Mirgün Cabas

Mirgün Cabas

Son dakika Mirgün Cabas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mirgün Cabas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mirgün Cabas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mirgün Cabas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mirgün cabas gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 mirgün cabas haberi bulunmuştur. Tüm mirgün cabas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müjde Ar: Torunlarımızı göremiyoruz
Müjde Ar: Torunlarımızı göremiyoruz Gazeteci Mirgün Cabas, corona virüs salgını nedeniyle evde karantinada olan ünlülerle “Nasıl Gidiyor Karantina?” adlı podcast serisine başladı. Spotify’da yayınlanan programın son konuğu oyuncu Müjde Ar oldu.
7.04.2020 Magazin
'Oklava ile saldırasım var'
'Oklava ile saldırasım var' Corona virüs sebebiyle ünlüler de evlerine kapandı. Oyuncu Tuba Ünsal, evde canları sıkılanlara sert çıktı.
31.03.2020 Magazin
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden
Sokağa çıkmak riskliyken evde vakit geçirmek için 79 güzel neden İnternet kurslarından podcast ve YouTube kanallarına, online sergilerden konserlere kadar, evdeyken ihtiyaç duyduğumuz pek çok şey sadece birkaç tık uzağımızda. Evet, evde kalalım ama dünyadan kopmamıza ve sıkılmamıza da gerek yok!
21.03.2020 Yaşam
"Arkadakiler şikayetçi değildir Didem"
"Arkadakiler şikayetçi değildir Didem" Elle Style Awards önceki akşam Tersane İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye sunucular Mirgün Cabas ve Didem Soydan arasındaki diyalog damga vurdu.
5.12.2019 Magazin
Tuba Ünsal seksek oynadı
Tuba Ünsal seksek oynadı Tuba Ünsal, Brand Week İstanbul’da, ‘Hayat Bir Oyundur’ başlıklı oturuma katılarak, seksek oynadı.
8.11.2018 Magazin
Jüri oldu
Jüri oldu Tuba Ünsal, bu yıl 55’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Antalya Film Festivali’nde jüri üyesi oldu.
24.09.2018 Magazin
Yeni aşıklar
Yeni aşıklar Tuba Ünsal’la olan evliliğini yaz başı bitiren Mirgün Cabas, önceki akşam Asmalımescit’teydı.
2.09.2018 Magazin
Mirgün’ün yeni aşkı
Mirgün’ün yeni aşkı Tuba Ünsal ile 5 yıllık evliliği geçtiğimiz haziranda biten Mirgün Cabas, yeni sevgilisiyle görüntülendi.
31.08.2018 Magazin
En dişi Tuba
En dişi Tuba Tuba Ünsal, yeni dijital platform Studio’11 için ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’na poz verdi.
26.07.2018 Magazin
Boşanma partisi! Dört erkek arkadaşıyla...
Boşanma partisi! Dört erkek arkadaşıyla... Tuba Ünsal, bekarlığa çabuk alıştı. Mirgün Cabas’la 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay bitiren Ünsal, Mikonos’ta dört erkek arkadaşıyla çılgınca eğlendi.
10.07.2018 Magazin
Kıpkırmızı gece
Kıpkırmızı gece Vodafone Red’in yeni marka yüzü önceki gün İstanbul’da tanıtıldı.
4.07.2018 Magazin
Eski eşlerimle iyiyiz
Eski eşlerimle iyiyiz Cihangir'de objektiflere takılan Tuba Ünsal ''Eski eşim Murat Pilevneli'yle iyiyiz, Mirgün Cabas'la da iyiyiz. Biz güzel bir aileyiz'' dedi
2.07.2018 Magazin
Eski eşlerimle kötü ayrılmadım
Eski eşlerimle kötü ayrılmadım TUBA Ünsal, önceki gün spor kıyafetleri ve gözlüğüyle Cihangir’de objektiflere takıldı.
1.07.2018 Magazin
Çocuklar için buluştular
Çocuklar için buluştular Tuba Ünsal önceki gün ilk evliliğinden olan kızı Sare ile Bebek sahilinde bir kafedeydi.
26.06.2018 Magazin
Tuba Ünsal’dan cesur paylaşım
Tuba Ünsal’dan cesur paylaşım Gazeteci Mirgün Cabas ile geçtiğimiz hafta boşanan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından cesur bir paylaşım yaparak adından söz ettirdi...
21.06.2018 Magazin
Ayrılsak da beraberiz!
Ayrılsak da beraberiz! 5 yıllık evliklerini sonlandıran Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas, boşandıktan bir hafta sonra çocuklarıyla beraber tatile çıktı.
11.06.2018 Magazin
5 yılda bitti
5 yılda bitti Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşandı. Kararı sosyal medya hesaplarından duyuran ikili “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz” dedi.
4.06.2018 Magazin
Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşandı
Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşandı Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas 5 yıl önce nikah masasına oturmuştu. İlişkileri üzerinde kara bulutlar dolaşan çiftin evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. Tuğba Ünsal yaptığı açıklamayla boşandıklarını söyledi.
4.06.2018 Magazin
Parizyen Tuba
Parizyen Tuba Tuba Ünsal, özel bir tanıtım için önceki gün Paris’e gitti. Özel yapım gözlükleri ve tarzı ile adeta Parizyen stilini yansıtıyor gibiydi.
2.06.2018 Magazin
Alyansını çıkardı!
Alyansını çıkardı! Oyuncu Tuba Ünsal'ın marka yüzü olduğu Koreli bir markanın su arıtma cihazlarının tanıtım lansmanı önceki gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Gecede en dikkat çeken olay, gazeteci Mirgün Cabas ile evli olan Ünsal'ın parmağında yüzüğünün olmamasıydı.
5.05.2018 Magazin
Tuba Ünsal: Evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum
Tuba Ünsal: Evliliğimi kurtarmak için çabalıyorum Oyuncu Tuba Ünsal üçüncü evliliğini 2013’te Mirgün Cabas ile yapmış, Civan Mert adında bir oğulları olmuştu. Tuba Ünsal “Evliliklerde engebeli yollar olabiliyor. Biz de bu yoldan geçiyoruz. Benim sorunlarım ve problemlerim mevcut. Mirgün’e aşık olmasam bu evliliği çoktan bitirirdim” dedi.
20.04.2018 Magazin
Sabaha kadar Ragnar!
Sabaha kadar Ragnar! Eşiyle boşanma arifesinde olduğu konuşulan Tuba Ünsal, ‘Kral Ragnar’ rolüyle tanınan aktör Travis Fimmel sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi
7.04.2018 Magazin
Boşanacak  olursak  haber veririz
Boşanacak olursak haber veririz 5 yıllık eşi Tuba Ünsal ile boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Mirgün Cabas, önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy’de bir balıkçıda buluştu.
14.03.2018 Magazin
Boşanma iddiası
Boşanma iddiası 5 yıl önce Berlin’de nikah masasına oturan Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas’ın evliliği çatırdadı.
13.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mirgün Cabas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mirgün cabas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.