Muammer Güler

Muammer Güler

Son dakika muammer güler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muammer güler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muammer güler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muammer Güler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muammer güler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.376 muammer güler haberi bulunmuştur. Tüm muammer güler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu (77), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
4.02.2022 Gündem
Muammer Güler'in yeğeni Hakan Güler ölü bulundu
Muammer Güler'in yeğeni Hakan Güler ölü bulundu Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yeğeni Hakan Güler, eşi Betül Güler tarafından evinde ölü bulundu
12.10.2021 Yaşam
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
Yasak başladı! Giriş-çıkışlar durduruldu
Yasak başladı! Giriş-çıkışlar durduruldu Corona virüs ile mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle İstanbul'a araç giriş-çıkışı gece yarısı itibariyle durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un giriş çıkışlarında 26 kontrol noktası kurulduğunu belirtti.
4.04.2020 Gündem
Oyuncuları tokatlayan antrenöre, 1035 gün hak mahrumiyeti
Oyuncuları tokatlayan antrenöre, 1035 gün hak mahrumiyeti Futbolcularını soyunma odasında tek tek tokatlayan Meysuspor Teknik Direktörü Halit Kurt'a, 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç resmi müsabakalardan men cezası verildi.
28.10.2019 Futbol
Hrant Dink davasında iki tahliye!
Hrant Dink davasında iki tahliye! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlileri ile ana dava hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu, 14'ü firari 85 sanığın yargılandığı davada ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Ercan Gün ve dönemin jandarma istihbarat görevlisi Muharrem Demirkale'nin adli kontrolle tahliye edilmesine karar verdi. Gün ve Demirkale, başka FETÖ davaları kapsamında da tutuklu oldukları için cezaevinden çıkamayacak.
14.03.2019 Gündem
Ezo Gelin'in kızına verilen söz 19 yıl sonra yerine getirildi
Ezo Gelin'in kızına verilen söz 19 yıl sonra yerine getirildi Yaşam öyküsü, güzelliği, aşkı ve Türkiye özlemiyle filmlere ve türkülere konu olan Ezo Gelin'in kızına verilen söz 19 yıl sonra yerine getirildi. 76 yaşındaki Celile Bozgeyik, annesinin yıllarca hasretini çektiği Türkiye'nin vatandaşı oldu.
15.08.2018 Gündem
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesöre 7,5 yıl hapis
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesöre 7,5 yıl hapis Erzurum'da kendisini 'Gülen'in köpeğiyim' diyerek adlandırdığı ileri sürülen Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak (69), 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.04.2018 Gündem
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesörün 22,5 yıl hapsi istendi
'Gülen'in köpeğiyim' dediği öne sürülen profesörün 22,5 yıl hapsi istendi Erzurum'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Çolak'ın (69), 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Tanık beyanlarına göre kendisini 'Ben Fetullah Gülen'in köpeğiyim' diye tanımladığı ileri sürülen Sabri Çolak'ın mahkemeye sunulan mütalaada 'silahlı terör örgütü yöneticiliği'nden 22,5 yıla kadar hapsi istendi.
8.04.2018 Gündem
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’ Eski Kilis Savcısı Yüksel Gök’ün ByLock yazışmaları yolsuzluk iddiasıyla siyasilere yönelik yapılan 17/25 Aralık soruşturmalarındaki kumpas izlerini ortaya koydu. Bu davalar için “Projeli Dosya” denilmesi dikkat çekti
11.02.2018 Gündem
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı
O eski savcılar hakında kırmızı bülten çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 17 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle eski savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında açılan ve Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
"O vali"nin fotoğrafı artık yok
"O vali"nin fotoğrafı artık yok İstanbul'da 4 yıl 3 ay 25 gün Valilik koltuğunda oturan Hüseyin Avni Mutlu'nun fotoğrafı Cağaloğlu'ndaki "eski valiler panosu" nda yok.
29.09.2021 Gündem
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Kayseri'de futbolcu maç sonrası hakemin burnunu kırdı
Kayseri'de futbolcu maç sonrası hakemin burnunu kırdı Kayseri’de oynanan amatör futbol maçından sonra futbolcunun yumruk attığı maçın orta hakemi Hüseyin Keğin’in buru kırıldı. Hastaneye kaldırılan hakem, oyuncudan şikâyetçi oldu.
23.09.2021 Futbol
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz Hrant Dink suikastıyla ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dün duruşmada savunmasının 3. gününe giren dönemin İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kendisinin FETÖ ile ilgili bir tane delil olmadığını savundu
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme Mahkeme, aralarında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski emniyet müdürleri Hanefi Avcı ve Emin Erslan ile gazeteci Nedim Şener'in de bulunduğu 51 kişinin tanık olarak dinlenilmesine karar verdi - Bir sonraki duruşma, 6 Şubat'ta yapılacak
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi 25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
‘Kaldırmazsanız namertsiniz’
‘Kaldırmazsanız namertsiniz’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu’nun “Bütün dokunulmazlık dosyalarını getiriyoruz” dediğini ancak kendi dokunulmazlığının kaldırılmadığını anlattı “Çünkü abisi izin vermiyor” dedi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Yapmazsanız namertsiniz
Kılıçdaroğlu: Yapmazsanız namertsiniz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisin grup toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem
Dokunulmazlığını kaldır!
Dokunulmazlığını kaldır! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muammer Güler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muammer güler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.