Milyoner

Milyoner

Son dakika milyoner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milyoner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milyoner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milyoner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milyoner gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.334 milyoner haberi bulunmuştur. Tüm milyoner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi Mart ayında 73 bin dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydeden Bitcoin'in geri çekilmesi, boğa sezonunun sona erip ermediğine yönelik soruları beraberinde getirdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, "Bitcoin boğa sezonunun her gün bin 500 kişiyi milyoner yaptığını gördük. Bu kişilerin kim olduğu veya bir kişi ya da kurum olup olmadıkları cüzdanların gizliliğinden kaynaklı olarak belli olmasa da Bitcoin'in kısa süreçte önemli kazanımlara aracı olduğu tespit edilebiliyor. Buna rağmen Bitcoin milyoneri büyümesinin yavaş seyrettiği, bunun sebeplerinin başında da balinaların kâr hamleleri ve yeni yatırımcıların henüz Bitcoin'le tanışmamış olabilecekleri geliyor" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar...
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar... Kim Milyoner Olmak İster programında dün akşam tarihi anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli yarışmacı 5 milyon TL'lik final sorusunu doğru yanıtlayarak ikramiyenin sahibi oldu.
25.03.2024 Vatan TV
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu tüm Türkiye'ye heyecanlandırdı. Berk Göktaş isimli yarışmacı, 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Performansıyla herkesin takdirini kazanan yarışmacı, Kim Milyoner'in geçtiğimiz haftaki bölümünde tebrikleri almış ve 1 milyon TL'lik 12. soruya doğru cevap vermişti. Göktaş, dün akşam Milyoner’de 5 milyon TL değerindeki 13. soruyu yanıtladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı?
25.03.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu ile karşı karşıya. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında Berk Göktaş isimli yarışmacı 1 milyonluk soruyu doğru cevapladı. Böylelikle 5 milyonluk TL'lik büyük ödüllü soruyu da açtırmaya hak kazandı. Kenan İmirzalıoğlu başarı yarışmacıyı tebrik etti.
18.03.2024 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar sorgulama: Dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 18 Şubat Pazar listesi dizi takipçilerinin ve medyanın gündeminde. Dün ekranlarda Bahar, Çok Güzel Hareketler 2, Kirli Sepeti, Survivor, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster? gibi yapımlar vardı. Peki, dün (18 Şubat Pazar) en çok ne izlendi?
19.02.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Emir Karakayış isimli yarışmacı ilk soruda heyecanına yenik düşerek yanlış cevap verdi ve elendi.
12.02.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek?
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek? Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı programı saat kaçta başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programın 31 Aralık yılbaşı konukları da belli oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı ödülleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlarda kalan çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacak. İşte Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı konukları...
31.12.2023 Televizyon
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü
Nilgün Belgün Kenan Işık'ı paylaştı! Takipçilerini geçmişe götürdü 'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü.
11.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru! Hem yarışmacı hem de seyirci şaşırdı kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru! Hem yarışmacı hem de seyirci şaşırdı kaldı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında hem yarışmacı Tahir Akay'ı, hem de seyircileri şaşırtan bir sinema sorusu soruldu. Şıklar arasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun adının da bulunduğu soruda yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu.
27.11.2023 Magazin
Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru formu...
Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru formu... Hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında yayınlanan Lingo Türkiye hakkında izleyicinin araştırmaları devam ediyor. Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Lingo Türkiye, tıpkı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında olduğu gibi kelimeler, harfler ödüle dönüşüyor. Peki Lingo Türkiye sunucusu kim? Lingo Türkiye başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
21.11.2023 Televizyon
İşte 5 milyon TL'lik soru ve cevabı! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru gündem oldu
İşte 5 milyon TL'lik soru ve cevabı! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru gündem oldu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru gündem oldu. ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Milyoner'de ilk kez 5 milyon TL'lik soru çıktı. Peki 5 milyon TL'lik sorunun doğru cevabı hangi şık? İşte detaylar...
12.11.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı Kim Milyoner Olmak İster 29 Ekim özel bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada 2023 yılına damga vuran milli sporcular yarıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in sürpriz telefon jokerinde Volkan Demirel'in yer alması yarışmya damga vurdu.
29.10.2023 Televizyon
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik, şiddet gördüğünü iddia etti.
16.10.2023 Magazin
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü
Suzanne Somers 23 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Suzanne Somers, uzun yıllardır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını 76 yaşında kaybetti. Somers'ın sözcüsü, oyuncunun eşi, oğlu ve yakın aile üyeleriyle bir aradayken yaşama veda ettiğini duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
TikTok fenomenini ilk soruda seyirci kurtardı! Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar
TikTok fenomenini ilk soruda seyirci kurtardı! Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar TikTok fenomeni Osman Yavuz, ATV'nin ilgiyle takip edilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. İlk soruda elenmekten son anda kurtulan Yavuz, programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'na "Çok heyecanlıyım sizin gibi ünlü birinin karşısında olduğum için" deyince; oyuncudan bomba bir cevap geldi.
16.10.2023 Magazin
Oya Alasya hayatını kaybetti!
Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
17.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Milyoner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milyoner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.