Molotofkokteyli

Molotofkokteyli

Son dakika molotofkokteyli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan molotofkokteyli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını molotofkokteyli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Molotofkokteyli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan molotofkokteyli gelişmeleri de dahil olmak üzere 708 molotofkokteyli haberi bulunmuştur. Tüm molotofkokteyli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı
Silahıyla yine kapıya dayandı, KADES sayesinde yakalandı İstanbul Sultanbeyli'de boşanma aşamasındaki eşinin evinin önüne elinde silahla gelen Serkan Öztürk, kadının KADES uygulaması kullanmasıyla polis tarafından gözaltına alındı.
18.05.2023 Yaşam
Boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı! Silahlı molotoflu tehdit...
Boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı! Silahlı molotoflu tehdit... Sultanbeyli'de boşanma aşamasındaki eşi H.Ö. (40)'nün sığındığı babasının evine silahla gelerek tehditler savuran Serkan Öztürk (40), 2 molotofkokteyli kapının önüne bırakarak kaçtı. Polisin çalışmasıyla yakalanan Öztürk, tutuklandıktan 5 gün sonra serbest bırakıldı. Baba Aydın Birlik "Polisler gelince kapıyı açtım. Açar açmaz kapının altında molotof gördüm. Polisler profesyonelce hazırlandığını söyledi. İçerisinde çevreye yayılan ve patlayan madde olduğu belirlendi. Evimiz ahşap, bizi yakmaya geldi" dedi.
12.05.2023 Yaşam
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı Maltepe'de, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Mahmut Dede'nin aracına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Dede'nin aracında maddi hasar meydana gelirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.
2.07.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Türk balıkçılara Yunanistan'dan silahlı saldırı!
Türk balıkçılara Yunanistan'dan silahlı saldırı! Yunanistan unsurları, İzmir'in Karaburun ilçesi açıkları ile Sakız Adası açıklarında avlanan 2 Türk balıkçı teknesine ateş açtı. Açılan ateşte 1 balıkçı yaralanırken olay yerine Türk Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
23.02.2022 Gündem
Ukrayna'da Rus Konsolosluğu'na molotofkokteylli saldırı
Ukrayna'da Rus Konsolosluğu'na molotofkokteylli saldırı Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'nın Lviv kentindeki Rus Konsolosluğuna bir kişinin molotofkokteyli attığını duyurdu. Moskova, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'na protesto notası verdi.
24.12.2021 Dünya
Almanya'da Türklerin oturduğu daireye saldırı!
Almanya'da Türklerin oturduğu daireye saldırı! Almanya'nın Solingen kentinde balkonlarına atılan molotofkokteyli ile daireleri yakılmak istenen Türk aile, saldırganların yakalanıp çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "çocuk" oldukları gerekçesiyle salıverilmesine tepki gösterdi. Saldırıda elinden yaralanan Sibel İşini, "Olay gecesinden beri uykusuzum, psikolojim bozuldu, çocuklarıma bir şey olur diye sürekli kontrol ediyorum" dedi.
24.10.2021 Dünya
Almanya'da yaşayan Türk'ün evine kundaklama girişimi
Almanya'da yaşayan Türk'ün evine kundaklama girişimi Almanya'nın Solingen kentinde bir Türk'ün kaldığı apartman dairesinin balkonuna, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteyli atılarak kundaklama girişiminde bulunuldu.
20.10.2021 Dünya
Muğla’da yangının nedeni belli oldu! Harekete geçildi, tutuklandılar
Muğla’da yangının nedeni belli oldu! Harekete geçildi, tutuklandılar Muğla'nın Milas ilçesinde yer alan makilik ve zeytinlik alanlarda çıkan yangınla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1'i ise adliye kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bodrum’un Mumcular Mahallesi'nde ormanlık alana sigara izmariti atarak yangın çıkmasına neden olan 3 şüpheli de tutuklandı.
5.08.2021 Gündem
Yunan adalarına kaçmaya çalışan PKK'lı yakalandı
Yunan adalarına kaçmaya çalışan PKK'lı yakalandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, terör örgütü PKK üyesi olduğu ve Yunan adalarına kaçmaya çalıştığı belirtilen H.G.K. (25) ile ona lojistik destek sağladığı ileri sürülen tekne kaptanı O.B. (48) polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. İki şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.07.2021 Gündem
AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi: 6 gözaltı
AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı'na saldırı girişimi: 6 gözaltı Ağrı'da, AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteyli atmak isteyen 3 zanlının da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
20.06.2021 Gündem
Dışişleri'nden İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına tepki!
Dışişleri'nden İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına tepki! İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da cuma namazı sonrası cemaate karşı plastik mermi ve ses bombasıyla müdahale etti. Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin Mescid-i Aksa’daki müdahalesinde 20 Filistinlinin yaralandığı belirtildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi. Açıklamada, "İsrail’in samimiyetsiz, ikiyüzlü tutumu devam ediyor. İnanç ve ibadet özgürlüğünü kısıtlayan bu mezalimin artık son bulması şart." denildi.
