Gazete Vatan Logo
Magazin 5 yılda bitti

5 yılda bitti

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas boşandı. Kararı sosyal medya hesaplarından duyuran ikili “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz” dedi.

5 yılda bitti

FIRTINALI bir ayrılık dönemi yaşayan Tuba Ünsal (36) ve Mirgün Cabas (47) sonunda resmen boşandı. 5 yıllık evliliklerinin bittiğini sosyal medya hesabından duyuran Ünsal eski eşiyle fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü: “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibarıyla hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık. Sevgiler Tuba-Mirgün...” Ünsal ilk evliliğini 2004 yılında Cem Cantaş ile yapmış 2 yıl sonra ayrılmıştı. Mustafa Plevneli ile 2010’da yaptığı evlilik de 2 yıl sürmüştü.

Çocuklara Cabas baktı
ÜNSAL’IN önceki evliliğinden Sare (8), Cabas’ın da eski sevgilisinden Leyla (9) adlı bir kızı var. Çiftin ortak oğulları Civan Mert ise 4 yaşında. “Türkiye’nin en güzel ailesi” diye anılan çiftin ayrılması hayranlarını üzdü. Ünsal boşanma açıklamasından birkaç gün önce bir tanıtım için Paris’e gitmişti, Cabas ise 3 çocuğu da alıp tatile götürmüştü.