Milli Eğitim Müdürlüğü

Milli Eğitim Müdürlüğü

Son dakika milli eğitim müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli eğitim müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli eğitim müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.880 milli eğitim müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı!
Çocuk Bayramı kapsamında model uçaklar havalandı! Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenlendi. Model uçaklar çocuklar için havalandı. Çocuklar, birbirinden farklı model uçakların uçuşunu ilgiyle izledi.
22.04.2024 Gündem
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi"
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi" Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve 2 yıl devam eden “S2DInTs Projesi” tamamlandı.
27.02.2024 Adana
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Çamlıca Camii'nde şehitlere ve Gazze'ye dua edilecek
Çamlıca Camii'nde şehitlere ve Gazze'ye dua edilecek Terör saldırılarında şehit olan Mehmetçikler ve Filistin'de hayatını kaybeden siviller için sabah namazında "Şehitlerimize ve Gazze'ye Dua" buluşması gerçekleştirilecek.
13.01.2024 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti Eskişehir'de biyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.11.2023 Yaşam
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı
Tepki çeken 29 Ekim gösterisinden yeni görüntüler ortaya çıktı! Vicdanları yaraladı 29 Ekim gösterisinde bir öğrenciye yapılan muameleyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu kez provada öğretmeni tarafından dışlanan çocuğun görüntüleri vicdanları sızlattı. O sırada velilerin öğretmeni tebrik etmesi ise tartışılan başka bir konu oldu.
31.10.2023 Yaşam
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023?
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023? TYP isim listeleri kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel başvuruları bazı illerde tamamlandı, mülakat sınavı ile kura çekimi de gerçekleşmeye başladı. Sivas, Şanlıurfa, Erzincan, gibi illerde yapılan TYP kura sonuçları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Noter huzurunda belirlenen 2023 TYP kura sonucuna göre asil listede yer alanlar görevlerine başlayabilecek. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? TYP İŞKUR başvuru sonuçları açıklandı mı, İŞKUR TYP kura sonuçları 2023 isim listesi belli oldu mu? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.09.2023 Personel Alımı
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos Siirt İŞKUR Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çeşitli alanlarda 30 geçici işçi alımı için 31 Ağustosta kura çekimi yapılacağını duyurdu.
30.08.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.