Moment İstanbul

Moment İstanbul

Son dakika Moment İstanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moment İstanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moment İstanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moment İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moment istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 moment istanbul haberi bulunmuştur. Tüm moment istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Noel Baba müteahhitler
Noel Baba müteahhitler Konut sektörü bu yıl düzenlenen kampanyaların da katkısıyla 1.4 milyon adetlik satışa koşuyor. Konut üreticileri şimdi de ‘yeni yıla yeni evde girin’ diyerek indirimden düşük faize kadar fırsat sunuyor
28.12.2017 Ekonomi
Moment İstanbul'da iki seçenekli kampanya
Moment İstanbul'da iki seçenekli kampanya AC Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği Moment İstanbul projesinde iki seçenekli kampanya uygulanıyor.
14.04.2016 Arşiv
100 milyon $’lık proje hukukçulara adres oldu
100 milyon $’lık proje hukukçulara adres oldu AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’u, Kartal’da inşa ediyor. 100 milyon dolarlık yatırıma sahip proje, 731 daireden oluşuyor. Projeye, adliyeye yakınlığı nedeniyle hukukçular ilgi gösteriyor.
27.02.2016 Arşiv
Ev satın alırken bunlara dikkat
Ev satın alırken bunlara dikkat Konut satın alırken, projenin lokasyonundan aidatın kapsamına, işçilik ve malzeme kalitesinden inşaat şirketinin iş ortaklarına kadar birçok farklı faktörün göz önünde bulundurulması gerekiyor...
15.01.2016 Ekonomi
Moment İstanbul lokasyonuyla öne çıkıyor
Moment İstanbul lokasyonuyla öne çıkıyor AC Yapı’nın üçüncü projesi Moment İstanbul, lokasyonuyla yatırımcının dikkatini çekiyor.
14.12.2015 Arşiv
Yüzde 25 kâr garantisi
Yüzde 25 kâr garantisi AC Yapı’nın Moment İstanbul projesindeki yüzde 25 kâr garantili kampanyası 30 Kasım’a kadar uzatıldı.
3.11.2015 Arşiv
Emlakta büyük fırsat
Emlakta büyük fırsat 2015'in son çeyreği emlak fırsatlarıyla dolu.
12.10.2015 Arşiv
Yüzde 70'i satıldı
Yüzde 70'i satıldı Moment İstanbul projesinin yüzde 70'i satıldı.
17.08.2015 Arşiv
Moment İstanbul'da kampanya
Moment İstanbul'da kampanya Moment İstanbul projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.
23.06.2015 Arşiv
Moment İstanbul 275 bin liraya
Moment İstanbul 275 bin liraya GESİAD üyelerinin tercihi Kartal'da yükselen Moment İstanbul oldu
12.03.2015 Arşiv
Moment İstanbul 269 bin liraya
Moment İstanbul 269 bin liraya AC Yapı’nın Moment İstanbul projesinde 731 daire bulunuyor.
4.03.2015 Arşiv
Moment İstanbul'un temeli atıldı
Moment İstanbul'un temeli atıldı Moment İstanbul projesinde konut bloklarının temelleri 6 Şubat Cuma günü atıldı.
9.02.2015 Arşiv
Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak
Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak AC Yapı, Kartal’da Moment İstanbul’u satışa çıkardı...
18.09.2014 Ekonomi
Moment İstanbul'da lansman fırsatı!
Moment İstanbul'da lansman fırsatı! Kartal’ın merkezinde konumlandırılan projede lansmana özel fırsatlar.
18.09.2014 Arşiv
Uzmanlar deprem fırtınasını yorumladı: Tam anlamıyla ‘Kozmik Afet’
Uzmanlar deprem fırtınasını yorumladı: Tam anlamıyla ‘Kozmik Afet’ Uzmanlar 10 ili yerle bir eden depremlerin ivmesinin, yerçekimi ivmesinin 2 katı büyüklüğünde olduğunu söyledi. Bu yıkıcı etkinin ‘anormal büyük’ olduğuna dikkat çeken uzmanlar, “Pazarcık’ta böyle bir deprem 1500’de oldu. O zaman ‘kozmik afet’ denmişti. Bu depremler de tam anlamıyla öyle. 500 yıldır stres biriken fay parçaları kırıldı” yorumunu yaptı.
