önerilerinde bulundu.
27.04.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nda yarış kızıştı! Muhittin Böcek adayı açıkladı, partililer ayakta alkışladı
Millet İttifakı'nda yarış kızıştı! Muhittin Böcek adayı açıkladı, partililer ayakta alkışladı Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu mu olacak tartışmaları devam ederken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Böcek’in sözleri ayağa kalkan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.
26.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Çözümleri herkes ezberleyecek!
Kılıçdaroğlu: Çözümleri herkes ezberleyecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir kitapçık hazırladık, orada çözümlerimiz var. Çözümlerimiz bölümünü kimse kusura bakmasın, partiye üye olan herkes, yönetici pozisyonundaki herkes ezberleyecek. Bu işin ortası yok, ezberleyecek. ‘Efendim ben ezberleyemiyorum, benim bu kapasitem yok’. Makamı bırakacaksın, oraya, o işi ezberleyen, bilen birisi gelip oturacak ve halka gidecek" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor
Büyükşehir genç girişimcileri kampa alıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi gençleri kampa alıyor. 18-20 Mart tarihleri arasında Cam Piramit’te düzenlenecek Genç Girişimciler Kampı'nda tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştirici gençler üç gün boyunca hızlandırılmış eğitime tabi tutularak farklı bakış açıları kazanacak.
17.03.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Muhittin Böcek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhittin böcek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.