Mısır Cumhurbaşkanı

Mısır Cumhurbaşkanı

Son dakika mısır cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mısır cumhurbaşkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mısır cumhurbaşkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mısır Cumhurbaşkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mısır cumhurbaşkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.186 mısır cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur. Tüm mısır cumhurbaşkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı Yunan medyası Türkiye'nin son dönemlerde attığı adımlarla jeopolitik sahnede 'çok daha güçlü' bir konuma geldiğini yazarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede kimsenin görmezden gelemeyeceği güçlü bir aktör olduğunu vurguladı.
19.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir?
Refah sınır kapısı açıldı mı? Refah sınır kapısı nerede (harita) refah sınır kapısı nedir? İsrail’in Filistin’e saldırıları devam ederken Gazze’ye insani yardım için Mısır’daki Refah Sınır Kapısı’nda yüzlerce TIR bekliyor. ABD Başkanı Biden kapının sınırlı miktarda yardım için açılacağını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek “Refah sınır kapısı nerede, Refah Sınır kapısı açık mı? Mısır Refah Sınır kapısı açılacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.10.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de bir araya geldi. 
14.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim
Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi: Putin ile görüşeceğim Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İsrail-Filistin çatışmasına değinen Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres ile görüşeceğini söyledi.
10.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde
Yunan basını yazdı: Erdoğan yeni dönemin kapılarını açıyor! Pozitif gündemin dışında kalan tek madde Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden Yunan medyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomatik ajandası ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı. Akdeniz'de yeni bir dönemin başladığı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı!
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Gündem
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. İki lider karşılıklı büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.
29.05.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha'da liderlere verilen resepsiyonda, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile selamlaşıp tokalaştı. Erdoğan, gazetecilere "Bir süreç başlayabilir demiştik, adım atılmış oldu" diye konuştu. Bu açıklamanın ardından Mısır Cumhurbaşkanlığı da, 'söz konusu tokalaşmanın ikili ilişkilerde yeni bir başlangıç anlamına geldiğini' açıkladı. Bu açıklamalar Mısır'la yakınlaşmak isteyen Yunanistan'da panik havası yarattı.
22.11.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Doha’da liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi.
20.11.2022 Siyaset
Mısır'da yangın felaketi! Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Mısır'da yangın felaketi! Çok sayıda ölü ve yaralı var... Mısır’ın başkenti Kahire yakınında yer alan Gize bölgesindeki bir kilisede çıkan yangında 41 kişi hayatını kaybetti, 55 kişi ise yaralandı.
14.08.2022 Dünya
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'den övgüyle bahsettiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mısır Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mısır cumhurbaşkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.