Muhafız Alayı

Muhafız Alayı

Son dakika Muhafız Alayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhafız Alayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhafız Alayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhafız Alayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhafız alayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 muhafız alayı haberi bulunmuştur. Tüm muhafız alayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş)
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş) İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşını yazan kim? Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan özel marş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı programı töreni kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından ilk defa icra edildi. Peki, İlker Kömürcü kimdir, 100. yıl marşını kim yazdı?
31.08.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı.
25.07.2023 Gündem
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Brunei Darusselam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah’ı resmi törenle karşıladı.
7.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez’i resmi törenle karşıladı.
23.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Dengimiz ve muhatabımız değil’ diyerek uyardı: Yunanistan düşmanca davrandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “30 Ağustos - Büyük Zafer’in 100. Yılı Özel Programı”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bir asır önce kendi halklarını ve ülkelerini felakete sürükleyen Yunanistanlı siyasetçilerin bugünde aynı yanlışta ısrar ettiklerini görüyoruz. Yunanistan bizim ne siyasi, ne ekonomik, ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir. Yunanistan’ın hava sahamızı ihlal, uçaklarımızı tacizle başlayan hasmane tavırlarını S-300 radar kilidi atma seviyesine çıkararak aslında bize değil NATO’ya ve müttefiklere meydan okumuştur” dedi.
30.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde tebrikleri kabul etti.
30.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Mehteran Birliği'nden görkemli gösteri
Cumhurbaşkanlığı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Mehteran Birliği'nden görkemli gösteri Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tüfekli Gösteri Bölüğü ve Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği tarafından bando konseri ve nöbet değişimi gösterisi halka açık olarak gerçekleştirildi.
19.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor’u resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor’u resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u resmi törenle karşıladı.
10.08.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud'u resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'u resmi törenle karşıladı.
6.07.2022 Siyaset
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
İtalya Başbakanı Draghi Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İtalya Başbakanı Mario Draghi’yi resmi törenle karşıladı.
5.07.2022 Siyaset
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da!
Veliaht Prens Muhammed bin Selman Ankara’da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
22.06.2022 Siyaset
Topal Osman kimdir, nereli, nasıl öldü? Topal Osman'ı kim öldürdü, mezarı nerede? MHP'den hukuki itibarının iadesi için kanun teklifi!
Topal Osman kimdir, nereli, nasıl öldü? Topal Osman'ı kim öldürdü, mezarı nerede? MHP'den hukuki itibarının iadesi için kanun teklifi! MHP lideri Devlet Bahçeli, Topal Osman’ın hukuki itibarının iadesi için kanun teklifi verdi. Teklif Bahçeli’nin 27. Yasama Dönemi’nde verdiği ilk yasa teklifi olurken Topal Osman Ağa’nın hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Topal Osman kimdir, nereli? Topal Osman nasıl öldür, Osman’ı kim öldürdü, naaşı nerede?
9.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB üyeliği ile ilgili son dakika açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB üyeliği ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu ile anlaşmaların imza töreni ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği'nin Ukrayna'nın üyeliği için gösterdiği hassasiyeti Türkiye için de göstermesi gerektiğini belirterek, "AB üyelerine diyorum ki, Türkiye'yi niçin AB'ye almakta hâlâ endişe ediyorsunuz, veya almıyorsunuz? Yoksa, Türkiye'ye de birileri savaş açıp saldırdığı zaman mı Türkiye'yi gündeme alacaksınız?" ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati’yi resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati’yi resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daveti üzerine Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Lübnan Başbakanı Necip Mikati’yi resmi törenle karşıladı.
1.02.2022 Siyaset
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı...
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı... Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, Ankara'ya resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçic'i resmi törenle karşıladı.
18.01.2022 Siyaset
Ankara'da '29 Ekim' yürüyüşü yapıldı
Ankara'da '29 Ekim' yürüyüşü yapıldı Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünden Ulus'taki ilk Meclis binasına 'kortej yürüyüşü' düzenlendi.
29.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Etiyopya Başbakanı Ahmed'i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Etiyopya Başbakanı Ahmed'i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed'i resmi törenle karşıladı.
18.08.2021 Siyaset
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi?
Darbe girişimi davalarında kaç kişi hakkında karar verildi? 15 Temmuz Darbe Davaları Platformu Başkanı avukat Mehmet Alagöz, Türkiye genelinde ilk derece mahkemelerince karar verilen 288 fiili darbe davasında toplam 8 bin 724 kişi hakkında karar verildiğini belirterek, "1634 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, 1366 sanığa müebbet, 1890 sanığa 1 yıl 2 ay ile 20 yıl arasında değişen sürelerde süreli hapis cezası, 2 bin 870 sanığa beraat, 964 sanığa ise ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmiştir" dedi.
14.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı darbe girişimi davasında karar açıklandı! Ceza yağdı
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı darbe girişimi davasında karar açıklandı! Ceza yağdı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki eylemlere ilişkin 497 sanığın yargılandığı davada TRT binasına yönelik işgali yöneten eski albay Muhammet Tanju Poshor, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Darbe bildirisini TRT'de okutan eski yarbay Ümit Gençer'e, ise "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
7.04.2021 Gündem
Edi Rama kimdir? Arnavutluk başkanı Edi Rama’nın yaşı, boyu ve siyasi kariyeri…
Edi Rama kimdir? Arnavutluk başkanı Edi Rama’nın yaşı, boyu ve siyasi kariyeri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı resmî törenle karşıladı. Konuk Başbakan Rama'nın bulunduğu makam aracını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önündeki caddede karşılayan süvariler, protokol kapısına kadar eşlik etti. Peki, Edi Rama kimdir? Edi Rama’nın boyu kaç metre, yaşı kaç?
6.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhafız Alayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhafız alayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.