Mücella Yapıcı

Mücella Yapıcı

Son dakika Mücella Yapıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mücella Yapıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mücella Yapıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mücella Yapıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mücella yapıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 mücella yapıcı haberi bulunmuştur. Tüm mücella yapıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Ceza ve Tevkifevleri'nden Gezi tutuklularına ilişkin haberlere açıklama
Ceza ve Tevkifevleri'nden Gezi tutuklularına ilişkin haberlere açıklama Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından "Gezi tutuklularına arkadaş yasağı" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yapılan açıklamada, “Hükümlü, hükümözlü ve tutukluların ailesi ve arkadaşları tarafından ziyaretlerine mevzuat çerçevesinde izin verilmektedir” denildi.
12.08.2022 Gündem
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! Reddedildi
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! Reddedildi GEZİ davasında ceza alan Osman Kavala'nın da aralarında olduğu 8 sanığın tutukluluklarına yapılan itiraz, bir üst mahkeme tarafından reddedildi.
10.05.2022 Gündem
Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararı
Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararı İstinaf mahkemesinin beraat kararlarını bozmasının ardından yeniden görülen 17 sanıklı Gezi Parkı davası bugün sanık avukatlarının son savunmalarıyla devam etti. Gezi davası karar duruşmasının ikinci oturumu İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Peki, Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararı...
25.04.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı!
Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı! Gezi Parkı eylemlerine ilişkin beraat kararının bozulmasının ardından Osman Kavala’nın da aralarında bulunduğu 17 sanıklı davada, sanık Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
21.03.2022 Gündem
Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcı için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcı için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Gezi Parkı davasında mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcının "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
4.03.2022 Gündem
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu?
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu? Osman Kavala'nın da tutuklu olduğu Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesiyle 52 sanıkğın yargılandığı davanın sonucu merak ediliyor. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılamanın dördüncü duruşması bugün gerçekleşti ve Osman Kavala davasında son durum netleşti. Osman Kavala davası sonucu ne, Osman Kavala davası kararı ne oldu?
21.02.2022 Gündem
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı! Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesinin ardından görülen 52 sanığın yargılandığı davanın dördüncü duruşmasıda mahkeme heyeti, Çarşı davasının dosyasının ayrılmasına, Osman Kavala'nın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
10.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Gezi Parkı davasında flaş gelişme!  8 sanığa yasak...
Gezi Parkı davasında flaş gelişme! 8 sanığa yasak... Son dakika haberine göre; İSTİNAF Mahkemesi'nin Gezi Olayları’na ilişkin Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 9 sanığın beraat etmesine ilişkin kararı bozmasının ardından İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, 8 sanık hakkında yurtdışına çıkış yasağı getirdi.
1.02.2021 Gündem
Gezi davasında karar! Tüm sanıklar beraat etti
Gezi davasında karar! Tüm sanıklar beraat etti Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında iş adamı Osman Kavala, gazeteci Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve oyuncu Mehmet Ali Alabora'nın da bulunduğu 1'i tutuklu 7’si firari 16 sanığın "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılandığı davanın 7. Duruşmasında karar çıktı. Davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala’nın da aralarında olduğu 9 kişi beraat ederken, 7 firari sanık hakkında çıkarılan yakalama kararları kaldırılırken "ifadelerinin alınmasına yönelik” ayrı ayrı yakalama emri çıkarılmasına karar verildi.
18.02.2020 Gündem
Gezi Parkı eylemleri davasında savcı mütalaayı sundu
Gezi Parkı eylemleri davasında savcı mütalaayı sundu GEZİ Parkı eylemlerine ilişkin davada savcı celse arasında mütalaasını mahkemeye sundu. Mütalaada tutuklu yargılanan Osman Kavala ile tutuksuz yargılanan Yiğit Aksakoğlu ve mimar Mücella Yapıcı’nın ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
6.02.2020 Gündem
Osman Kavala davasında yeni gelişme!
Osman Kavala davasında yeni gelişme! GEZİ Parkı eylemlerine ilişkin aralarında Osman Kavala, Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve Memet Ali Alabora'nın da bulunduğu 1'i tutuklu 6'sı firari 16 sanığın 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçundan yargılandığı davanın beşinci duruşmasında ara karar açıklandı. Duruşmada avukatı, Kavala hakkında AİHM'in verdiği hak ihlali kararına uyularak tahliye kararı verilmesini talep etti. Mahkeme başkanı, AİHM kararının kesip olup olmadığının Adalet Bakanlığı'na sorulduğunu ve cevap beklediklerini açıkladı. Mahkeme heyeti, Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verirken adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılananların beraat talebini de reddetti.
24.12.2019 Gündem
Gezi parkı olaylarına ilişkin davada ara karar
Gezi parkı olaylarına ilişkin davada ara karar Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında işadamı Osman Kavala, Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve Memet Ali Alabora’nın da bulunduğu 16 sanığın ’Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs’ suçundan yargılandığı davanın üçüncü duruşması yapıldı.
18.07.2019 Gündem
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6'sı firari 16 sanığın, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılanmasına başlandı.
24.06.2019 Gündem
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme!
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme! Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu 16 şüpheliyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamedeki şüpheliler arasında Can Dündar ve Memet Ali Alabora da yer alıyor. Savcı, 16 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
20.02.2019 Gündem
İnşaatı durdu
İnşaatı durdu ‘Martı Projesi’ olarak bilinen “Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi” projesi inşaatı, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan kara bölümüne henüz izin çıkmadığı için durdu.
23.02.2018 Gündem
110 yıllık tarihi Paket Postanesi de yıkıldı
110 yıllık tarihi Paket Postanesi de yıkıldı Galataport projesi inşaatı nedeniyle iş makineleriyle yıkılan tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bitişiğinde bulunan 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi aynı proje kapsamında yıkıldı
2.03.2017 Yaşam
Berkin Elvan'ın annesi hastaneye kaldırıldı
Berkin Elvan'ın annesi hastaneye kaldırıldı Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan, ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı, Elvan'ın annesi mezar başında sinir krizi geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Sahile inmeyi yasakladılar!
Sahile inmeyi yasakladılar! Sarıyer Demirciköy’ü Dalya Plajı’na bağlayan asfalt yol, bir şirket tarafından tel bariyerlerle kapatıldı. Uzmanlar “Kamuya ait yol, şahıs parselleri arasında kalmış dahil olsa da kapatılamaz” görüşünde...
25.01.2016 Yaşam
AK Partili isim uyardı! Yargılanacaksınız
AK Partili isim uyardı! Yargılanacaksınız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, akademisyen, gazeteci ve sanatçıların da aralarında yer aldığı HDP’ye destek çağrısı yapan 100 aydına çok sert tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
‘Aklınızdan bile geçirmeyin’
‘Aklınızdan bile geçirmeyin’ Danıştay’ın Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılması ve ağaçların kesilmesi projesinin iptaline dair kararı kaldırmasına Taksim Dayanışması tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
O dört kişinin kimliği hâlâ tespit edilemedi
O dört kişinin kimliği hâlâ tespit edilemedi Gezi Parkı eylemleri sırasında, polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve 269 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Belkin Elvan, Okmeydanı’nda vurulduğu yerde anıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mücella Yapıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mücella yapıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.