Milli Dayanışma Kampanyası

Milli Dayanışma Kampanyası

Son dakika Milli Dayanışma Kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Dayanışma Kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Dayanışma Kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Dayanışma Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli dayanışma kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 milli dayanışma kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm milli dayanışma kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL...
Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması: 2,3 milyar TL... Nakdi yardımlarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Devlet destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyurdu. Salgın Sosyal Destek Programı Faz 3 kapsamında bugüne kadar 2,3 milyar TL nakdi yardım yapıldı.
23.09.2021 Ekonomi
Fahrettin Altun: Filistin için mücadele etmeyi sürdüreceğiz
Fahrettin Altun: Filistin için mücadele etmeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeyi sürdüreceğiz. İsrail'in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadelemiz Filistin tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşana kadar sürecek." ifadelerini kullandı.
21.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Kimi illerimizdeki nispi vaka yükselişlerine rağmen, bu artışın hastaneye yatış, yoğun bakım ve entübe sayılarına sınırlı şekilde yansımasını da sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriyoruz." dedi.
15.03.2021 Gündem
Ünlü iş adamı Cemal Yeşilyurt hayatını kaybetti!
Ünlü iş adamı Cemal Yeşilyurt hayatını kaybetti! Samsun’da yaşayan ve hayırseverliğiyle tanınan sanayici Cemal Yeşilyurt, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 82 yaşındaki işadamının cenazesi, helallik alınmasının ardından memleketi Trabzon’a gönderildi. Yeşilyurt, 28 Kasım Cumartesi günü Of ilçesine bağlı Yemişalan Köyü’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
28.11.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan o yüzüğü hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan o yüzüğü hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası'na aile yadigarı yüzüğünü bağışlayan Kahramanmaraşlı Mukadder Öksüz'e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal aracılığıyla aynı yüzüğü hediye etti.
21.06.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği kadın, dayanışma kampanyasına yüzüğünü göndermiş
Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği kadın, dayanışma kampanyasına yüzüğünü göndermiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekten dolayı telefonla arayarak teşekkür ettiği Mukadder Öksüz'ün bağışladığı yüzüğün kayınvalidesinin hediyesi olduğu ortaya çıktı.
13.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele için başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na yüzüğünü göndererek katkı veren Mukadder Öksüz isimli vatandaşla telefonda görüştü.
12.05.2020 Siyaset
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, 1 Mayıs Uluslararası Online Konferansı'nda  konuştu
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, 1 Mayıs Uluslararası Online Konferansı'nda konuştu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kamu, özel sektör, işçilerimizle, memurlarımızla, işverenlerimizle beraber Kovid-19 sonrasında Türkiye'de büyük bir atılım yapacağımıza, ekonomimizi tekrar canlandıracağımıza, 2023, 2053, 2071 hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.
30.04.2020 Çalışma Hayatı
Acun Ilıcalı, Survivor'dan açıkladı! 20 bin aileye yardım...
Acun Ilıcalı, Survivor'dan açıkladı! 20 bin aileye yardım... Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Survivor'da Ramazan ayı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 20 bin aile için 20 bin erzak kolisi bağışlayacağını söyledi.
26.04.2020 Spor Magazin
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek!
'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına rekor destek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına verilen destek çığ gibi büyüdü. Toplam 719 bin 73 adetlik bağışın yapıldığı kampanya kapsamında verilen destek 1 milyar 832 milyonu TL'yi aşarak hızla 2 milyar TL sınırına yaklaştı.
23.04.2020 Ekonomi
Diyanet TV ve mukabele olan TV kanalları 2020! Mukabele TV’de saat kaçta, hangi kanalda okunacak?
Diyanet TV ve mukabele olan TV kanalları 2020! Mukabele TV’de saat kaçta, hangi kanalda okunacak? Mukabele hangi kanalda, saat kaçta başlıyor 2020? Ramazan’da mukabele hangi kanalda? Ramazan ayı mukabele saatleri nedir? soruların yanıtları yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, evlerinden mukabele dinlemek isteyenler Ramazan’da mukabele saatlerini ve kanallarını araştırıyor. İşte mukabele hakkında merak edilenler…
24.04.2020 Gündem
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek 1,7 milyar liraya  yaklaştı
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek 1,7 milyar liraya yaklaştı Yeni tip corona virüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nda bugüne kadar 1 milyar 689 milyon 101 bin 146 liralık bağış toplandı.
