Mozart

Mozart

Son dakika mozart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mozart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mozart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mozart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mozart gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 mozart haberi bulunmuştur. Tüm mozart haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Pervin Chakar kimdir? Sorusunun yanıtı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ziyaret edilmesi sonrası arttı. Pervin Chakar aslen nereli, kaç yaşında?
20.11.2023 Gündem
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti!
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti! Oyuncu Recep Sarı 60 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi meslektaşı Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
4.04.2023 Magazin
Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi!
Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazım Salur’un biyografisi! Kurye sipariş götürdüğü yerde bulunan piyanoyla Mozart’ın Türk Marşı bestesini çaldı.  Firmasının kurucusu Nazım Salur, konu ile ilgili "Böyle bir yeteneğe destek olacağız, şirkete davet ettik" dedi. Peki, Nazım Salur kimdir, nereli, kaç yaşında?
11.01.2023 Gündem
Piyano çalan kurye kimdir? Mozart'ın Türk Marşını çaldı, izleyenler mest oldu!
Piyano çalan kurye kimdir? Mozart'ın Türk Marşını çaldı, izleyenler mest oldu! Özel bir şirkette kurye olarak çalışan genç, siparişi teslim ettiği yerde piyanonun başına geçti ve Mozart'ın Türk Marşı bestesini muhteşem bir performansla çaldı. Bu performans sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. Peki, Piyano çalan kurye kimdir?
11.01.2023 Gündem
Dengin Ceyhan'dan tarihi kilisede yılbaşı konseri
Dengin Ceyhan'dan tarihi kilisede yılbaşı konseri Piyanist Dengin Ceyhan, 29 Aralık Perşembe günü büyülü atmosfere sahip All Saints Moda Kilisesi’nde yeni yıla özel konseriyle müzikseverlerle buluşuyor.
19.12.2022 Kültür Sanat
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi
Macron ve Le Pen seçim düellosunda karşı karşıya geldi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Ulusal Birlik parti lideri Marine Le Pen televizyonda yayınlanan bir düelloda karşı karşıya geldi.
20.04.2022 Dünya
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor!
Otomobiller sanal gerçeklik platformuna dönüşüyor! Arka koltuk yolcuları sanal gerçeklik gözlüklerini (VR gözlükleri) takarak oyunlar, filmler ve etkileşimli içerik gibi çeşitli medya formatlarıyla vakit geçirebilecek.
13.03.2022 Otomobil
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu Sanatseverlerin büyük bir özlemle beklediği İstanbul Atatürk Kültür Merkezi sanata yeniden “Merhaba” diyecek. Hasret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı görkemli bir törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda son bulacak. AKM tanıtım toplantısında konuşan Bakan Ersoy, "Toplam maliyeti yaklaşık 2 milyar lira olan yeni Atatürk Kültür Merkezi için 'kapsamlı' ifadesi oldukça yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Biz teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyoruz. Dünyanın sahne teknolojileri konusunda en ileri teknolojisini kullanan firma ile anlaştık. Dünyadaki emsalleriyle kıyaslanamayacak kadar uygun şartlarla mal etmeyi başardık" dedi.
28.10.2021 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenecek ramazan etkinlikleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl televizyondan sanatseverlere ulaştırılacak.
15.04.2021 Kültür Sanat
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti
Tiyatro oyuncusu Handan Ertuğrul hayatını kaybetti Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu, Devlet Tiyatrolarının ilk Genel Müdürü Muhsin Ertuğrul'un eşi, Handan Ertuğrul (94) bugün hayatını kaybetti. Ertuğrul yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
1.04.2021 Yaşam
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan "Mozart" gemisinden kaçırılarak rehin tutulan ve 21 gün sonra özgürlüklerine kavuşan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi. İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda aileleri ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanan denizciler, büyük mutluluk yaşadı.
14.02.2021 Gündem
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme Nijerya'da kurtarılan 15 Türk gemiciden 6'sının önceki saatlerde Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliği'ne getirilmesinin ardından 9'unun daha ulaşmasıyla mürettebatın tamamı büyükelçiliğe varmış oldu.
13.02.2021 Dünya
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı Nijerya güvenlik güçlerinin kontrolünde başkent Abuja'ya ulaştırılarak, Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliğine getirildi.
13.02.2021 Gündem
Dışişleri'nden, kurtarılan 15 Türk denizci ile ilgili açıklama
Dışişleri'nden, kurtarılan 15 Türk denizci ile ilgili açıklama Dışişleri Bakanlığı, Gine Körfezi'nde Mozart gemisine düzenlenen korsan saldırısında rehin alınan 15 Türk vatandaşının, sağ olarak kurtarıldığını açıkladı.
12.02.2021 Gündem
Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı
Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı Nijerya'nın Lagos kentinin yaklaşık 180 mil açığında Borealis firmasına ait Mozart isimli gemiden korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk gemici sağ salim kurtarıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Gelişmelerde bizi sürekli haberdar ettiler. Cumhurbaşkanımız da tüm süreci takip etti, aşama aşama bilgileri de verdik. Şimdi vatandaşlarımız Nijyerya'nın güneydoğusundaki limandalar. Büyükelçimiz kaptanla görüştü. Vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi.' dedi.
12.02.2021 Gündem
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor Gine Körfezi'nde Mozart gemisine düzenlenen baskından kurtulan gemiciler Gabon’un başkenti Librevil’den Türkiye’ye uğurlandı.
29.01.2021 Dünya
15 Türk kaçırılmıştı! Korsanlarla ilk temas kuruldu, mürettebat...
15 Türk kaçırılmıştı! Korsanlarla ilk temas kuruldu, mürettebat... Liberya bayraklı İngiliz şirketine ait M/V Mozart adlı gemiye saldırarak 1 Azeri denizciyi öldürdükten sonra 15 Türk denizciyi kaçıran deniz haydutlarıyla ilk temas kuruldu. Sağlık durumları açıklandı.
28.01.2021 Dünya
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı Gine Körfezi'nde saldırıya uğrayan "Mozart" gemisinin şirket yetkilileri ve gemicilerden oluşan 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı.
26.01.2021 Gündem
Korsan saldırısına uğrayan Türk gemisi Gentil Limanı'na demirlendi
Korsan saldırısına uğrayan Türk gemisi Gentil Limanı'na demirlendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gine Körfezi'nde korsan saldırısına uğrayan geminin Gabon'un Gentil Limanı'na demirlediğini bildirdi.
24.01.2021 Dünya
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Boden Denizcilik'ten korsanların baskınına uğrayan Türk gemisine ilişkin açıklama açıklama geldi.
24.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mozart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mozart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.