Bu Akşam

Bu Akşam

Son dakika bu akşam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bu akşam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bu akşam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bu Akşam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bu akşam gelişmeleri de dahil olmak üzere 45.826 bu akşam haberi bulunmuştur. Tüm bu akşam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
16.05.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor!
Taş Kağıt Makas’ta meydan okunuyor! Gözü kararan fecir, herkesi yok etmeye geliyor! Kanal D’nin, çarpıcı hikayesiyle adından söz ettiren dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
15.05.2024 Magazin
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı Türkiye’nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) kurulan ve kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek etkinliklere imza atan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü’nü de eğlence ve sanat dolu bir konserle kutladı.
15.05.2024 Gaziantep
Tokatçı filmi hangi yıl çekildi? Tokatçı filmi nerede çekildi? Bu akşam TV'de!
Tokatçı filmi hangi yıl çekildi? Tokatçı filmi nerede çekildi? Bu akşam TV'de! Kemal Sunal filmleri içerisinden seyircinin ilk 10'a soktuğu Tokatçı filmi konusu, çekim yılı ve yerleri ile gündeme geldi. Bu akşam televizyonda ekrana gelecek olan filmin yönetmenliğini Natuk Baytan yapıyor. 1983 yılında çekilen Tokatçı filmi nerede çekildi?
12.05.2024 Gündem
Galatasaray şampiyon oldu mu? 12 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?
Galatasaray şampiyon oldu mu? 12 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray şampiyon oldu mu; Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşan sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Ligde 96 puanla lider olan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, galip gelmesi ve Fenerbahçe'nin de Koyserispor karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Mertens'li, Icardi'li, Ziyech'li Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu olacak? Detaylar haberimizde.
12.05.2024 Galatasaray
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Xabi Alonso Avrupa Ligi'ni istiyor! Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda? Leverkusen Roma maçı saat kaçta?
Xabi Alonso Avrupa Ligi'ni istiyor! Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda? Leverkusen Roma maçı saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Bayer Leverkusen Roma kozlarını paylaşıyor. İtalya'da oynanan ilk maç Alman temsilcisinin 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Futbolseverlerin merakla beklediği ikinci maç ise bu akşam oynanacak. Peki Bayer Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Bayer Leverkusen Roma maçı saat kaçta başlıyor?
9.05.2024 Şampiy10
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Dortmund'un finaldeki rakibi şifresiz belli oluyor; Real Madrid-Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid Bayern Münih karşılaşması bu akşam ekrana geliyor. Avrupa futbolunun iki devi İspanya'da buluşuyor. Yarı final ilk maçında skor 2-2 bitmiş her iki takımda final umutlarını ikinci maça taşımıştı. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Gelen bilgilere göre Ancelotti'nin maçın ikinci yarısında Arda Güler'e şans vermesi bekleniyor.
8.05.2024 Şampiy10
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu!
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu! Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi 7 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin çekimlerinin yetişmemesi nedeniyle bu hafta yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Oyuncu Demet Evgar instagram adresinden yaptığı açıklamada bir oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle Bahar dizisine 1 hafta ara verildiğini açıkladı. Evgar, ayrıca dizi çekimlerinin ağır koşullarından dert yandı.
7.05.2024 Yaşam
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı?
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? 7 Mayıs Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm var mı? Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? Başladığı günden bu yana ilgi çeken Bahar dizisi reytginlerde de istediği başarıyı yakaladı. Ancak 7 Mayıs 2024 Show Tv yayın akışında dizinin yeni bölümü yayınlanacağı bilgisine rağmen gazeteci Birsen Altuntaş flaş haberi verdi.
7.05.2024 Yaşam
Süper Loto'da büyük ikramiye sahibini buldu! İşte kazandıran rakamlar
Süper Loto'da büyük ikramiye sahibini buldu! İşte kazandıran rakamlar Süper Loto'da 83.009.784,20 TL'lik dev ikramiye sahibini buldu. Büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar 22-24-26-27-30-59 oldu.
6.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Magazin
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bir Sevdadır yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Peki, Bir Sevdadır yeni bölüm ne zaman, Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta var mı? Bu akşam Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü yok mu?
1.05.2024 Magazin
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Arda Güler 11'de mi? Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyen birçok futbol tutkunu, 'Bayern Münih - Real Madrid maçı hangi kanalda?', 'Saat kaçta?' ve 'Arda Güler oynayacak mı?' sorularını araştırıyor.
30.04.2024 Şampiy10
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü
Sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi! Cadde ve sokaklar göle döndü Çorum’da bu akşam saatlerinde aniden bastıran ve yarım saat süren şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve işyerlerini de su bastığı objektiflere yakalandı.
29.04.2024 Gündem
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor Star Tv'nin Pazartesi dizisi Ömer bu akşam 53. bölümüyle yayınlanacak. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada izleyicinin artık hikayenin tekrar ettiğini dile getirmesi, düşen reyting oranları Ömer'in de sonunu getirdiğini haber vermişti. 6 Mayıs'ta final yapacağı iddia edilen Ömer dizisiyle ilgili son haber geldi.
29.04.2024 Magazin
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bu Akşam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bu akşam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.