Mississippi

Mississippi

Son dakika Mississippi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mississippi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mississippi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mississippi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mississippi gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 mississippi haberi bulunmuştur. Tüm mississippi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti ABD’nin merkezinde Arkansas, Illinois, Indiana ve Tennessee eyaletlerinde meydana gelen kasırgada 22 kişi hayatını kaybetti. Indiana ve Arkansas valileri, eyaletlerde olağanüstü hal ilan etti.
2.04.2023 Dünya
ABD'deki hortum felaketinde ölü sayısı 23'e yükseldi
ABD'deki hortum felaketinde ölü sayısı 23'e yükseldi ABD'nin Mississippi eyaletinde çıkan hortum nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.
25.03.2023 Gündem
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.
12.01.2023 Dünya
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi Amerika Birleşik Devletleri'nde kız arkadaşını tecavüz ettikten sonra bıçaklayarak vahşice öldüren 49 yaşındaki Amber McLaughlin, idam edildi. McLaughlin'in idamı ülke tarihinde bir ilk oldu. McLaughlin'in idam edilmeden önceki son sözleri de ortaya çıktı.
4.01.2023 Dünya
Yolda mahsur kalan kız, saatlerce cinsel istismara uğradı ve katledildi! 22 yıl sonra gelen adalet
Yolda mahsur kalan kız, saatlerce cinsel istismara uğradı ve katledildi! 22 yıl sonra gelen adalet Arabasının lastiği patladığı için yolda mahsur kalan 16 yaşındaki Leesa Gray, 4 saat boyunca cinsel istismara uğradı ve boğularak öldürüldü. 22 yıl önce katledilen genç kızın annesi, katil idam edilirken, her anına tanık olacak. Genç kızın en yakın arkadaşı ise, Leesa ölmeden hemen önce kendisine yazdığı yazıyı bilekliğe çevirdi. İşte detaylar...
13.12.2022 Dünya
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
ABD'de uçak kaçıran kişi, düşürmekle tehdit etti
ABD'de uçak kaçıran kişi, düşürmekle tehdit etti ABD'de bir şahıs kaçırdığı uçağı, Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürmekle tehdit etti.
3.09.2022 Dünya
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti Matrix serisinin üçüncü filmi 'The Matrix Revolutions'da Kahin rolünü canlandıran Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti.
30.07.2022 Dünya
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi...
Eski Beyaz Saray çalışanı Cassidy Hutchinson'ın itirafları ABD'de gündemi sarstı: Trump ve tepe yönetimi... 6 Ocak 2021'deki Kongre Baskını sırasında yaşananlara ilişkin ifade veren eski bir Beyaz Saray çalışanı, Donald Trump'ın, destekçilerini Kongre'ye yönlendirirken üzerlerinde silah taşıdıklarını bildiğini söyledi.
29.06.2022 Dünya
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu ABD'de, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan 23 canlı türünün soyunun tükendiği bildirildi.
29.09.2021 Dünya
Sayı 50 bini aştı! ABD'nin o eyaleti alarm veriyor
Sayı 50 bini aştı! ABD'nin o eyaleti alarm veriyor ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının en çok görüldüğü 3. eyalet olan Florida'da virüs kaynaklı vefat sayısı 50 bini geçti.
17.09.2021 Dünya
ABD'de alarm verildi! İda Kasırgası güney kıyılara ulaştı
ABD'de alarm verildi! İda Kasırgası güney kıyılara ulaştı ABD'nin güney eyaleti Louisiana'yı etkisi altına alan İda Kasırgası, eyalette 300 bin aboneyi etkileyen elektrik kesintisine yol açarken, eyaletin kıyı bölgelerinden 1500'den fazla kişi iç kesimlere ve sığınaklara tahliye edildi.
29.08.2021 Dünya
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor Tüm ülkeler hızla artan Delta varyantı vakalarına karşı yeni ve daha sıkı önlemlere almaya başlarken ABD'nin Oregon eyaletinde Kovid-19 vakalarıyla mücadele için hastanelere Ulusal Muhafızlar'ın konuşlandırılmasına karar verildi.
14.08.2021 Dünya
ABD'de evin üstüne uçak düştü! 4 kişi hayatını kaybetti
ABD'de evin üstüne uçak düştü! 4 kişi hayatını kaybetti ABD'nin güney eyaletlerinden Mississippi'de, küçük uçağın bir evin çatısına düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
5.05.2021 Dünya
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı ABD'de Başkan joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldırıldı.
13.04.2021 Dünya
Ay seferleri için kullanılacak motorun testi tamamlandı
Ay seferleri için kullanılacak motorun testi tamamlandı ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Ay seferleri için kullanmayı planladığı roket motorunun testini tamamladı.
19.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Biden'dan o valilere sert eleştiri! 'İhtiyacımız olan son şey'
Biden'dan o valilere sert eleştiri! 'İhtiyacımız olan son şey' ABD Başkanı Biden, Teksas ve Mississippi eyaletlerinin valilerinin maske zorunluluğunun kaldırılması kararını "İhtiyacımız olan son şey, 'Maskenizi çıkarın her şey yolunda' diyen Neanderthal düşünce" sözleriyle eleştirdi.
4.03.2021 Dünya
Haksız yere 22 yıldan fazla hapis yattı! 500 bin dolar tazminat ödenecek
Haksız yere 22 yıldan fazla hapis yattı! 500 bin dolar tazminat ödenecek ABD'de mahkeme, Mississippi eyaletini "haksız yere" 22 yıldan fazla cezaevinde tutulan siyahi Curtis Flowers'a 500 bin dolar ödemeye mahkum etti.
4.03.2021 Dünya
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
Amazon Prime Türkiye erişimini açtı! Amazon Prime nedir, nasıl üye olunur? Amazon Prime üyesi Türkiye üyelik ücreti ne kadar?
Amazon Prime Türkiye erişimini açtı! Amazon Prime nedir, nasıl üye olunur? Amazon Prime üyesi Türkiye üyelik ücreti ne kadar? E-Ticaret firması Amazon dizi izleme platformu olan Amazon Prime hizmetini Türkiye’de de başlattı. Bir süredir yurt dışında kullanıcıların hizmetine sunulan Amazon Prime artık Türkiye'ye. Video ve film platformundaki içeriklere ücretsiz ulaşım imkânı sunan Amazon Prime üyeliği nasıl olunur?
15.09.2020 Gündem
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi ABD'de, yeni tip corona virüs (covid-19) vakalarındaki artış nedeniyle ''kırmızı bölge'' ilan edilen ve sayıları 21'e çıkan eyaletlerden salgınla mücadele kapsamında kısıtlamaları artırmaları istendi.
28.07.2020 Dünya
ABD'deki bakım evlerinde 7 bine yakın kişi corona virüsten öldü
ABD'deki bakım evlerinde 7 bine yakın kişi corona virüsten öldü ABD'de yaşlı bakım evlerinde kalan en az 6 bin 900 kişinin yeni tip corona virüsten (Kovid-19) dolayı yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
18.04.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Mississippi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mississippi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.