Mihail Saakaşvili

Mihail Saakaşvili

Son dakika Mihail Saakaşvili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mihail Saakaşvili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mihail Saakaşvili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mihail Saakaşvili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mihail saakaşvili gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 mihail saakaşvili haberi bulunmuştur. Tüm mihail saakaşvili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili gözaltına alındı
Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili gözaltına alındı Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin gözaltına alındığını açıkladı.
1.10.2021 Dünya
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili’den Gürcistan’a dönme kararı
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili’den Gürcistan’a dönme kararı Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunduğu için yıllardır ülkesine dönemeyen eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, sonbaharda Gürcistan’a döneceğini söyledi...
20.04.2021 Dünya
Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa etti
Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa etti Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia istifa ettiğini açıkladı. İstifada ana muhalefet partisi Birleşik Ulusal Hareketi Başkanı Nika Melia'nın tutuklama kararının etkili olduğu söyleniyor.
18.02.2021 Dünya
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor
Pop yıldızı Olya Polyakova parti kuruyor Ukrayna’da önümüzdeki temmuz ayında yapılacak erken parlamento seçimleri öncesi siyaset sahnesi renkleniyor. Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin yeniden vatandaşlık verdiği eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin partisinin yanı sıra, ülkenin en ünlü şarkıcılarından biri de seçimlerde aday olmaya hazırlanıyor
30.05.2019 Magazin
Mihail Saakaşvili yeniden Ukrayna vatandaşı oldu
Mihail Saakaşvili yeniden Ukrayna vatandaşı oldu Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin Ukrayna vatandaşlığına son veren kararnameyi iptal etti.
28.05.2019 Dünya
Gürcistan'da seçim yaklaşıyor
Gürcistan'da seçim yaklaşıyor Gürcistan'da seçmenler, 28 Kasım'da yeni cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Seçimde 25 aday, cumhurbaşkanı olmak için yarışacak.
26.10.2018 Dünya
Saakaşvili'nin 2021'e kadar Ukrayna'ya giriş yasaklandı
Saakaşvili'nin 2021'e kadar Ukrayna'ya giriş yasaklandı Ukrayna Devlet Sınır Servisi'nin, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin 2021'ye kadar ülkeye girişini yasakladığı bildirildi.
21.02.2018 Dünya
Hollanda’ya yerleşiyor
Hollanda’ya yerleşiyor Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, Ukrayna’dan sınır dışı edilmesinin ardından Hollanda’ya yerleşme kararı aldı. Hollanda vatandaşı Sandra Roelofs’la evli olan Saakaşvili’ye, ‘aile birleşimi’ kapsamında oturma izni verildi.
15.02.2018 Dünya
Saakaşvili maskeli kişilerce kaçırıldı
Saakaşvili maskeli kişilerce kaçırıldı Eski Gürcistan Devlet Başkanı ve günümüzde önde gelen Ukrayna'nın muhalif lideri Mihail Saakaşvili maskeli kişilerce kaçırıldı.
12.02.2018 Dünya
"Putin yenilmeden mücadelemden vazgeçmeyeceğim"
"Putin yenilmeden mücadelemden vazgeçmeyeceğim" Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, Gürcistan ve Ukrayna, topraklarını geri alana ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yenilgiye uğrayana kadar mücadele edeceğini belirtti.
11.02.2018 Dünya
Saakaşvili geceleri ev hapsinde olacak
Saakaşvili geceleri ev hapsinde olacak Kiev Temyiz Mahkemesi, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili’nin saat 22.00'den 07.00’ye kadar ev hapsinde tutulmasına karar verdi
26.01.2018 Dünya
Saakaşvili'nin iltica başvurusuna Ukrayna'dan ret
Saakaşvili'nin iltica başvurusuna Ukrayna'dan ret Kiev İdare Mahkemesi, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili'ye iltica verilmemesini haklı buldu.
3.01.2018 Dünya
ABD'li diplomatı fena işlettiler: Rusya'ya yerini hatırlatacağız
ABD'li diplomatı fena işlettiler: Rusya'ya yerini hatırlatacağız 'Vovan' ve 'Lexus' olarak bilinen Rus komedyenler, kendilerini Polonya’nın yeni Başbakanı Mateusz Morawiecki olarak tanıtarak, ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley'e telefon şakası yaptı. Haley Şakada hiç var olmayan bir ada ile ilgili şoke eden yanıtlar verdi.
