Gazete Vatan Logo

Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş atandı. Peki, Temel Akkuş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

17 Aralık 2022 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş atandı. Peki, Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş kimdir?

Temel Akkuş kimdir, nereli, kaç yaşında?

1969 yılı Kandıra doğumludur. İlk, orta öğrenimini Sakarya/Kaynarca'da, lise öğrenimini İzmit'te tamamlamıştır.

1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal BilgilerFakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Teşkilatımıza 1994 yılında Gümrük Muayene Memuru olarak başlamış olup, sırasıyla Gümrük Müdür Yardımcısı, Gümrük Müdürü görevlerinde bulunmuş olup, Bakanlık makamının 06.08.2019 tarihli Onayı ile Batı Marmara  Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili olarak görevlendirilmiştir.

09 Haziran 2020 Tarihli 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2020/264 sayılı karar istinaden, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Haberin Devamı

Evli ve üç çocuk babasıdır.