Misyonerlik

Misyonerlik

Son dakika misyonerlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan misyonerlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını misyonerlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Misyonerlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan misyonerlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 misyonerlik haberi bulunmuştur. Tüm misyonerlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tavuk, domuz, at eti, kebap, yoğurt ve rakı... Türk mutfağında 3 bin yıllık şaşırtan gerçekler!
Tavuk, domuz, at eti, kebap, yoğurt ve rakı... Türk mutfağında 3 bin yıllık şaşırtan gerçekler! Türk mutfağının arkasında Göktürk Devleti’nden Osmanlılar’a kadar Eski Türk devletlerini çerçeveleyen birçok kültürün izi bulunuyor. Dünyanın en eski mutfaklarından biri olarak kabul edilen Türk mutfağı, kadim bir tarihe sahip. Orta Asya'dan Anadolu'ya uzanan bu lezzet öyküsünün hikâyesi de çok ilginç. Bin yıl önce Anadolu'ya göçen Türklerin tavuk yememesi, çatalı hiç kullanmamaları hatta kabak yetiştirdikleri kocaman tarlalarının olması bunlardan yalnızca birkaçı.
4.12.2021 Gündem
Dua ile adli yıl açılışı tartışması... MHP lideri Bahçeli'den açıklama
Dua ile adli yıl açılışı tartışması... MHP lideri Bahçeli'den açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Yargıtay binasının açılışında dua etmesinin eleştirilmesiyle ilgili, "Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş doğru bir iş yapmıştır. Ve desteğimiz tamdır. Onun hedef alınması bir bakıma din ve vicdan hürriyetini hedef almaktır" dedi.
9.09.2021 Siyaset
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 1915 olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüze yansımalarını ele alma amacıyla düzenlenen "1915 Olayları Uluslararası Konferansı"nda, "Tarihsel Süreçte 1915 Olayları ve Ermeni Meselesi", "Uluslararası Hukuk Açısından 1915 Olayları", "1915 Olaylarının Günümüze Yansımaları ve Gelecek Perspektifi" başlıklı oturumlar gerçekleştirildi.
20.04.2021 Gündem
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti?
Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? TRT'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve tarihi konusu ile dikkat çekiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile yeniden gündeme gelen Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk, tarihte siyasi ve askeri yönü ile ön plana çıkan devlet adamlarındandır. Nizamülmülk Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısının oluşmasında başrol oynamış, devlet işlerinde aldığı kararlar ile döneminin en önemli şahsiyetlerinden biri olmuştur. Nizamülmülk, Sultan Alparslan'ın veziri Sultan Melikşah'ın Hace'si, büyük devlet adamıdır. Peki, Nizamülmülk kimdir? Nizamülmülk Hasan Sabbah ile nasıl mücadele etti? Nizamülmülk'ün tarihteki önemi ne? İşte Nizamülmülk hakkında merak edilenler...
1.02.2021 Gündem
"Misyonerlik" yaptığı iddia edilen din kültürü öğretmeni hakkında soruşturma
"Misyonerlik" yaptığı iddia edilen din kültürü öğretmeni hakkında soruşturma Aydın'da "misyonerlik" faaliyetleri yürüttüğü iddia edilen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.
14.11.2019 Eğitim
Karnı ağrıyan rahibe hamile çıktı
Karnı ağrıyan rahibe hamile çıktı İtalya’nın Sicilya Adası’nda görevli iki rahibenin hamile oldukları ortaya çıktı.
6.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa ülkelerine sert tepki! 3. Afrika Ülkeleri Dini Liderler Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ruanda Soykırımı'nda hangi sömürgeci devletin parmağı olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz. Bugün bize silah ambargosu uygulayanlar o günlerde eli kanlı katillere silah verdi. Bugün bize hak, hukuk ve özgürlük dersi verenlerin neredeyse tamamının geçmişinde ya katliam ya işgal ya da sömürgecilikle lekesi vardır" dedi.
19.10.2019 Siyaset
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu
ABD’li misyoner Uganda’da 100’den fazla bebeğin ölümünden sorumlu Misyonerlik faaliyetleri için 2007'de gittiği Uganda’da tıbbi yeterliliği bulunmamasına rağmen klinik açan ABD vatandaşı Renee Bach (35), 100'ün üzerinde bebeğin hayatını kaybetmesinden sorumlu tutuluyor.
27.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
Almanya camilere yapılan yardımları denetleyecek
Almanya camilere yapılan yardımları denetleyecek Alman hükümetinin, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerince Almanya'daki dini kurum ve camilere yapılan bağışları kontrol etmek istediği belirtildi.
28.12.2018 Dünya
İddianamedeki dijital delillere savcılık yorumu: Misyonerlik altında illegal faaliyet
İddianamedeki dijital delillere savcılık yorumu: Misyonerlik altında illegal faaliyet Rahip Andrew Brunson hakkında hazırlanan iddianamade, Brunson’a ait USB bellek ve cep telefonundaki bazı dijitaller “misyonerlik adı altında illegal faaliyet” olarak nitelendirildi...
