Mr

Mr

Son dakika MR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mr gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.708 mr haberi bulunmuştur. Tüm mr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü şoku! Sahalardan uzak kalacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union St. Gilloise maçında sakatlanan milli oyuncunun MR sonuçları belli oldu.
11.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçta sakatlanan Kaan Ayhan'ın durumu belli oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi
Trabzonspor'a Onuachu'dan kötü haber! İşte geri dönüş tarihi Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanan Paul Onuachu, bir ay sahalardan uzak kalacak.
1.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç... Brezilyalı oyuncu 21 Ocak’taki Samsunpor maçında sakatlanmış ve tendonunda kopma tespit edilmişti. Fred, 6 Şubat’ta çekilen MR’ın ardından bireysel çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek
Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı depremi! Haftalarca forma giyemeyecek Trabzonpor maçında sakatlanan Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda kısmi yırtık tespit edildi. Abdülkerim Bardakcı yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
23.01.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Yıldız oyuncuda yırtık tespit edildi
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Yıldız oyuncuda yırtık tespit edildi Fenerbahçe dünkü maça dakikalar kala sakatlanan Miguel Crespo'nun sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
11.01.2024 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir?
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlamaya devam ediyor. 30 Ekim 2023 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Kaynana Hacer’in programda neden olmadığı Nursel Ergin tarafından açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok?
14.12.2023 Televizyon
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
Galatasaray'a Manchester United maçı öncesi Davinson Sanchez şoku
Galatasaray'a Manchester United maçı öncesi Davinson Sanchez şoku Şampiyonlar Ligi'nde kritik Manchester United maçı öncesi Galatasaray'a kötü haber geldi. Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Davinson Sanchez'in durumu hakkında bir açıklama yayınladı.
27.11.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal 3 hafta oynayamayacak!
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal 3 hafta oynayamayacak! Gaziantep FK maçına 10 eksikle çıkan Kartal’da sakatlar listesine Rachid Ghezzal da eklendi. Sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem belirlenen Cezayirli futbolcu milli aradan sonra sahalara dönebilecek.
1.11.2023 Beşiktaş
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı! Son olarak 'The Equalizer' adlı yapımda yer alan ABD'li oyuncu Erik Jensen'a, evre kolon kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. Ünlü ismin ailesi, sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.10.2023 Magazin
İlhan Mansız 2. kez baba oluyor!
İlhan Mansız 2. kez baba oluyor! Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız 2 senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu
27.10.2023 Magazin
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
Su Kaç Kalori? Su Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Su Kaç Kalori? Su Besin Değerleri Ve Kalorisi... Su kaç kalori ya da suyun faydaları gibi pek çok soru akla gelmektedir. Su her canlı için yaşam kaynağıdır. İnsan vücudunun %75 oranında su içerdiği bilinmektedir. Bu nedenle su tüketimi ve tüketilen suyun kalitesi çok önemlidir. Doğada üç şekilde bulunan su, katı sıvı ve gaz olarak tanımlanabilmektedir.
22.06.2023 Sağlık
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi Oyuncu Paxton Whitehead'in 85 yaşında vefat ettiği duyuruldu. Acı haberi aktörün oğlu Charles Whitehead açıkladı.
20.06.2023 Magazin
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir Hatay’da Defne Hastanesi’nde CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Koca, "Cildiye, dahiliye, nöroloji olmak üzere bütün birimlerde muayene olabilir, MR çekilebilir. Kan tetkikleri yapılabilir görüntüleme yapılabilir." dedi.
21.05.2023 Gündem
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda...
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda... Teşkilat 75 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer nihayet babasıyla tanıştı. Mr. Hartley'in elinde rehin olan Hasan Atmacak, bir bomba düzeneğinin ortasında oğlu Ömer ile karşılaştı.
4.05.2023 Televizyon
Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal!
Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal! Beşiktaş'ta özellikle Şenol Güneş'in gelmesiyle performansını iki katına çıkaran Arthur Masuaku için teknik heyetin "Deneyimli oyuncu için ödenecek 2,2 milyon euro bonservis çok normal" görüşünde birleştiği öğrenildi.
11.04.2023 Beşiktaş
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek "Jekyll & Hyde" müzikali, bir süredir Antre Production tarafından sahneleniyor. Babası için tedavi ararken içindeki karanlık kişilik ‘Mr. Hyde’ı uyandıran Dr. Jekyll’i müzikalde Hayko Cepkin canlandırıyor. “Tiyatro benim ilk hayalimdi” diyen ünlü rock’çı, Elçin Sangu’yla birlikte rol aldığı proje için hayli iddialı konuşuyor: “Hayalim yurtdışına açılabilmek. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi versiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bizi de bir seyretsinler bakalım.”
2.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.