Müfit Can Saçıntı

Müfit Can Saçıntı

Son dakika Müfit Can Saçıntı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müfit Can Saçıntı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müfit Can Saçıntı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müfit Can Saçıntı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müfit can saçıntı gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 müfit can saçıntı haberi bulunmuştur. Tüm müfit can saçıntı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey konusu nedir, oyuncuları kimler? Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı film 2017 yılında vizyona girmişti. Yasemin Conka ve Zihni Göktay'ın da başrollerinde yer aldığı Yaşamak Güzel Şey filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar..
30.10.2023 Ünlüler Dünyası
Mandıra Filozofu 2 hangi yıl çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekildi?
Mandıra Filozofu 2 hangi yıl çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul nerede çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul'un yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı yaptı. Senaryosu Birol Güven'e ait olan film 23 Ekim Pazartesi akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir'in yer aldığı Mandıra Filozufu nerede çekildi? İşte Mandıra Filozofu 2 filminin konusu ve oyuncuları...
23.10.2023 Kültür Sanat
Müfit Can Saçıntı: "Kapitalizm düşmanı değilim benimki meşru müdafaa"
Müfit Can Saçıntı: "Kapitalizm düşmanı değilim benimki meşru müdafaa" ‘Mandıra Filozofu’ son dönem Türk sinemasının en çok sevilen filmleri arasında gösteriliyor. İlki o kadar sevildi ki ikincisi çekildi. Başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı’ hayatına dair özel açıklamalarda bulundu.
3.09.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın hayatını kaybeden annesi Güzide Saçıntı, memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yönetmen, annesinin tabutunu omuzlarken öptü.
26.02.2023 Magazin
Ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı hayatını kaybetti.
25.02.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım
Müfit Can Saçıntı: Evlilikte de emeklilik olması lazım Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyelerinin oylarıyla belirlenen 2021 yılı Türkiye Sineması'nın 'En İyileri', açıklandı. Törene katılanlar arasında Müfit Can Saçıntı da vardı. Usta oyuncu, gecenin sonunda özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.03.2022 Magazin
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı!
Müfit Can Saçıntı 22 yıllık eşin Çiğdem Saçıntı'dan boşandı! 'Çocuklar Duymasın' dizisi, ve 'Mandıra Filozofu' filmi ile tanınan 53 yaşındaki oyuncu Müfit Can Saçıntı, 22 yıllık eşinden sessiz sedasız boşandı.
3.03.2022 Magazin
Harput Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Harput Kısa Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Elazığ'da, 'Harput Kısa Film Festivali', 42 kısa film arasından dereceye girenler için düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
12.09.2021 Kültür Sanat
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Müfit Can Saçıntı’nın babası son yolculuğuna uğurlandı
Müfit Can Saçıntı’nın babası son yolculuğuna uğurlandı Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babası Muhittin Saçıntı (74) Çorum’un Sungurlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
10.09.2019 Magazin
Ünlü oyuncunun babası, hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncunun babası, hayatını kaybetti! Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın babası, emekli astsubay Muhittin Saçıntı (74), memleketi Çorum’da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Saçıntı’ hayatını kaybetti.
9.09.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
Evde eğitimle okulu birinci bitirdi
Evde eğitimle okulu birinci bitirdi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kas hastalığı nedeniyle evde eğitim alan 18 yaşındaki Abdullah Alp Göyneksiz, liseyi birincilikle bitirdi.
14.06.2019 Yaşam
8 yeni film vizyona giriyor!
8 yeni film vizyona giriyor! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 8 film vizyona girecek.
4.10.2018 Kültür Sanat
Babamın Ceketi vizyona giriyor
Babamın Ceketi vizyona giriyor ‘Babamın Ceketi’ filminin galası, önceki gün Vadistanbul’da gerçekleşti.
3.10.2018 Magazin
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor Adana'da bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan, 900 bin lira ödülün dağıtılacağı Uluslararası Adana Film Festivali öncesi lansmanı gerçekleştirildi. Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların katıldığı lansmanda Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan isimler de açıklandı.
