Mısır Çarşısı

Mısır Çarşısı

Son dakika Mısır Çarşısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mısır Çarşısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mısır Çarşısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mısır Çarşısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mısır çarşısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 mısır çarşısı haberi bulunmuştur. Tüm mısır çarşısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. Mısır Çarşısı'nda bulunan 123 yıllık Pandeli Lokantası'nın bacasında çıkan yangın çatıya sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
15.05.2024Gündem
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. İhbar üzerin olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
15.05.2024Vatan TV
Eminönü’nde bayram hareketliliği
Eminönü’nde bayram hareketliliğiİstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinin yer aldığı Eminönü'nde, Kurban Bayramı öncesi alışveriş hareketliliği yaşandı. Bayrama sayılı günler kala vatandaşlar, kentin uğrak yerlerinden olan Mısır Çarşısı ve çevresine gelerek alışveriş yaptı. Oluşan bayram hareketliliği dron ile havadan görüntülendi.
26.06.2023Yaşam
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliği
Lokumlar 50, şekerler 100, çikolatalar 300 lira... Tezgahlarda bayram şenliğiRamazan Bayramı için hazırlıklar hızlandı, Eminönü’nde şeker ve lokumlar tezgâhları renklendirdi. Eminönü esnafı, ramazandaki durgunluğun bayram yaklaşırken hareket kazandığını söylüyor. Ancak geçen yıla göre iki kattan fazla zamlanan şekerler vatandaşın tadını kaçırıyor. Esnaf Erdal Yusufoğlu, “Ramazanda işlerimiz durmuştu ama şimdi satışlarımız iyi gidiyor” derken vatandaş kilosu 300 TL’ye satılan çikolataya pek yaklaşmıyor. Daha çok kilosu 50 lira olan lokum ve 100 lira olan şeker tercih ediliyor.
18.04.2023Ekonomi
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023Gündem
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022Gündem
Banka müdürü ve çalışanlarını rehin alan şahıs tutuklandı
Banka müdürü ve çalışanlarını rehin alan şahıs tutuklandıAntalya’nın Kepez ilçesinde bir bankanın şubesine gelerek arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alıp, banka müdürü ve çalışanlarını rehin alan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14.08.2022Yaşam
Banka müdürünü rehin almıştı! Detaylar ortaya çıktı
Banka müdürünü rehin almıştı! Detaylar ortaya çıktıAntalya'nın Kepez ilçesinde, bankanın şube müdürünü, etkisiz hale getirdiği güvenliğe ait tabancayla rehin alan Mehmet Reşit D.'nin (36) sebze- meyve ticareti ile uğraştığı, işleri kötü gidince borca girdiği ortaya çıktı. Polise verdiği ifadede, piyasaya yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen Mehmet Reşit D., "Ne yapacağımı bilmiyordum. Bankanın şubesine gidip, hesabıma 2 milyon lira havale ettirmek istedim. Bir anda her şey kontrolden çıktı. Böyle olacağını düşünmüyordum" dedi.
13.08.2022Yaşam
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındı
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındıAntalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle gelen polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı.
12.08.2022Haber
Banka müdürünü şubede rehin aldı! 2 saatin sonunda teslim oldu
Banka müdürünü şubede rehin aldı! 2 saatin sonunda teslim olduAntalya'da, Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürünü silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu. Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından özel harekat polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı.
12.08.2022Yaşam
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruzFotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Miras: İstanbul'da Osmanlı Mimarisi ve Çini Sanatı' konulu sergisinin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "29 Ekim itibariyle İstanbul'dan başlayarak çok yoğun bir şekilde kültür sanat etkinliklerini hayata geçirmeye başlıyoruz. 15 Ekim'de de bunun lansmanını yapmaya başlayacağız. İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz" dedi.
Bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? 23 Nisan’da marketler (A101, BİM, ŞOK, Migros) kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? 23 Nisan’da marketler (A101, BİM, ŞOK, Migros) kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?Marketler açık mı, marketler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Soruları yoğun bir şekilde soruluyor. Sokağa çıkma yasağı kapsamına 23 Nisan da dahil edilince, vatandaşlar 23 Nisan Cuma günü marketlerin ne zaman açılacağını sorguluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelişiyle vatandaşlar bugün marketler kaçta açılıyor, bugün marketler açık mı? İşte A101, BİM, ŞOK, Migros market çalışma saatleri…
23.04.2021Gündem
AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? İşte AVM'lerin çalışma saatleri
AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? İşte AVM'lerin çalışma saatleriSalgınla mücadele kapsamında Ramazan ayına ilişkin Türkiye genelinde Kısmi Kapanma uygulanıyor. Ramazan ayının ilk iki haftası için uygulanması kararlaştırılan kısmi kapanma kararları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde tek tek açıklandı. Genelgeye göre, sokağa çıkma yasağı akşam 19.00 sabah 05.00 arasında uygulanacak. Hafta sonları da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Kısıtlamada açık olacak işyerleri ve saatleri de açıklandı. Hafta sonu nedeniyle pek çok kişi marketler, fırınlar ve AVM'lerin açık olup olmadığını araştırıyor. Vatandaşlar kısıtlamaların detaylarını araştırırken sıklıkla 'AVMler hafta sonu kapalı mı? AVM'ler kaçta açılıyor' sorusunu aratıyor. Peki, AVM'ler kaçta kapanıyor? Hafta sonu AVM'ler açık mı? avmler kaçta kapanıyor? Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler cumartesi pazar açık mı? İşte AVM'ler ile ilgili alınan kararlar ve valiliklerin açıklamaları...