16.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtelif dinlerin ve cemaatlerin bu coğrafyada asırlardır barış içinde bir arada yaşamasının ve her bir vatandaşımızın inancını serbestçe yaşayabilmesi için yürüttüğümüz çalışmaların tüm dünyaya örnek teşkil etmesini ümit ediyorum" dedi.
12.04.2020 Gündem
Avustralya’da "Bizi Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası başlatıldı
Avustralya’da "Bizi Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası başlatıldı Türkiye’nin Kanberra Büyükelçiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek amacıyla "Şimdi Ülkemize El Uzatma Zamanı, Devletimize Destek Olma Zamanı" temasıyla maddi destek kampanyası başlattı.
9.04.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hamursuz Bayramı münasebetiyle, toplumda karşılıklı sevgi ve saygının, barışın ve huzurun temeli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum." ifadesini kullandı.
8.04.2020 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Zorunlu yardım diye bir şey olamaz
İçişleri Bakanı Soylu: Zorunlu yardım diye bir şey olamaz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya, polislerden zorunlu yardım toplanması gibi bir durumun olmadığını bildirdi.
6.04.2020 Gündem
Sağlık sigortası sahiplerinin koronavirüs tedavi giderleri  karşılanacak
Sağlık sigortası sahiplerinin koronavirüs tedavi giderleri karşılanacak Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, birçok sigorta şirketinin, lütuf ödemesi olarak özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası poliçelerinde Kovid-19 tedavisini teminat kapsamına aldığını belirterek, "Böylelikle de 4 milyon sağlık sigortası sahibinin poliçeleri gereğince ancak yüzde 15’inin Kovid-19 tedavi giderleri ödenebilecek iken gelinen noktada yüzde 99 sağlık sigortalısının tedavi giderleri sektörümüz tarafından jest uygulaması kapsamında karşılanacaktır." dedi.
5.04.2020 Ekonomi
Trabzonsporlu futbolculardan örnek hareket!
Trabzonsporlu futbolculardan örnek hareket! Bordo-mavili takımın genç futbolcularından "Milli Dayanışma Kampanyası'na" destek...
5.04.2020 Trabzonspor
Ermeni Vakıflar Birliğinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek
Ermeni Vakıflar Birliğinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek Ermeni Vakıflar Birliği Başkanı Bedros Şirinoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin lira katkıda bulunduklarını bildirdi.
4.04.2020 Gündem
Bakan Selçuk: İşsizlik ödeneği ödemesi evlere yapılacak
Bakan Selçuk: İşsizlik ödeneği ödemesi evlere yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 5-6-7 Nisan'daki işsizlik ödeneği ödemelerinin de evden yapılacağını bildirdi.
3.04.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik, MYK toplantısına ilişkin açıklamalarda  bulundu
AK Parti Sözcüsü Çelik, MYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Böylesine büyük afetle mücadele ederken, vatandaşlarımızın hayatından daha kıymetli bir şey yoktur. Vatandaşlarımızın hayatını korumaya sarf edilmesi konusunda büyük bir hassasiyetle bu mücadele verilmektedir. Türkiye süreci baştan itibaren ciddiye almıştır" dedi.
3.04.2020 Siyaset
Abdülkadir Ömür, Milli Dayanışma Kampanyası’na maaşının yarısını bağışladı
Abdülkadir Ömür, Milli Dayanışma Kampanyası’na maaşının yarısını bağışladı Trabzonspor’un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek olarak maaşının yüzde 50’sini Uğurcan Çakır ise maaşının %20’sini bağışlayacağını duyurdu.
3.04.2020 Trabzonspor
İşte Milli Dayanışma Kampanyası'ndan toplanan bağış miktarı
İşte Milli Dayanışma Kampanyası'ndan toplanan bağış miktarı İletişim Başkanlığı, Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında şu ana kadar 846 milyon 606 bin 155 lira toplandığını bildirdi.
2.04.2020 Gündem
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 100  milyon lira destek geldi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon lira destek geldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Milli Dayanışma Kampanyası'na 100 milyon lira ile katıldıklarını duyurdu.
2.04.2020 Ekonomi
İletişim Başkanı Altun, Milli Dayanışma Kampanyası'nda toplanan miktarı açıkladı
İletişim Başkanı Altun, Milli Dayanışma Kampanyası'nda toplanan miktarı açıkladı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında şimdiye kadar 552 milyon 529 bin 912 lira toplandığını bildirdi.
1.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Dayanışma Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli dayanışma kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.