7.02.2023 Gündem
Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri? Samy Naceri İstanbul’da!
Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri? Samy Naceri İstanbul’da! Dünyaca ünlü Fransız yapımı 'Taksi' filminin başrol oyuncusu Samy Naceri, film görüşmesi için İstanbul'a geldi. Taksi serisi filmlerde taksicilik yapan Naceri, Cağaloğlu'ndaki bir taksi durağına gitti. Ancak durakta taksi bulamadı. Samy Naceri yaklaşık 20 dakika taksi bekledi. Naceri beklerken hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Fransız aktör bindiği taksinin direksiyonuna da geçti, İstanbul sokaklarında taksi kullandı. Peki, Samy Naceri kimdir, kaç yaşında, filmleri?
28.10.2021 Gündem
99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu?
99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu? İstanbul'da deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Kartal olarak açıklanırken, AFAD verilerine göre depremin derinliği 7 km olarak belirlendi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor. AFAD verilerine göre saat 15:07’de meydana gelen deprem gözleri yeniden 99 depremine çevirdi. 99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu?
19.06.2021 Gündem
Kandilli'den deprem açıklaması!
Kandilli'den deprem açıklaması! Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası. açıklama yaparak, "1.5 saatte 21 artçı deprem meydana geldi." ifadelerini kullandı.
30.10.2020 Gündem
Bingöl depreminin ön inceleme raporu yayınlandı! Yıkıcı depremler...
Bingöl depreminin ön inceleme raporu yayınlandı! Yıkıcı depremler... Bingöl'de meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili, İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü tarafından ön inceleme raporu yayınlandı. Raporda, "Bölgede çok sayıda aktif fay parçasının olması nedeniyle, bugün olduğu gibi gelecekte de yıkıcı depremlerin olması muhtemeldir" ifadeleri yer aldı.
15.06.2020 Gündem
İşte Elazığ depreminin detayları
İşte Elazığ depreminin detayları İSTANBUL Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi, Jeofizik ve Jeoloji Mühendisliği Bölümleri tarafından hazırlanan dün Elazığ-Sivrice'de meydana gelen depremin Ön İnceleme Raporu yayınlandı. Raporda, "24 Ocak 2020 Sivrice Mw 6.8 depreminin moment tensör sonuçlarından hesaplanan fay düzlemi çözümü Doğu Anadolu Fayı'nın genel karakteristiğini yansıtmaktadır. Kırılan fay doğrultu atımlı sol yönlü bir fay olarak göze çarpmaktadır. Artçı deprem dağılımları da fay düzlemi çözümü ile uyumludur ve KD-GB yönünde uzanmaktadır." denildi.
25.01.2020 Gündem
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'dan çarpıcı rapor: Silivri depremi sürpriz bir depremdir
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'dan çarpıcı rapor: Silivri depremi sürpriz bir depremdir İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Sismoloji Anabilim Dalı'nın hazırladığı "Silivri Depremi Ön İnceleme Raporu'nda "26 Eylül 2019 Silivri depremi odak mekanizması çözümleri itibarıyla sürpriz bir depremdir" denildi.
4.10.2019 Gündem
Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de!
Moment Festivali 10 Haziran'da Berlin'de! Türkiye ve Almanya’nın kültür başkentleri İstanbul ve Berlin, bünyesinde etnik, doğaçlama, caz ve elektronik müzikleri bir araya getiren Moment Festivali ile 10 Haziran 2019 tarihinde Berlin’de bir araya geliyor.
10.05.2019 Kültür Sanat
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku! Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim pazar günü ekrana gelen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen sonra Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı? O Hayat Benim dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
28.06.2016 Magazin
Ezber bozan ofis projesi
Ezber bozan ofis projesi Moment Yapı'nın Ankara'da hayata geçireceği Moment Beştepe ofis projesi ezber bozacak yenilikler içeriyor.
26.11.2015 Arşiv
Gazi için dört nala
Gazi için dört nala Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına, bu yıl 89.'su yapılacak Gazi Kupası Koşusu'nda mücadele edecek Türk ve yabancı jokeyler bir araya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Moment İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moment istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.