Milli Yas

Milli Yas

Son dakika Milli yas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli yas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli yas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Yas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli yas gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.531 milli yas haberi bulunmuştur. Tüm milli yas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktı
İki yeni bölüm iki gün üst üste! Yalı Çapkını dizisi bir ilki başardı! Ancak nedeni başka çıktı Cuma akşamları yayınlanan rekortmen dizi Yalı Çapkını dizisinden şaşırtan bir karar geldi. Geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen yeni bölüm sonrası bu hafta iki yeni bölüm iki gün üst üste ekrana gelecek. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin 42. bölümü Perşembe, 43'üncü bölümü Cuma günü yayınlanacak. Ancak bu kararın arkasında bambaşka bir neden çıktı.
23.10.2023 Televizyon
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı Pazar akşamlarının sefiri Teşkilat dizisi bu akşam yeni sezona merhaba diyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Aybüke Pusat, Levent Can'ın yer aldığı dizi 79. bölümüyle seyircisine kavuşuyor. Milli yas sonrası iptal edilen diziler kervanına katılıp katılmadığı merak edilen Teşkilat bu akşam var mı? Milli İstihbarat Teşkilat'nın operasyonlarını konu alan Teşkilat 79. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları...
22.10.2023 Televizyon
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin TFF'ye yapmış olduğu başvuruya da değindi.
21.10.2023 Galatasaray
Gönül Dağı bu hafta var mı? 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı?
Gönül Dağı bu hafta var mı? 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı? Gönül Dağı bu hafta var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı seyircinin gündemindeki yerini aldı. Birçok dizi milli yas nedeniyle ertelendi. TRT 1'de yayınlanan diziler de bu kervana katıldı. Gönül Dağı 110. bölümüyle ekrana gelecekti. Peki Gönül Dağı yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? İşte detaylar...
20.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını yeni bölümü o güne ertelendi! Rekortmen diziye rakip oldu
Yalı Çapkını yeni bölümü o güne ertelendi! Rekortmen diziye rakip oldu Yalı Çapkını yeni bölümü ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. 20 Ekim 2023 Cuma akşamı Star Tv'de yayınlanması planlanan Yalı Çapkını 42. bölümü, Gazze'de yaşanan katliam nedeniyle alınan milli yas kararı sonrası ertelendi. Star Tv yayın akışından son dakika değişikliğiyle kaldırılan Yalı Çapkını o güne ertelendi. Seyirci ise o gün yayınlanan fenomen diziye rakip olunduğu için şimdiden heyecanlandı. İşte Yalı Çapkını yeni bölümünün yayınlanacağı tarih...
20.10.2023 Televizyon
20 Ekim 2023 Star Tv yayın akışı! Yalı Çapkını bu akşam yayınlanacak mı? Açıklama az önce geldi
20 Ekim 2023 Star Tv yayın akışı! Yalı Çapkını bu akşam yayınlanacak mı? Açıklama az önce geldi 20 Ekim Star Tv yayın akışı araştırılmaya devam ediyor. Yalı Çapkını dizisiyle alınana karar son dakika açıklandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Yalı Çapkını yayın akışından kaldırıdı. Gazze'de yaşanan savaş dolayısıyla ülkemizde milli yas ilan edildi. Star Tv ulusal yas nedeniyle Yalı Çapkını yeni bölümü yayınlamama kararı aldı. Peki 20 Ekim Yalı Çapkını bu akşam yayınlanacak mı?
20.10.2023 Televizyon
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı? TTK Zonguldak kura çekimi sona erdi. Gözler Bartın ve Karabük işçi alımı kura çekimine çevrilirken Türkiye’nin İsrail’in Filistin saldırı için milli yas ilan etmesi Bartın TTK kuralarının yapılıp yapılmayacağına çevirdi. Peki, TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
20.10.2023 Gündem
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de!
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de! Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi sorusu taraftarların merak konusu oldu. Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi. Karar sonrası diziler yeni bölümlerini ekrana getirmedi. Süper Lig maçları da bu gelişme sonrası araştırılmaya başlandı. 21 Ekim Cumartesi oynanması planlanan Galatasaray Beşiktaş derbisi de ertelenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu derbi için kararını verdi. Peki GS BJK derbisi iptal mi edildi? İşte detaylar..
19.10.2023 Futbol
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı Dilek Taşı hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırma konusu oldu. 80'li yılları anlatan dönem dizisi ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Ancak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesiyle birçok dizi yeni bölümü ertelendi. Peki Dilek Taşı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
19.10.2023 Televizyon
Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı? 19 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı? 19 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, yeni bölüm ne zaman? Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesi nedeniyle bazı diziler yayın akışından kaldırıldı. 19 Ekim TRT 1 yayın akışında yer almayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi de bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Seyircinin de merakla araştırdığı konuların başında gelen "Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?" sorusuna yanıt aradık.
19.10.2023 Televizyon
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı? Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.
19.10.2023 Televizyon
Siyah kurdele anlamı nedir, siyah kurdelenin dini anlamı var mı? Siyah kurdele ne anlama gelir?
Siyah kurdele anlamı nedir, siyah kurdelenin dini anlamı var mı? Siyah kurdele ne anlama gelir? İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucunda çocuklar da birçok kişi hayatını kaybetti. Saldırı birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından sınanırken Türkiye'deki ulusal kanallar da siyah kurdele sembolü kullanıldı. Peki, siyah kurdele neyi ifade eder, ne anlama gelir? Siyah kurdele anlamı nedir?