24.12.2017 Dünya
Saakaşvili taraftarları polisle çatıştı
Saakaşvili taraftarları polisle çatıştı Gürcistan eski cumhurbaşkanı ve Ukrayna'da muhalefetteki "Yeni Güçler Hareketi"nin lideri Mihail Saakaşvili'nin başkent Kiev'de düzenlediği protesto gösterisinde Saakaşvili taraftarları, polisle çatıştı.
17.12.2017 Dünya
Saakaşvili serbest bırakıldı
Saakaşvili serbest bırakıldı Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı ve eski Odessa Valisi Saakaşvili, savcılığın "ev hapsi" talebine rağmen, salıverildi
11.12.2017 Dünya
Saakaşvili süresiz açlık grevine başladı
Saakaşvili süresiz açlık grevine başladı Ukrayna polisi tarafından dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Gürcistan eski cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, cezaevinde süresiz açlık grevine başladı.
9.12.2017 Dünya
Saakaşvili yeniden gözaltında
Saakaşvili yeniden gözaltında Ukrayna vatandaşlığından çıkarılan eski Gürcistan Cumhurbaşkanı ve eski Odessa Valisi Mihail Saakaşvili yeniden gözaltına alındı.
8.12.2017 Dünya
Saakaşvili için yakalama emri
Saakaşvili için yakalama emri Ukrayna Başsavcılığı, önceki gün taraftarlarının yardımıyla gözaltına alınmaktan kurtulan eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili için yakalama emri çıkarttı
6.12.2017 Dünya
Çatıya çıkmak da kurtarmadı
Çatıya çıkmak da kurtarmadı Ukrayna’da muhalefetteki ‘Yeni Güçler Hareketi’nin liderliğini yürüten eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili, evini basan güvenlik güçlerinden kurtulmak için çatıya çıktı. Saakaşvili, aşağıya atlama tehdidinde bulunsa da yaka paça gözaltına alındı. Ancak arabanın kapılarını kıran taraftarları Saakaşvili’yi serbest bıraktı
5.12.2017 Dünya
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı gözaltına alındı
Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı gözaltına alındı Ukrayna'da eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili'nin gözaltına alınmasının ardından destekçileri ile Ukrayna polisi arasında arbede yaşanıyor. Destekçiler Saakaşvili'nin yaka paça bindirildiği aracın etrafında adeta etten duvar olan Ukrayna polisini aşarak araçtan Mihail Saakaşvili'yi indirmeyi başardı.
5.12.2017 Dünya
'Ukrayna yönetimi beni öldürebilir'
'Ukrayna yönetimi beni öldürebilir' Eski Gürcistan Devlet Başkanı ve eski Odessa Valisi Mihail Saakaşvili, Ukrayna’nın doğusundaki Harkov kentindeki gösteride, Kiev’deki yönetimin onu ortadan kaldırmaya çalışabileceğini belirtti.
16.10.2017 Dünya
Yasaklı lider Saakaşvili, kameralar eşliğinde sınırı geçti!
Yasaklı lider Saakaşvili, kameralar eşliğinde sınırı geçti! Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı ve Ukrayna'da muhalefetteki Yeni Güçler Hareketinin lideri Mihail Saakaşvili, ülkeye girişi yasak olmasına rağmen kameralar eşliğinde Ukrayna sınırından geçti.
10.09.2017 Dünya
Saakaşvili: Beni Gürcistan'a teslim etmezler
Saakaşvili: Beni Gürcistan'a teslim etmezler Geçen yılın mayıs ayında Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko tarafından Ukrayna'nın Odessa valiliği görevine getirilen, fakat geçen hafta olaylı bir şekilde görevinden istifa eden Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenkonun kendisini, hakkında tutuklama kararı bulunan Gürcistan'a iade etmeyeceğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Medvedev: Saakaşvili gene pantolonuna pisledi
Medvedev: Saakaşvili gene pantolonuna pisledi Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, eski Gürcistan devlet başkanı Mihail Saakaşvili'nin Ukrayna'nın Odessa bölgesindeki valilik görevinden istifa etmesini ‘tam bir başarısızlık' olarak değerlendirdi.
17.06.2021 Dünya
Saakaşvili'den istifa kararı
Saakaşvili'den istifa kararı Saakaşvili, Odessa valiliği görevinden ayrılma kararı aldı
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mihail Saakaşvili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mihail saakaşvili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.