Nuran Dutlu

Nuran Dutlu

Son dakika nuran dutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuran dutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuran dutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuran Dutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuran dutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 nuran dutlu haberi bulunmuştur. Tüm nuran dutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesik el cinayetinde sanığa müebbet hapis
Kesik el cinayetinde sanığa müebbet hapis 21 yaşındaki Nuran Dutlu’yu dövüp, iple boğduktan sonra ellerini keserek cesedini yol kenarına atan Muhammet Yıldız, yağma suçundan da 12 yıl hapse mahkum oldu
14.03.2017 Yaşam
Kesik el cinayetinde müebbet hapis
Kesik el cinayetinde müebbet hapis İzmit'te, 21 yaşındaki Nuran Dutlu'yu dövüp, iple boğduktan sonra ellerini keserek cesedini yol kenarına atan Muhammet Yıldız müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2017 Yaşam
Nuran Dutlu'nun annesi: Kızımın elleri nerede?
Nuran Dutlu'nun annesi: Kızımın elleri nerede? İZMİT’te dövülerek öldürülen ve elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde cesedi bulunan Nuran Dutlu’nun annesi bugün yapılan duruşmada sanıklara "Ben kızımı elsiz defnettim...
14.07.2016 Yaşam
Kocaeli'de ceset bulundu
Kocaeli'de ceset bulundu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın hafriyat sahasında ceset bulundu
2.05.2015 Yaşam
Kan donduran ifadeler!
Kan donduran ifadeler! İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde 22 Ocak’ta dövülerek öldürülmüş ve elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetinin şüphelileri Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer bu sabah Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
16.04.2015 Yaşam
Kestiği elleri küçük parçalara ayırıp klozete atmış!
Kestiği elleri küçük parçalara ayırıp klozete atmış! İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkisinde, geçen 22 Ocak’ta dövülerek öldürüldükten sonra, elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili yakalanan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, Kayseri’de sabah erken saatlerde İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.
14.04.2015 Yaşam
Yakalandılar
Yakalandılar Öldürüldükten sonra elleri bileklerinden kesilen Nuran Dutlu’nun katil zanlısı Muhammet Y. ve sevgilisi Sertaç Ö. Kayseri’de yakalandı
13.04.2015 Yaşam
Nuran Dutlu'nun katilleri yakalandı!
Nuran Dutlu'nun katilleri yakalandı! İzmit ilçesinde üç ay önce tarlada elleri bileklerinden kesilmiş ve ağzı bantlanmış halde bulunan Nuran Dutlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan iki şüpheli Kayseri'de yakalandı.
13.04.2015 Yaşam
Kesik el cinayetinde korkunç detaylar!
Kesik el cinayetinde korkunç detaylar! Kocaeli’de elleri kesilmiş şekilde cesedi bulunan Nuran Dutlu'nun öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
23.02.2015 Yaşam
Kesik el cinayeti 14 bin lira için işlenmiş
Kesik el cinayeti 14 bin lira için işlenmiş İzmit Kandıra karayolundaki Çayırköy Mevkisi’nde 22 Ocak’ta cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetindeki sır perdesi aralanıyor...
17.02.2015 Yaşam
Nuran Dutlu'nun katillerinden biri yakalandı!
Nuran Dutlu'nun katillerinden biri yakalandı! 21 yaşındaki Nuran Dutlu vahşice dövülerek öldürülmüş, genç kızın elleri baltayla kesilmişti. Şüpheli olarak aranan 3 kişiden biri yakalandı. Adliyeye çıkarılan zanlı linç edilmek istendi.
17.02.2015 Yaşam
Kesik el olayında 1 gözaltı!
Kesik el olayında 1 gözaltı! İzmit Kandıra’da iki eli bileklerinden kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu’nun (21) öldürülmesi olayında şüphelilerden biri olduğu iddia edilen Arif Çamur, İzmir’de yakalanarak Kocaeli’ne getirildi...
14.02.2015 Yaşam
Cinayette sevgili şüphesi
Cinayette sevgili şüphesi Kocaeli’nde vahşice öldürülmüş olarak bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili kayıp erkek arkadaş aranıyor. Dutlu’nun telefonundan, öldürüldükten sonra annesine üç mesaj atıldığı da tespit edildi
9.02.2015 Yaşam
Kesik bilek cinayetinde şoke eden detay!
Kesik bilek cinayetinde şoke eden detay! İzmit-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 20 gün önce cesedi bulunan, dövülerek öldürüldükten sonra elleri bileklerinden baltayla kesildiği belirlenen 21 yaşındaki Nuran Dutlu’nun kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı tespit edilen Muhammet Yıldız, cinayet şüphelisi olarak aranıyor.
9.02.2015 Yaşam
Dövmeden kimliğe!
Dövmeden kimliğe! Öldürülüp elleri kesilen kadının kimliği kolundaki ’şeytan’ dövmesinden saptandı.
6.02.2015 Yaşam
Korkunç gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı!
Korkunç gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı! 21 yaşındaki kızın öldürüldüğü atv'nin programında anlaşıldı.
6.02.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nuran Dutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuran dutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.