Moderna aşısı kimin, hangi ülkenin? Moderna aşısı Türkiye’de var mı?
Moderna aşısı kimin, hangi ülkenin? Moderna aşısı Türkiye’de var mı? Japonya Sağlık Bakanlığı, ABD'li ilaç firması Moderna tarafından geliştirilen Covid-19 aşılarının bazı dozlarında "yabancı maddeler" tespit edildiği gerekçesiyle 1.63 milyon dozun kullanımını durdurma kararı aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Moderna kimin, hangi ülkenin gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
26.08.2021 Gündem
Covid-19 aşısı için onay! 50 milyon doz...
Covid-19 aşısı için onay! 50 milyon doz... Avrupa İlaç Ajansı (EUA), Moderna'nın geliştirdiği Covid-19 aşısının onaylanması için tavsiye kararı aldı. Aşının bu akşam geç saatlerde Avrupa Komisyonu tarafından nihai onayı alması bekleniyor. Öte yandan, Almanya Sağlık Bakanlığı, ülkenin Avrupa aracılığıyla 50 milyon doz Moderna aşısı alacağını açıkladı.
6.01.2021 Dünya
ABD Başkanı Trump duyurdu! Moderna aşısına onay...
ABD Başkanı Trump duyurdu! Moderna aşısına onay... ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Moderna'nın koronavirüs aşısı büyük bir çoğunlukla onay aldı” dedi.
18.12.2020 Dünya
Altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?
Altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusu yatırımcının dikkatle takip ettiği konular arasında geliyor. Haftanın ikinci gününde altın fiyatları küresel gelişmelerden destek buluyor. ABD'de teşvik paketi ile beklentilerin devam ediyor olması ve paketin kısa süre içinde hayata geçirileceğine yönelik beklentiler piyasaların rahat bir nefes almasını sağlağı. Aynı zamanda, Moderna aşısının FDA tarafından onay alması bekleniyor. Aşı gelişmeleri piyasaların gündeminde yer alırken yeni gelişmeler piyasalar tarafından da pozitif olarak algılanıyor. Bugün açıklanacak FED faiz kararı altın fiyatlarında hareketliliğe neden olabilir. Yatırımcı, FED başkanı Powell'ın açıklamalarını takip edecek. Peki, Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 16 Aralık 2020 Anlık altın fiyatları...
16.12.2020 Ekonomi