30.08.2018 Gündem
Amerika'da aşırılıkçı Evangelistler orduyu ele  geçiriyor
Amerika'da aşırılıkçı Evangelistler orduyu ele geçiriyor Amerika merkezli Orduda Dini Özgürlük Vakfı (Military Religious Freedom Foundation) Kurucu Başkanı Mikey Wienstein, "Donald Trump'ın seçilmesi ile beraber köktenci ve fundamentalist Hristiyanların ve özelde Evangelistlerin Amerikan ordusunda oluşturmaya çalıştırdıkları dinsel bağnazlıkların yükselişe geçmesi ülkede 'ulusal güvenlik tehdidi' oluşturuyor." dedi.
8.08.2018 Dünya
Papaz Brunson’un gerçek kimliği ortaya çıktı!
Papaz Brunson’un gerçek kimliği ortaya çıktı! ‘Din adamı’ olduğu iddia edilen papaz Brunson’la ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Brunson ve Türkiye’deki yardımcılarının ABD Özel Kuvvetleri’nden olduğu anlaşıldı.
5.08.2018 Gündem
Savcı: Papaz PKK ve FETÖ ile koordineli
Savcı: Papaz PKK ve FETÖ ile koordineli ABD’li papaz Brunson hakkında hazırlanan iddianamede ağır suçlamalar yer aldı: PKK ve FETÖ ile koordineli bir şekilde ülkemizin bölünmesi parçalanması yönünde faaliyette bulundu
20.03.2018 Gündem
‘Papaz darbeyi önceden biliyordu’
‘Papaz darbeyi önceden biliyordu’ FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan ABD’li papaz Andrew Craig Brunson hakkındaki iddianamede, çok çarpıcı suçlamalara yer verildi
17.03.2018 Dünya
Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıkladı
Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Diyanet'in FETÖ raporunu açıklıyor. Görmez "FETÖ örgütlü bir din istismarı hareketi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye 5 STK'nın faaliyetlerini durdurdu
Türkiye 5 STK'nın faaliyetlerini durdurdu Türkiye 'mültecilere destek' altında çalışma yürüten 5 STK'nın faaliyetlerini durdurdu
29.09.2021 Gündem
Çin, kamu güvenliği bahanesiyle 3 bin 500 camiyi yıktı
Çin, kamu güvenliği bahanesiyle 3 bin 500 camiyi yıktı Çin hükümeti, Uygur Özerk Bölgesi'nde kamu güvenliğine aykırı olduğunu gerekçe göstererek son üç ayda 3 bin 500 camiyi yıktı.
17.06.2021 Dünya
Almanya'da görenleri şoke eden panolar!
Almanya'da görenleri şoke eden panolar! Almanya'nın Berlin şehrindeki mülteci yerleşim yerlerinde asılı olduğu iddia edilen panolar görenleri şoke etti.
17.06.2021 Dünya
'Teröristler büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacaklar'
'Teröristler büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacaklar' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, 'Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacaklar.' dedi
29.09.2021 Gündem
Almanya Anayasa Mahkemesi'nden başörtüsü kararı
Almanya Anayasa Mahkemesi'nden başörtüsü kararı Almanya'da bir anaokulunda görevli Türk asıllı Alman vatandaşı kadın eğitmenin başvurusunu karara bağlayan Anayasa Mahkemesi, bu kişinin başörtüsü takarak çalışabileceğine hükmetti.
17.06.2021 Dünya
Fransa’da terör paniği
Fransa’da terör paniği Başkent Paris’te ve Disneyland eğlence parkında terör saldırısı hazırlığındaki 5 DEAŞ militanı yakalandı. Montferrier-sur-Lez Kasabası’nda misyoner evini basan maskeli kişi, bir bakıcıyı öldürüp kaçtı. Kısa sürede yakalandı.
17.06.2021 Dünya
Güney Koreli turistleri 'Misyonerlik yapıyorsunuz' diye kovdular
Güney Koreli turistleri 'Misyonerlik yapıyorsunuz' diye kovdular GAZİANTEP'te tarihi ve turistik yerleri gezen Güney Koreli 5 turiste, cami avlusunda bir grup 'Misyonerlik yapıyorsunuz defolun gidin' diyerek tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD gençlerin örgüte katılımını nasıl sağlıyor?
IŞİD gençlerin örgüte katılımını nasıl sağlıyor? Avrupa’da yaşayan gençler neden radikal İslamcı gruplara katılıyor? Yıllardır bu konuda çalışan Claudia Dantschke, gençleri cihatçılara dönüştürmede popüler kültür unsurlarının etkisine dikkat çekiyor.
15.07.2016 Dünya
Mali'de kaçırılan İsviçreli rehine hayatta olabilir!
Mali'de kaçırılan İsviçreli rehine hayatta olabilir! Radikal hareketlerin internet sitelerini takip eden ve merkezi ABD'de bulunan SITE İstihbarat Grubu, Mali'de kaçırılan Beatrice Stockly adlı İsviçreli rehinenin yaşıyor olabileceğini öne sürdü...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Misyonerlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki misyonerlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.