Gazete Vatan Logo
Magazin Mutluluk bedava!

Mutluluk bedava!

Mandıra Filozofu’ filmleri ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘Yaşamak Güzel Şey’de mutluluğun bedava olduğunu anlattıklarını söyledi.

Mutluluk bedava!

Senarist, yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın yeni filmi Yaşamak Güzel Şey’in ilk gösterimi Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşti. 14 Nisan’da vizyona girecek film hakkındaki soruları yanıtlayan Saçıntı, “Kimse bu sistemin parayla sattığı sahte mutluluklara kanmasın. Gerçek mutluluk bedava. Umarım seyircimizin bunu fark etmesini sağlarız...” dedi. Filmde yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirten usta oyuncu Zihni Göktay “Salt güldürmeyi değil, eğlenceyle faydayı bir arada sunmayı amaçladık” yorumunu yaptı. Film, yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit’in, başına gelen talihsiz bir olay ile başkaldıran bir anti kahramana dönüşmesini ve yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor.

Saçıntı’ya filmde Yasemin Çonka, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan, Renan Bilek, Onur Dilber, Merve Hazer, Bahar Süer, Fulden Akyürek, Nihan Tarhan, Nihan Taşyürek, Ali Çoban ve Fatih Koyunoğlu eşlik ediyor.