Mithat Sancar

Mithat Sancar

Son dakika Mithat Sancar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mithat Sancar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mithat Sancar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mithat Sancar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mithat sancar gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 mithat sancar haberi bulunmuştur. Tüm mithat sancar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderlerin oy kullanacağı okullar belli oldu.
14.05.2023 Gündem
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.
9.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CNN TÜRK'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, The Economist'in bugün paylaştığı kapağa tepki gösterirken, 'Amaç Türkiye'nin tercihine müdahale girişimi.' dedi. Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık sürecine ilişkin sözlerine ise "Yıllar sonra da olsa cumhurbaşkanımıza kumpas kurulduğunu, o kasetlerin kurmaca olduğunu, kumpasa destek verdiğini itiraf etti. Kendisini Türk halkından özür dilemeye davet ediyorum" dedi. Bozdağ, Meral Akşener'in 'İmralı' iddialarıyla ilgili de "Orada bir sürü teknik sorun oluyor. Belge dedikleri şey teknik görüşmelerle ilgili yazışma. Bunları yayınlasınlar, yayınlamazlarsa ben yayınlayacağım" ifadelerini kullandı.
5.05.2023 Gündem
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük değişecek" sözlerine tepki
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük değişecek" sözlerine tepki AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Türklük değişecek" sözüne tepki gösteren Zengin, "Rahatsız edici. Türkiye'de vatandaşlık tanımıyla bir itiraz yok. Vatandaşlık tanımı üzerinde konuşmak kolay olmamalı." dedi. Zengin, "Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilecek. AK Parti de Meclis'te birinci parti olacak" ifadelerini kullandı. 
4.05.2023 Gündem
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz HDP'nin de yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamada "Bu tarihi seçimde; Türkiye halklarını bir kez daha milletvekilliği seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’na, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz" denildi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar bugün verdiği demeçte "Amacımız seçimin ilk turda bitmesidir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik" demişti.
28.04.2023 Gündem
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin kararını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacağımızı duyuruyoruz." dedi.
22.03.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Meclis'te görüştü.
20.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama: Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı Masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı olacağının duyurulmasının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan görüşme daveti gelmişti. CHP liderinin bu davete nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Görüşmeyle ilgili Akşener'in açıklaması ve Demirtaş'ın mektubu gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, bugün Halk TV'den Fikret Bila'ya verdiği demeçte tartışmalara son noktayı koydu: HDP ile elbette görüşeceğim, ziyarette ne sakınca var?
9.03.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi Fransız Le Monde muhalif bloğun Kılıçdaroğlu'nu bir 'psikodrama'nın ardından aday gösterdiğini yazdı, Meral Akşener için 'ilham perisi' dedi. Amerikan Politico, 'Türk muhalefeti Erdoğan'a karşı aday olarak Kılıçdaroğlu'nun arkasında birleşti' başlığını seçti. Haaretz "Erdoğan'a muhalefet Türk lokumu değil: Zirve hızına ulaşırken dağılan muhalefet, bir İsrail klişesi oldu. Ancak İsrail görünüşe göre yalnız değil" derken, Jerusalem Post anketlerde belediye başkanlarının önde olduğunu belirtti. Al Jazeera ise, anket sonuçlarına göre muhalif ittifakın HDP'nin desteğine ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini kaydetti.
8.03.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur 'Altılı Masa'da seçim sonrası 'imza yetkisi' olacağı yönündeki açıklamalar sonrası tartışmalar sürüyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son açıklamaları dikkat çekti.
12.01.2023 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı. 
30.11.2022 Siyaset
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bayramı İstanbul'da karşılayacağı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de İstanbul'da olacağı öğrenildi.
7.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi!
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi! 6'lı ittifak liderleri dün Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplandı. Beşinci toplantıda liderlerin cumhurbaşkanı adayının eşkalini belirlediği söyleniyor. Öte yandan Ali Babacan ve Selahattin Demirtaş'ın adaylık sinyali Kemal Kılıçdaroğlu'nun planlarını bozacağı ifade ediliyor. İşte Millet İttifakı ile ilgili tüm detaylar...
4.07.2022 Siyaset
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından gerçekleştirilen 5’inci Olağan Kongre esnasında yüzlerini bezle kapatan iki kişi, salonda terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterini açmaya çalıştı. Salonda, terör örgütü elebaşı için destek sloganları da atıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "terör örgütü propagandası" yapmak suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
3.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor!
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı televizyon programda gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bozdağ, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulayanlara cezaların artırılacağını, uzlaştırma alanının genişletileceğini ve 6’lı masada yer alan partilerin henüz bir isim açıklamadığına değindi.
9.06.2022 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın sözcüsü olan HDP'nin Anayasaya göre yüzde yüz kapatılması gerektiğini söyledi. Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarıyla görüştüğünde bir sorsa Semra Güzel nerede diye. Gelsin yargıya teslim olsun ama biliyoruz ki o soluğu Kandil'de aldı" dedi.
9.04.2022 Siyaset
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı...
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı... Muhalefet liderlerinin hangi sırasıyla oturacakları konusunda çarpıcı öneri kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelirken Ahmet Davutoğlu'nun önerisi Millet İttifakı'nda rahatsızlık yarattı...
2.02.2022 Siyaset
Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için kader haftası
Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel için kader haftası PKK’lı terörist Volkan Bora fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in dokunulmazlığı ile ilgili karar bu hafta Anayasa-Adalet Karma Komisyonu’nca verilecek. Dokunulmazlığın kaldırılması yönünde karar alınması halinde Meclis Genel Kurulu’nda oylama yapılacak.
2.02.2022 Gündem
HDP binasındaki cinayetin sanığı yeniden hakim karşısında
HDP binasındaki cinayetin sanığı yeniden hakim karşısında İzmir'de, HDP il binasında Deniz Poyraz'ı (38) tabancayla vurarak öldüren Onur Gencer’in (27), yargılanmasına devam edilecek. Bugün görülecek ikinci duruşma öncesi adliye önünde basın açıklaması yapıldı.
24.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mithat Sancar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mithat sancar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.