17.04.2021Gündem
Mağaza ve dükkan mesai saatleri değişti! Milyonları kapsıyor
Mağaza ve dükkan mesai saatleri değişti! Milyonları kapsıyorİstanbul'da yaşayan milyonları ilgilendiriyor. Mağaza ve dükkanların kapanma saati değişti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alışveriş merkezleri (AVM) ve zincir marketlerin saat 17.30'da kapanacağını açıkladı.
16.04.2021Gündem
En pahalı hurma! Tanesi 5 liraya satılıyor
En pahalı hurma! Tanesi 5 liraya satılıyorRamazana saatler kala Eminönü Mısır Çarşısı'nda hurma satışlarında da yoğunluk yaşanıyor. İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmanın en pahalısı ise kilosu 140 lira, tanesi ise 5 liraya satılan "Jumbo Kudüs hurması" oldu.
12.04.2021Yaşam
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori...
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori...Vali Yerlikaya toplantıda yaptığı konuşmada “Şehrimizi mavi kategoriye ulaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz." dedi.
5.03.2021Gündem
Aktarlarda pandemi ve kış yoğunluğu
Aktarlarda pandemi ve kış yoğunluğuMuş'ta, koronavirüs salgını ve kış mevsimi nedeniyle halkın, bitkisel ürünler ile aktarlara olan ilgisi sürüyor. Tarihlerinin en yoğun günlerini geçirdiklerini belirten aktarlar, ürün talebine zor yetiştiklerini söyledi.
16.01.2021Sağlık
İstanbul'da korkutan görüntü! Nefes alamıyoruz...
İstanbul'da korkutan görüntü! Nefes alamıyoruz...Hafa sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala, Eminönü'nde alışveriş yoğunluğu yaşandı. Kalabalıktaki vatandaşlar "İçeride nefes alamıyoruz" diyerek dert yandı.
8.01.2021Gündem
Nimet Abla Gişesi'ne akın ettiler! Kuyruğun sonu yok...
Nimet Abla Gişesi'ne akın ettiler! Kuyruğun sonu yok...Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları kapsamında yılbaşını bu yıl evlerinde karşılayacak vatandaşlar, Eminönü'ndeki iş yerlerinden alışveriş yaptı. Eminönü'de Nimet Abla Gişesi önünde kuyruk oluştu.
31.12.2020Gündem
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama...
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama...10 dil bilen, 70’ten fazla ülke gezen 58 yaşındaki Aykan Gözeri sokaklarda yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Barınma Evi’nde kışı geçirecek olan Gözeri’nin tek hayali güzel bir iş bularak hayatını sürdürmek.
23.11.2020Yaşam
Baharat ve bitki çayına hücum var!
Baharat ve bitki çayına hücum var!Sağlıklı yaşam trendiyle bitki çayı ve baharata talep artıyor. Son dönemde kekik yağına da ilgi gösterildiğini belirten sektör temsilcileri, dikkatli kullanmanın önemini vurguluyor
21.11.2020Yaşam
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saraçoğlu önermişti! Satışlar patladı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saraçoğlu önermişti! Satışlar patladıKoronavirüse karşı mücadelede öncelikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına kesinlikle uyulmasını isteyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu alınabilecek önlemlere de dikkat çekerek, "İşte burada daha burnunuzdayken yapacağınız şey adaçayı ve üçte bir oranında da ebegümeci. Adaçayı ile ebegümecini karıştıracaksınız, toplamı 5-6 gram kadar. Bunun gargarasını yapacaksınız” ifadelerini kullandı.
17.11.2020Gündem
Mısır Çarşısı'nda dikkat çeken kalabalık! Vatandaşlar dronla uyarıldı
Mısır Çarşısı'nda dikkat çeken kalabalık! Vatandaşlar dronla uyarıldıMısır Çarşısı'na koranavirüse rağmen insanlar akın etti. Kimi vatandaşların maske takmadığı da görülürken polis ekipleri drone ile vatandaşları uyardı.
7.11.2020Yaşam
Çakma ürünler kapış kapış satılıyor!
Çakma ürünler kapış kapış satılıyor!Markalı ve yüksek fiyatlı ürünlerin taklitleri, yasak olmasına rağmen satılmaya devam ediyor. Çakma olarak da adlandırılan bu ürünlere olan ilgi sosyal medya paylaşımları nedeniyle de bir hayli arttı. Çakma ürünlerin yoğun olarak satıldığı Eminönü’ndeki esnaf da gelen müşterilerin çoğunun sosyal medyada gördükleri fotoğraflarla geldiğini, çoğunun bu ürünleri sosyal medyada paylaşım yapmak için aldığını söyledi.
29.09.2020Ekonomi
Altın rekor kırıyor! Vatandaş kredi çekip alıyor
Altın rekor kırıyor! Vatandaş kredi çekip alıyorAltın fiyatı, kendi rekorunu kırmaya devam ederken, yurt dışı ons fiyatının 2011 yılında kırdığı 1920 doların üstünü test edeceği öngörülüyor. Yatırım aracı arayanlar ise altından vazgeçmiyor.
23.07.2020Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mısır Çarşısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mısır çarşısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.