Kandıra

Kandıra

Son dakika kandıra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kandıra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kandıra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kandıra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kandıra gelişmeleri de dahil olmak üzere 669 kandıra haberi bulunmuştur. Tüm kandıra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink’in katili Ogün Samast tahliye oldu
Hrant Dink’in katili Ogün Samast tahliye oldu Agos Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i 19 Ocak 2007’de gazete binasının önünde düzenlediği silahlı saldırıda öldüren Ogün Samast, şubat ayında nakledildiği Bolu F Tipi cezaevinden koşullu salıverilme kapsamında akşam saatlerinde tahliye edildi.
15.11.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şerafettin Dadaş yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şerafettin Dadaş yakalandı Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü iş yerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz 8 yıldır aranması bulunan, “Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek” suçundan firari Şerafettin Dadaş isimli şahıs yakalandı.
19.09.2023 Gündem
Yardım kolilerini parça parça satıyorlardı! Depoya baskın yapan polis oyunu bozdu...
Yardım kolilerini parça parça satıyorlardı! Depoya baskın yapan polis oyunu bozdu... Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir depoya baskın yapan polis, depremzedelere ulaştırılması gereken yardım kolilerine el koydu. El konulan yardım kolileri çadır kentteki depremzedelere ulaştırılırken, 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
15.09.2023 Gündem
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu Kandıra sahiline vuran, başı, el ve ayakları olmayan kadın cesedini görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
15.09.2023 Gündem
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandı
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Kerpe, Kovanağzı, Miço Koyu, Cebeci, Kumcağız plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.
25.08.2023 Yaşam
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti Sakarya'da, 6 gün önce emekli olduktan sonra oğluyla Kocaeli'nin Kandıra ilçesine tatile giden Reşat Mertoğlu (51), boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarırken dalgalara kapılıp, boğuldu. Mertoğlu, Sakarya'da toprağa verildi.
8.08.2023 Yaşam
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçen yıl ekim ayında elektroşok cihazı ile etkisiz hale getirdiği 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ı 20 kez bıçaklayan ve boğan, daha sonra da evde yangın çıkartan Taner Yaylacı, tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Yaylacı, "Bana tekme atması üzerine dengemi kaybedip üzerine düştüm. Elimdeki bıçak boğazına saplandı. Elektroşoku hiç kullanmadım. Pişmanım” dedi.
3.08.2023 Gündem
Kandıra sahillerinde bugün denize girmek yasaklandı
Kandıra sahillerinde bugün denize girmek yasaklandı Kocaeli’nin Kandıra ilçesi sahillerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün denize girmek yasaklandı.
29.06.2023 Gündem
6 ildeki fındık alımında usulsüzlük operasyonunda 18 şüpheli adliyede
6 ildeki fındık alımında usulsüzlük operasyonunda 18 şüpheli adliyede Kocaeli'de Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, fındık alımlarında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla Kocaeli merkezli 6 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 18'i adliyeye sevk edildi.
16.06.2023 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
17 yaşındaki Ayşegül'ü istismar edip canice katletmişti! Cezası belli oldu
17 yaşındaki Ayşegül'ü istismar edip canice katletmişti! Cezası belli oldu 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Kocaeli'de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilmiş ve başına taşla vurularak öldürülmüştü. Genç kıza cinsel istismar uygulayan ve 1 saat 40 boyunca ormanlık alanda kalan sanık, “Tecavüz etmedim. Kaçmadım, yardımcı olmak istedim. Pişmanım, bana az ceza verin” dedi. Davada karar çıktı, caninin cezası belli oldu.
17.02.2023 Yaşam
Dilovası TOKİ kura sonuçları! Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Dilovası TOKİ kura sonuçları! Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları 2023 açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura çekimi heyecanı bugün de devam ediyor. Tarihin en büyük sosyal konut projesine başvuru yapanlar için bugün kura sırası Kocaeli Dilovası ve Kandıra’da. 21 Ocak Cumartesi günü Dilovası ve Kandıra ilçesi Orhan Mahallesi kapsamında kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek. Dilovası için 1150 konut için kuralar çekiliyor. Peki, Kocaeli Dilovası TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Kocaeli TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Dilovası TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilenler…
21.01.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş atandı. Peki, Temel Akkuş kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.12.2022 Gündem
Yılbaşına sayılı günler kala hindi fiyatları açıklandı
Yılbaşına sayılı günler kala hindi fiyatları açıklandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde hindi yetiştiricileri yılbaşına sayılı günler kala hindileri satmaya başladı. Kilosu 100 lira olan hindiler, ağırlığına göre bin lirayı bulan fiyatla satılıyor.
14.12.2022 Ekonomi
Kocaeli'de 17 yıllık cinayetin sırrı çözüldü
Kocaeli'de 17 yıllık cinayetin sırrı çözüldü Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 17 yıl önce koyun otlatırken tüfekle öldürülen Seyfettin Arıcı'nın (57) cinayet şüphelisinin aralarında husumet olan aynı mahalledeki S.D. (54) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan S.D., sorgusunda suçunu itiraf etti.
30.11.2022 Gündem
Düğün dönüşü feci kaza!
Düğün dönüşü feci kaza!  Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobilin, düğünden dönenlerin taşındığı minibüse arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.
30.10.2022 Yaşam
Bitişik 2 villa alev alev yandı
Bitişik 2 villa alev alev yandı Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bitişik nizamda bulunan 2 villa alevlere teslim oldu.
29.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı Kocaeli'de Afganistan uyruklu Muhammed Atikullah tarafından cinsel istismara uğrayıp başına taşla vurularak öldürülen Ayşegül Aydın (16) ile ilgili davanın ilk duruşmasında tercümana jiletle saldıran Ayşegül'ün ağabeyi Esat Aydın (21) tutuklandı.
23.09.2022 Yaşam
4 gün önce evlenen genç kızın acı ölümü
4 gün önce evlenen genç kızın acı ölümü Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 4 gün önce evlenen genç kız ve akrabası, girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Acılı aile gözyaşlarına boğuldu.
1.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kandıra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kandıra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.