21.05.2021 Siyaset
Kuzey İrlanda'da polis memurunun arabasında bomba bulundu!
Kuzey İrlanda'da polis memurunun arabasında bomba bulundu! Kuzey İrlanda'nın Dungiven kentinde bir polis memurunun arabasının altında bomba bulundu. Kuzey İrlanda Başbakanı ve Demokratik Birlik Partisi lideri Arlene Foster, hedef alınmak istenen kadın polis memuru ile görüştüğünü belirterek, "Ona ve ailesine zarar vermek isteyenleri kınadığımızı ve onu desteklediğimizi iletmek istedim." dedi.
20.04.2021 Dünya
Lübnan'da büyük kaos! Gösterilerde el bombası attılar
Lübnan'da büyük kaos! Gösterilerde el bombası attılar Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinaya karşı devam eden gösterilerde güvenlik güçlerinin üzerine el bombasının atıldığı bildirildi.
27.01.2021 Dünya
Ergenekon Davası sanığı Seyhun Zayim, silahlı çatışmada öldürüldü
Ergenekon Davası sanığı Seyhun Zayim, silahlı çatışmada öldürüldü Ergenekon Davası'nda Cumhuriyet Gazetesi'ne molotof atmaktan yargılanan Seyhun Zayim, yılbaşında Pierre Loti'de çıkan silahlı çatışmada öldürüldü. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı, silah kullandıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı. İki grubun arasında yaşanan silahlı çatışma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
23.01.2021 Gündem
Mersin'de dehşet anları! Çocuklarının evini basıp kendini yaktı...
Mersin'de dehşet anları! Çocuklarının evini basıp kendini yaktı... Tarsus'da tartıştığı oğullarının evine molotof kokteyli atan baba daha sonra kendisini yaktı.
1.01.2021 Gündem
Neye uğradığını şaşırdı! İnternetten tanıştığı kızın akrabaları...
Neye uğradığını şaşırdı! İnternetten tanıştığı kızın akrabaları... Belçika'dan ailesiyle birlikte tatil için Adana'ya gelen N.K. (14), kimseye haber vermeden internetten tanıştığı E.Ç.nin evine gitti. N.K.nın ailesi, E.Ç.nin evine giderek kızlarını evlerine geri götürdü. N.K.n'n yaşananları duyan akrabası 2 kişi ise E.Ç.nin evine molotofkokteyli attı. Molotofkokteyli evin balkonunda ufak çaplı hasara neden olurken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
30.07.2020 Yaşam
Restoranına gece ateş açan kişiyi, sabah da molotof atınca vurdu
Restoranına gece ateş açan kişiyi, sabah da molotof atınca vurdu Adana'da gece saatlerinde pompalı av tüfekle ateş açtığı restorana sabah da molotofkokteyli atan Mehmet T., iş yeri sahibi tarafından av tüfeğiyle bacağından vuruldu.
11.07.2020 Gündem
İsrail askerleri, Batı Şeria’da bir Filistinliyi şehit etti
İsrail askerleri, Batı Şeria’da bir Filistinliyi şehit etti İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Selfit kentinde askerlere molotofkokteyli attığı iddiasıyla Filistinli bir genci şehit etti.
9.07.2020 Dünya
AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteylli saldırı
AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteylli saldırı Diyarbakır'ın Bismil AK Parti İlçe Başkanlığı binasına, 2 kişi tarafından gece molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi. Binada hasar oluşurken, 2 şüpheli, gözaltına alındı.
29.06.2020 Gündem
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Volgograd kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bir ilköğretim kurumuna yönelik silahlı saldırı hazırlığındayken yakalandığını duyurdu. Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada çocuğa ait 18 adet molotofkokteyli,5 bıçak ve el yapımı bomba çıktığı bildirildi.
15.06.2020 Dünya
Tuzla Camisi'ne Bizans bayrağı astılar
Tuzla Camisi'ne Bizans bayrağı astılar Güney Kıbrıs'ta son bir haftadır camilere yönelik provokasyon saldırıları devam ediyor. Larnaka'da bulunan Tuzla Camisi'nin duvarına Bizans bayrağı asıldı.
7.06.2020 Gündem
Adana’da PKK operasyonu: 10 gözaltı kararı
Adana’da PKK operasyonu: 10 gözaltı kararı Adana’da terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenlendi. Geçmiş yıllardaki korsan gösterilerde polise el yapımı patlayıcı, havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırdığı iddiasıyla 10 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
6.06.2020 Gündem
KKTC Başbakanı Tatar: "Rum kesimindeki caminin yakılmak istenmesi  kabul edilemez"
KKTC Başbakanı Tatar: "Rum kesimindeki caminin yakılmak istenmesi kabul edilemez" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum yönetiminde (GKRY), Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'nin yakılmak istenmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu belirterek, GKRY'yi derhal failleri yakalamaya çağırdı.
1.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Molotofkokteyli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki molotofkokteyli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.