Modi

Modi

Son dakika modi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modi gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 modi haberi bulunmuştur. Tüm modi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz
ABD ile kritik görüşme dünyada ses getirdi! Yeni Dışişleri Bakanı Fidan ile ilgili çarpıcı analiz Merkez Bankası Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Hafize Gaye Erkan atandı. Uluslararası ajanslar Erkan'ın kariyerine ve Türkiye'nin ilk kadın TCMB başkanı olduğuna dikkat çekti. Alman Welt gazetesi Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ilgili çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Fidan'ın ABD'li mevkidaşı ile yaptığı kritik görüşme de dış basında geniş yer buldu.
9.06.2023 Gündem
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var
Hindistan’da katliam gibi kaza! İki tren çarpıştı: 120 ölü, 850'den fazla yaralı var Hindistan’daki Bahanaga İstasyonu'nda iki trenin çarpışmasıyla en az 120 kişinin hayatını kaybettiği, 850'den fazla kişinin yaralandığı öğrenildi.
2.06.2023 Dünya
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj: Hesap verecek değiliz Birleşmiş Milletler 77'inci Genel Kurulu çerçevesinde ABD’nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan PBS kanalına önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili olarak, "200 rehinenin takası konusunda mutabakat sağlandı. Bu güzel bir gelişme. Çünkü bu rehinelerle birlikte orada çok çok önemli bir adım atılmış oluyor." ifadelerini kullandı. F-16 konusuna da değinen Erdoğan, "F-16 konusunda eğer biz Amerika’dan istediğimiz neticeyi alamazsak ne yapacağız? Başımızın çaresine bakacağız." açıklamasında bulundu. Öte yandan Erdoğan, Avrupa Birliği'ne "Hesap verecek değiliz" diyerek tepki gösterdi.
20.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve! Anlaşma sağlandı, Rus gazı hamlesi Özbekistan’ın Semerkant kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki görüşmesi sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Putin, "Tahıl anlaşmasının imzalanması çabaları için Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Putin, "Rusya'dan Türkiye'ye gaz arzının dörtte birinin ödemesi ruble üzerinden gerçekleşecek" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Biz savaşı bitirmek istiyoruz ama Kiev savaşı sürdürmek istiyor' dedi.
16.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşecek! İşte masadaki kritik konular
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşecek! İşte masadaki kritik konular Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Semerkand'daki Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tahıl anlaşması konusunu ele alacağını söyledi.
13.09.2022 Siyaset
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı!
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı! Hindistan'ın Uttarkand eyaletinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 25 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya
Hindistan'da aşırı sıcaklarda 25 can kaybı
Hindistan'da aşırı sıcaklarda 25 can kaybı Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde sıcaklığın 46 dereceye yükselmesinin ardından 25 kişi hayatını kaybetti.
3.05.2022 Dünya
Çin'den yeni açıklama! Dış baskılara boyun eğmeyeceğiz
Çin'den yeni açıklama! Dış baskılara boyun eğmeyeceğiz Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Rusya-Ukrayna savaşı konusunda duruşlarının barıştan yana olduğunu ifade ederek, “Hiçbir dış baskıyı asla kabul etmeyeceğiz, Çin'e yönelik her türlü asılsız suçlama ve şüpheye de karşıyız” dedi.
20.03.2022 Dünya
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor Rusya ile Ukrayna savaşı devam ederken, bölgede var olduğu iddia edilen gönüllü savaşçılarla ilgili dikkat çeken bir tartışma yaşanıyor. Rusya hepsini tek tek tespit etti, anında vuruyor. İngiliz resmi makamları Ukrayna topraklarında askerlerinin bulunmadığını duyurdu ama Rusya’nın hamlesi tüm gözleri, İngiliz Özel Kuvvetleri’ne çevirdi. Güvenlik uzmanları Rusya'nın bu mobil verileri kullanmasının önemli bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Yapılan son uyarıda, “Daha önce SAS ve SBT yerleşkeleri çevresinde telefonunuz teknik takibe takıldıysa Ukrayna’da risk altındasınız. Rus ordusu bunu anında tespit edebilir” ifadelerine yer verildi.
20.03.2022 Dünya
Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Ölü ve yaralının olmadığı yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.
20.03.2022 Yaşam
Tayvan, ABD’den JASSM füzeleri almayı hedefliyor
Tayvan, ABD’den JASSM füzeleri almayı hedefliyor Tayvan Savunma Bakanı Yardımcısı Alex Po, ABD’den alınması planlanan AGM 158 serisi JASSM füzeler ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirterek, füzelerin alımına ilişkin son aşamaya gelmediklerini ama görüşmelerde mesafe kaydettiklerini duyurdu.
20.03.2022 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü
Japonya Başbakanı Kishida, Hindistan Başbakanı Modi ile görüştü Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ile görüşerek, dünyanın herhangi bir bölgesinde statükoyu zorla değiştirmeye yönelik tek taraflı girişimlerin kabul edilemez olduğu konusunda anlaştı.
20.03.2022 Dünya
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak?
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak? Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkardı. Dünyaca ünlü kulübe talip olan isimlerden biri de Muhsin Bayrak oldu. Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri olduğu öğrenilen Bayrak'ın, daha önce de "70 bin liraya çalışacak yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla gündeme geldiği ortaya çıktı. Peki, Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar, nereli? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı mı satın aşmak istiyor? Muhsin Bayrak’ın biyografisi…
7.03.2022 Gündem
Putin ve Macron arasında kritik görüşme
Putin ve Macron arasında kritik görüşme Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasından ardında telefonda görüştü.
24.02.2022 Dünya
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var Kuzey Hindistan’da bulunan Mata Vaishno Devi tapınağında yeni yıla dua ederek girmek isteyen kişiler arasında izdiham yaşandı. Yetkililer, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin ise yaralandığı bildirdi.
1.01.2022 Dünya
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti
Hindistan’daki helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Rawat hayatını kaybetti Hindistan'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Bipin Rawat ve eşinin de aralarında bulunduğu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
8.12.2021 Dünya
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni mekânları ve farklı disiplinleri kapsayan içeriğiyle zengin bir sanat deneyimi sunan “212 Photography Istanbul” festivalinin sergi ve etkinlik detayları belli oldu.
25.09.2021 Kültür Sanat
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı Fransa'nın Yunanistan'a satışıyla gündemde olan Rafale savaş uçaklarının, 2016'da Hindistan'a satışında yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı.
6.04.2021 Gündem
Hindistan’da katliam gibi kaza!
Hindistan’da katliam gibi kaza! Hindistan’ın Madhya Pradeş eyaletinde bir yolcu otobüsü kanala düştü. Kazada 40 kişi hayatını kaybetti.
16.02.2021 Dünya
Hindistan'da korkunç durum: Yaklaşık 150 kişi...
Hindistan'da korkunç durum: Yaklaşık 150 kişi... Hindistan’da Nanda Devi buzulunun bir parçasının kırılarak Dhauliganga Nehri'ne düşmesinin ardından meydana gelen selin bir elektrik santraline ve çok sayıda yerleşim yerine zarar verdiği ve yaklaşık 150 kişinin ölmüş olabileceği bildirildi.
7.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Modi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.