Müdür

Müdür

Son dakika müdür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müdür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müdür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müdür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müdür gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.820 müdür haberi bulunmuştur. Tüm müdür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı!
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı! Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu MİT Başkanlığı döneminde kurumu yeniden yapılandıran Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı’nda da reform başlattı. İlk adım olarak genel müdürlükler artırıldı. Her coğrafyaya özel ve hatta Türkiye’nin gelişen-değişen ilişkilerini gözetmek amacıyla bazı ülkeler için ayrı genel müdürlükler oluşturuldu.
7.04.2024 Gündem
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı Gece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul’un en ünlü eğlence mekânlarından Masquerade Club’ta kaçak tadilat sırasında oksijen tüpünün patlamasıyla yangın çıktı. Faciada 29 işçi yanarak hayatını kaybetti. Köpükten ses yalıtım malzemeleri tutuşunca, iki katlı bodrumdaki gece kulübünü tamamen alevler sardı. İçeriye giren itfaiye ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı, yaralı halde bulunan bazı işçiler de hastanede can verdi. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Binali Çayır'ın alevlerin gece kulübünü sardığı anlarda kız arkadaşını arayarak 'dumandan boğuluyorum' dediği ortaya çıktı. Gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, yangının başladığı anlara ait görüntüleri yayınladı.
3.04.2024 Gündem
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok Eğirdir Gölü için tedbir alınmazsa su seviyesinin 913 metreye gerileyeceği ve gölün ikiye ayrılacağını söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaaslan, "Mutlaka yüzde 50 sınırlı sulamayla başlamamız gerekiyor. Daha sonra ise sulamaların rehabilitasyonu ve damlama sulamaya geçmemiz gerekiyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı Adana’da polise ekipleri son bir haftada 417 aranan şahsı yakaladı. Ekipler, çalışmalar çerçevesinde 129 ruhsatsız tabanca, 38 ruhsatsız tüfek, 5 kurusıkı tabanca ele geçirdi.
1.04.2024 Adana
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor
Patatesin 'parmak izi' çıkartıldı! Genetik taban oluşturuluyor Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'ne (TAGEM) bağlı faaliyet gösteren Niğde Patates Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü'nde Patatesin 'parmak izi' çıkartılarak genetik taban projesi yapılma çalışmaları devam ettiği açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Pazarlama sektörü çerezsiz dünya’ya hazırlanıyor
Pazarlama sektörü çerezsiz dünya’ya hazırlanıyor Reklamveren, yayıncı, ajans ve teknoloji şirketi temsilcileri, sektörde üçüncü parti çerez sonrası dönemle ilgli değerlendirmelerini ve çözüm önerilerini paylaşmak üzere 28 Mart Perşembe günü Salt Galata'da gerçekleşen IAB Connect: Çerezsiz Dünya etkinliğinde bir araya geldiler. Etkinlikte AB ve Türkiye'deki ilgili mevzuata uyum amacıyla, Safari ve Firefox tarayıcılarının ardından Google’ın da bu yıl üçüncü parti çerezleri Chrome’dan kaldırması ile ortaya çıkan yeni trendler ve çözüm önerileri ele alındı.
29.03.2024 Yaşam
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinin inşaat projesini yürüten ve Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom’un iştiraki Akkuyu Nükleer A.Ş, uluslararası standartları teyit eden ISO sertifikalarını aldı.
13.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müdür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müdür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.