Kesik el cinayetinde sanığa müebbet hapis
Kesik el cinayetinde sanığa müebbet hapis 21 yaşındaki Nuran Dutlu’yu dövüp, iple boğduktan sonra ellerini keserek cesedini yol kenarına atan Muhammet Yıldız, yağma suçundan da 12 yıl hapse mahkum oldu
14.03.2017 Yaşam
Kan donduran ifadeler!
Kan donduran ifadeler! İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde 22 Ocak’ta dövülerek öldürülmüş ve elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinin şüphelileri Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer bu sabah Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
16.04.2015 Yaşam
Kestiği elleri küçük parçalara ayırıp klozete atmış!
Kestiği elleri küçük parçalara ayırıp klozete atmış! İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde, geçen 22 Ocak’ta dövülerek öldürüldükten sonra, elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili yakalanan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, Kayseri’de sabah erken saatlerde İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.
14.04.2015 Yaşam
Kesik bilek cinayetinde şoke eden detay!
Kesik bilek cinayetinde şoke eden detay! İzmit-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 20 gün önce cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesildiği belirlenen 21 yaşındaki Nuran Dutlu’nun kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı tespit edilen Muhammet Yıldız, cinayet şüphelisi olarak aranıyor.
9.02.2015 Yaşam