19.10.2023 Gündem
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Peki, Milli yas nedir? Milli yas ilan etme yetkisi kime aittir, Milli yas kim ilan eder? Milli yas ilan edilince ne olur, işe gidilir mi, Milli yas günleri resmi tatil mi? Milli yas hangi durumlarda ilan edilir?
19.10.2023 Gündem
Milli yas günlerinde ne olur, milli yas tatil mi? Milli yas günü işe gidilir mi, milli yas ilan edilince ne olur,  okula gidilir mi?
Milli yas günlerinde ne olur, milli yas tatil mi? Milli yas günü işe gidilir mi, milli yas ilan edilince ne olur, okula gidilir mi? Türkiye, dün Gazze'de yaşanan hastane katliamının ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edecek. Filistin için yas ilan edilince vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve “Milli yas günleri tatil mi, milli yas günü işe gidilir mi? Milli yas günü ne demek, ülkede milli yas olunca ne olur, milli yas ilan edilince nereler kapalı olur?” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aramaya başladı.
19.10.2023 Gündem
TV'de neden siyah kurdele var? Kanallarda neden siyah kurdele gösteriliyor, televizyondaki siyah kurdelenin anlamı nedir?
TV'de neden siyah kurdele var? Kanallarda neden siyah kurdele gösteriliyor, televizyondaki siyah kurdelenin anlamı nedir? İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alması sonucunda 471 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda sivil de yaralandı. Saldırı tüm dünyada tepkiyle karşılanınca Türkiye de harekete geçti. Peki, Kanallarda neden siyah kurdele var?
19.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetlediklerini vurgularken, 'Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 3 gün yas ilan edilecektir. Bu masumlara dayanışmanın, onlarla birlikte olduğumuzun ifadesidir. Bu kayıp aynı zamanda bizim kaybımızdır.' dedi.
18.10.2023 Gündem
Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri?
Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri? İsrail güçleri, dün akşam saatlerinde Gazze'de bir hastaneyi hedef aldı. Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İsrail’in hastaneyi hedef alması birçok ülke tarafından tepkiyle karşılanırken Filistin 3 günlük yas ilan etti. Peki, Türkiye'de yas ilan edildi mi? Filistin için yas ilan eden ülkeler hangileri?
18.10.2023 Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceğini belirtti.
18.10.2023 Gündem
18 Şubat Gönül Dağı var mı? Bu hafta Gönül Dağı yayınlanacak mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı?
18 Şubat Gönül Dağı var mı? Bu hafta Gönül Dağı yayınlanacak mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Bu hafta Gönül Dağı var mu, Gönül Dağı 18 Şubat yayınlanacak mı? Sorularının yanıtı Gönül Dağı dizisini sevenler tarafından sorgulanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ülkede milli yas ilan edilmiş, dizilere programlara deva edilmişti. Milli yasın sona ermesiyle dizilerin başlayacağı tarih de araştırılıyor. Peki, Bu akşam Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
18.02.2023 Televizyon
Elazığ OHAL ilan edildi mi? Elazığ afet bölgesi ilan edilecek mi? Okullar tatil mi?
Elazığ OHAL ilan edildi mi? Elazığ afet bölgesi ilan edilecek mi? Okullar tatil mi? Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Deprem sonraı tüm Türkiye'de milli yas ilan edildi. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 10 ilde OHAL ilan edildi. Peki Elazığ afet bölgesi ilan edildi mi? Elazığ OHAL ilan edildi mi? İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı deprem tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde, yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'li gazete New York Times, Türkiye'deki binaların 'depreme dayanıklı' olarak satılmasına rağmen yine de yıkıldığını yazdı. İşte haberin detayları...
14.02.2023 Dünya
Yas ne zaman bitiyor, milli yas bitti mi? Ulusal yas uzatıldı mı?
Yas ne zaman bitiyor, milli yas bitti mi? Ulusal yas uzatıldı mı?  Milli yas ne zaman bitiyor, yas bitti mi? Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıkladı. Vatandaşlar milli yasın bitip bitmediğini, uzatılıp uzatılmadığını merak ediliyor. Peki, Milli yas bitti mi 2023? Milli yas uzatıldı mı, devam edecek mi? Milli yas ne zaman bitecek, uzatılacak mı?  
14.02.2023 Gündem
EYT çıkacak mı, EYT ne oldu? EYT son dakika haberleri 2023!
EYT çıkacak mı, EYT ne oldu? EYT son dakika haberleri 2023! EYT ne olacak, EYT belli oldu mu, EYT çıkıyor mu? Sorularına yanıt aranıyor. Emeklilikte yaşa takılanlar kanun teklifi TBMM'de alt komisyonlardan geçti. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçen düzenlemenin Genel Kurul'a gelmesi bekleniyordu. Kahramanmaraş depremi sonrasında alınan milli yas kararı emeklilik hakkı kazanan vatandaşların EYT’nin durumu hakkında son gelişmeleri merak etmesine neden oldu. Peki, EYR yasası ne zaman çıkacak, EYT ertelendi mi, son durum ne? İşte, EYT son dakika haberleri 2023…
14.02.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Milli Yas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli yas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.