14.09.2018 Kültür Sanat
Müfit Can Saçıntı; evim yok arabam yok!
Müfit Can Saçıntı; evim yok arabam yok! Sevilen oyuncu, kendine has sunumu ve yaptığı oyunlarla yerli 'Jimmy Fallon' diye adlandırılan 'Tanser Yılmaztürk'ün sunduğu 'Mertkan Arat'ın yönettiği programa çarpıcı açıklamalarda bulundu.
22.03.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 19 Mayıs Cuma Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günkü yayın akışı yine birbirinden renkli programlar ile dolu. Sabah kuşağında haber programları ve geçmişteki dizilerin tekrar bölümleri yer alırken, öğlen kuşağında ise magazin programları ekrana geliyor. Evim Şahane programının tekrar bölümünden sonra da akşam kuşağına kadar yine bir dizi maratonu yer alıyor. Akşam kuşağında en uzun soluklu dizilerden olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. Kanal D’nin 19 Mayıs Cuma günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Nasreddin Hoca olacak!
Nasreddin Hoca olacak! Müfit Can Saçıntı’nın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstlendiği ‘Yaşamak Güzel Şey’ filmi bugün seyirciyle buluşuyor. ‘Mandıra Filozofu’ filmleri ile tanınan Saçıntı, yeni filminde mutluluğun bedava olduğu söylerken, bir sonraki projesinde Nasreddin Hoca’yı canlandırabileceğinin müjdesini verdi
13.04.2017 Magazin
Mutluluk bedava!
Mutluluk bedava! ‘Mandıra Filozofu’ filmleri ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘Yaşamak Güzel Şey’de mutluluğun bedava olduğunu anlattıklarını söyledi.
12.04.2017 Magazin
Sette 'Minik' krizi! Bir türlü ikna olamadı...
Sette 'Minik' krizi! Bir türlü ikna olamadı... 'İçerde'de 'Minik' karakteri ile büyük ilgi gören Seyithan Özdemir, 'Yaşamak Güzel Şey' filminin çekimleri sırasında Müfit Can Saçıntı’ya zor anlar yaşattı. İşte ''Minik'' karakteri ile ünlenen Seyithan Özdemir'in İçerde set ekibine yaşattığı zor anların sebebi...
27.03.2017 Magazin
'Yaşamak Güzel Şey’in afişi hazır, vizyonu bekliyor
'Yaşamak Güzel Şey’in afişi hazır, vizyonu bekliyor Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği 'Yaşamak Güzel Şey'in afişi hazırlandı.
9.03.2017 Kültür Sanat
Saçıntı, lafını esirgemeyecek
Saçıntı, lafını esirgemeyecek ‘Mandıra Filozofu’ filmleriyle dikkat çeken Müfit Can Saçıntı, ‘Lafını Esirgemeyenler’ isimli tek kişilik oyunuyla tiyatro sahnesine çıkıyor.
5.02.2017 Kültür Sanat
'Seksenler' ekibini buluşturan film
'Seksenler' ekibini buluşturan film 'Seksenler' dizisinin en sevilen karakterlerinden 'Komiser Rıza' ve eşi Emel'e hayat veren ve bu sezon diziye veda eden Onur Dilber ve Bahar Süer, sinema filminde bir kez daha buluştu. İkili, Müfit Can Saçıntı’nın nisan ayında vizyona girecek olan 'Yaşamak Güzel Şey' filmi için kamera karşısına geçti.
17.01.2017 Kültür Sanat
Seksenler dizisinde şok ayrılık
Seksenler dizisinde şok ayrılık Birol Güven’in senaryosunu yazdığı, Mint Prodüksiyon tarafından yapılan 'Seksenler' dizisinde her şeyin yolunda gittiği düşünülürken, sürpriz ayrılık haberi herkesi şaşırttı...
23.05.2016 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Müfit Can Saçıntı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müfit can saçıntı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.