Muhafazakar

Muhafazakar

Son dakika muhafazakar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhafazakar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhafazakar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhafazakar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhafazakar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.992 muhafazakar haberi bulunmuştur. Tüm muhafazakar haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yeşil renk görmek rüyayı gören kişinin kuvvetli bir inanç sahibi olduğu anlamındadır. Bu kişiler ağırbaşlı, muhafazakar ve ölçülü insanlar olarak rivayet edilirler.
16.01.2024 Eğitim
Biden'dan İsrail açıklaması: Uluslararası toplumun desteğini kaybediyor
Biden'dan İsrail açıklaması: Uluslararası toplumun desteğini kaybediyor ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırıları nedeniyle uluslararası toplumun desteğini kaybetmeye başladığını söyledi.
12.12.2023 Dünya
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu? MHP lideri Devlet Bahçeli, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi, "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir." Açıklamasını yaptı. Bahçelinin açıklaması sonrası yerel seçim tarihine yönelik araştırmalar arttı. Peki,  2024 yerel seçimler ne zaman yapılacak? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
2.08.2023 Gündem
İyi Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu: CHP'den sadece köstek gördük, seçimde AK Parti ve MHP desteklenmeli
İyi Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu: CHP'den sadece köstek gördük, seçimde AK Parti ve MHP desteklenmeli 14 ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinden sonra CHP ve İYİ Parti’den açıklamalar gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yerel seçimlerde Eskişehir özelinde CHP ile ittifakın mümkün olmadığını söyledi. Hatipoğlu, Eskişehir’de İYİ Parti, MHP ve AK Parti ittifak yapsın, çağrısında bulundu.
28.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bayram önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını açıklayarak enflasyonla da mücadele vurgusu yaptı.
6.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı
Fatih Erbakan CNN TÜRK'e konuştu: Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı TBMM'deki yemin töreni ile yeni yasama dönemi başladı. Meclis'te gerçekleşen CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'ya konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini değerlendirdi. Erbakan, konuşmasında "Saadet Partisi'nin tabanı olmadığı ortaya çıktı. HDP de seçimin kaybedenlerinden. HDP ile ilgili Yeşil Sol isminin etkisi olduğunu ifade eden var. Muhafazakar seçmen de Sol kelimesine tepki oluştu." dedi.
2.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
'Yılın öğretmeni' 16 yaşındaki öğrencisine istismardan yargılanıyor
'Yılın öğretmeni' 16 yaşındaki öğrencisine istismardan yargılanıyor California'da bir dönem 'yılın öğretmeni' seçilen 38 yaşındaki Tracy Vanderhulst, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten yargılanıyor. Aynı okulda sonra 10 yılda üçüncü kez aynı skandalın yaşanması dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi
Batı medyası Türk seçimlerinden dersini aldı: Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi 'Erdoğan tüm ihtimalleri nasıl yendi: Grafiklerle Türkiye seçimi', 'Türkiye seçimlerinde milliyetçilik gerçek kazanan' ve 'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 'ana muharebe'ye hazırlanıyor' gibi başlıklar atıldı. Seçim analizini skandal bir başlıkla sunan Washington Post, alınan apaçık dersi öne çıkardı.
17.05.2023 Dünya
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Sinan Oğan'ın oylarının şifreleri! Erdoğan'a mı yoksa Kılıçdaroğlu'na mı yakın?
Sinan Oğan'ın oylarının şifreleri! Erdoğan'a mı yoksa Kılıçdaroğlu'na mı yakın? 14 Mayıs seçimlerinde sonuçların netleşmesiyle Sinan Oğan'ın oy oranı dikkat çekti. CNN Türk canlı yayınında Sinan Oğan'ın oylarının olası 2. turda ne tarafa yöneleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
15.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü
Samsung'da son 14 yılın en kötü bilançosu! Yüzde 95 düştü Çiplerin fiyatları düşmeye devam ederken, talep de zayıf kalmaya devam ediyor. Samsung’un ilk çeyrek sonuçlarına yansıyan bu gelişme ile kârın, yüzde 95 oranında düştüğü görüldü.
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
Sibel Taşçıoğu ile Kızılcık Şerbeti Pembe'nin alakası yok! Gerçek halini kimse tanıyamadı
Sibel Taşçıoğu ile Kızılcık Şerbeti Pembe'nin alakası yok! Gerçek halini kimse tanıyamadı Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini oynayan Sibel Taşçıoğlu'nun sosyal medyadaki pozlarına kimse inanamadı. Muhafazakar Pembe'yle alakası yok!
31.03.2023 Televizyon
31 Mart olayı nedir, ne zaman oldu, neden çıktı? 31 Mart vakasını kim bastırdı, 31 Mart Vakasında kaç kişi öldü, Atatürk’ün rolü ne? 31 Mart olayı tarihi ve önemi!
31 Mart olayı nedir, ne zaman oldu, neden çıktı? 31 Mart vakasını kim bastırdı, 31 Mart Vakasında kaç kişi öldü, Atatürk’ün rolü ne? 31 Mart olayı tarihi ve önemi! 31 Mart Olayı, II. Meşrutiyet dönemi (1908-1918) sırasında, 13 Nisan 1909 tarihinde İstanbul'da meydana gelen bir ayaklanmadır. Bu olay, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki siyasi ve sosyal çalkantıların bir sonucuydu. 31 Mart Olayı, askeri garnizonlarda görev yapan İttihat ve Terakki üyesi subayların, II. Meşrutiyet'in ilan edilmesinden sonra ordudaki muhafazakar unsurlara karşı yürüttüğü bir mücadele sonucu gerçekleşti. Peki, 31 Mart olayı nedir, neden çıktı? 31 Mart olayını kimler çıkarmıştır, 31 Mart vakasını kim bastırdı, 31 Mart vakasında kaç kişi öldü, tahtan indirilen padişah kim?
31.03.2023 Gündem
Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir: Anadolu'ya yayılacak
Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir: Anadolu'ya yayılacak Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Demir, Gökbey'in göreve hazırlandığının altını çizerek, Gökbey'in yerli motorla bu yıl teslim edileceğini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muhafazakar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhafazakar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.